הרמת ראש

הרמת ראש

שלום, הנסיך הקטן שלי בן שלושה חודשים ויום. הוא ילד מאוד פעיל שאוהב שמדברים איתו ואוהב לשחק במשחקים (מובייל, אוניברסיטה, פעמוני רוח ועוד) הוא פעיל מאוד באזור הרגלים ומחייך הרבה אבל מצד שני הוא מאוד עצלן בהרמת ראש!!! מה אפשר לעשות? יש איזה שהוא משחק שיעזור לו ויגרה אותו להרים את הראש? שמעתי שיש את הכדור של הגי'מבורי, האים זה יכול לעזור? אשמח לקבל תשובה שתעזור לי!! תודה וחג שמח.

Faery Dust

New member
מראה

הי יסמין, ביתי היום בת 3 חודשים ומרימה את הראש נהדר. אני קניתי לה את הג'ימיני המוסיקאלי של שילב שיש בתוכו 2 אלמנטים שמאוד עודדו וגירו אותה להרמת ראש: 1. מראה עגולה ודי גדולה. 2. 3 פרחים שברגע שמפעילים את המוסיקה נדלקים בהם אורות. תנסי. אמנם צעצוע לא זול, אבל שווה כל שקל. מרינה

תגובה למרינה

מרינה שלום, אני קניתי את זה ובני שחר מאוד נהנה לשחק אם זה אבל רק כשהוא על הגב, הוא משחק עם הגי'רפה ואת הפיל הוא מושך, מתבונן במראה אבל הכל כשהוא על הגב!! יש לך רעיון אחר, אודה לך מאוד....

Faery Dust

New member
אולי תנסי את זה...../images/Emo39.gif

תהפכי אותו על הבטן ותשכבי מולו על הרצפה ותקראי בשמו, אולי תחזיקי רעשן קטן ותרשרשי לו מול הפנים, או צעצוע אחר שאהוב עליו. אם יהיה לי עוד רעיון, אכתוב. בהצלחה. מרינה

נ ע ה1

New member
תנסי אולי

גם להשכיב אותו על הברכיים שלך על הבטן ולהעביר מול עיניו צעצוע שהוא אוהב... תעשי גם חיפוש, פעם יעל נתנה כאן עוד רעיונות.

למעלה