הרסו את התוכנית

jimbo3

New member
הרסו את התוכנית

לפי דעתי הם כבר הרסו את התוכנית אם כל השינויים האלו פתאום מחליפים את השבטים הם היו צריכים לעשות כמו באמריקה לפי דעתי דן מושתל של ההפקה אם הוא לא היה עובר לבנות הוא היה עף היום חברה שלי ראתה את זה בפעם הראשונה והתאכזה מהתוכנית

Jen74

New member
מעניין אותי לדעת מה המתמודדים חושבים

על המשחק עצמו עם כל הטוויסטים ועל העריכה שעשו. אני לא חושבת שהם לגמרי מרוצים ממה שיצא.

rosedal

New member
מסכים לחלוטין שהרסו את התוכנית!!!

קנו אותה מהאמריקאים ופשוט הרסו אותה. גם להעתיק הם לא יודעים. מורחים ומורחים שזה כבר יוצא מכל חור. הפרק האמריקאי הממוצע עומד על 45 דקות ובארץ כנראה לא מכירים את המשפט "כל המוסיף גורע" והחליטו למרוח את זה על שעתיים וחצי (שעה ורבע כל פעם).אני מוצא את עצמי צופה וכל שניה אומר. איזה פאתטי! הם ניסו לקחת מכל עונה בהישרדות האמריקאית, רעיון מדליק שהיה ,ולשלב את זה בעונה אחת, וזוהי חשיבה שגויה. להראות לנו פרומו שקבוצת הבנים מתחרה באתגר חסינות אישית לפני שמראים לנו את תחרות החסינות בין השבטים זה טיפשי. ( מן הסתם זה נותן להסיק כי הבנים הפסידו בתחרות החסינות בין השבטים ונלחמים על החסינות האישית). ועוד טעות הפקה נוראית. אתגר הכוח הכפול חחחח הצחיקו את סבתא שלי. פתאום ראו שאין לזה משמעות אז שינו את זה לחסינות אישית מפני הצבעה.ואני אומר, אל תנסו להיות חכמים. אם הסדרה הצליחה כל כך בארה"ב , אז היא הצליחה מכל ההיבטים בהפקה. תעתיקו ותהנו. אבל לא, אנחנו כרגיל ,מנסים להיות חכמים על כולם. המתמודדים לא מעניינים בכלל. במיוחד נעמה שמקבלת זמן מסך מוגזם ביותר (פרק יום רביעי שעבר). בקיצור לפני שאנשים יוצאים עליי פה, שאני תוקף את התוכנית ורואה רק את הרע אז תחסכו ממכם את המילים. אני אדם מאוד אובייקטיבי ולא מיהרתי לשפוט את התוכנית לאחר 5-6 פרקים ,אבל זה פשוט כל כך בולט לעין, שזה עושה את זה פאתטי ביותר. זכותכם לא להסכים איתי. למרות שאני בספק, אם צופה הדוק של הישרדות האמריקאית יחלוק עליי.

../images/Emo45.gifצודק בכל מילה.

ובאמת לפני שיגיעו כל יפי הנפש ויצעקו "אז אל תראו", אני כן רואה, כי אני מקווה בכל פעם לטוב, ואני נהנת מהאתגרים. וכמו שאמרת, מי שצופה קבוע בגרסה האמריקאית יתקשה לראות את הגרסה הישראלית בלי שתתקבצ'ץ' לו הקיבה.

באופן כללי, אתה די צודק

אבל אני עדיין נהנה מלצפות בתוכנית למרות כל הפאשלות

שירה118

New member
אתה צודק , ולא .. כנס -

אתהה צוודק שהם הגזימו בדברים האלה שהם רצו להראות שגם הישראלים יכולים לעשות כמו האמריקאים - ויותר (מה שלא ) ווובתוור צופפה מושבעת של הישרדות האמריקאיתת אני חייבת לציין .. החיקוי של הישרדות הוא לא גרוע בכלל ! אז .. חומר למחשבה .

XקוקיX

New member
אני לא יודעת בדיוק אם דן שתול

אבל ההפקה יודעת שהוא גורם למתח ושכדאי לה להשאיר אותו. למרות שאם היו מקשיבים לעצתי, הייתי אומרת להעיף אותו מיד, נעם מביא מספיק רייטינג
ובאמת די הרסו הרבה דברים... כ"כ הרבה זמן שמעו על הישרדות ועבדו על העריכה שלה. יכלו לערוך קצת יותר טוב, לא? היה מספיק זמן.

רחמים 111

New member
אולי תגובה לא רשמית של ההפקה לטענות ???

מצאתי את זה בטוקבק של ווינט בעקבות כתבה ביקורתית על ההתערבות הבוטה והחצופה בתוכנית ומאות טוקבקים עויינים על כך שהתוכנית מכורה וערוץ 10 הרס את התוכנית (המצב שם גרוע מכאן ) מישהו שהזדהה בתור מקורב להפקה (טוקבק מספר 189) כמובן שאי אפשר לדעת אם הוא באמת מקורב אבל מה שהוא אומר נשמע הגיוני הציטוט מילה במילה בבקשה "תבינו משהו פשוט כולכם צודקים אבל כנראה תמימים, זה הכל שאלה של כסף ! להפיק את הישרדות הישראלית עולה בדיוק כמו להפיק את האמריקאית. אבל אין מה לעשות יש בארץ פחות צופים וסדרה דוברת עברית אי אפשר למכור בחו"ל. כמות הפרסומות שניתן לדחוף בשעה מוגבל. כך שנשארנו עם הוצאות כמו באמריקה ופוטנציאל הכנסות (תלוי רייטינג) מוגבל. אז מה עשינו ? מה שהיינו חייבים כדי למקסם רווחים - פיצלנו כל פרק לשניים (יותר פרסומות בשבוע) ליהקנו דוגמנים (סקס תמיד מוכר) ליהקנו טיפוסים דומיננטיים - הברבי, התמים, הביץ' הנחש וסופרמן ודאגנו להשאיר אותם כמה שיותר פרקים. לאבד את דן או את ויקה בשלב כל כך מוקדם פרושו ירידה ברייטניג -הפסד של מאות אלפי שקלים. חברים אין מה לעשות כסף מדבר ואם זה לא מוצא חן בעיניכם תעבירו לערוץ 2 ותראו שוב פעם את צביקה הדר בכוכב נולד 37 ." סוף ציטוט האמת, למרות הביקורת שכתבתי כאן בעבר יש צדק במה שהוא אומר ועכשיו אני מבין למה ערוץ 2 שמעתיקים כל פורמט מארה"ב לא הפיקו עד היום את השרדות - פשוט יקר מידי בתכל'ס יש משהו במה שהוא אומר לגבי, אם ויקה תעזוב לא ממש תהיה לי סיבה לצפות (אולי התחת של מרינה יחזיק אותי גג עוד שתי תוכניות ולא יותר מזה ...:) :) אותי באופן אישי לא מעניין לצפות בחבורת גברים שמתחרת בתחרויות סטייל תנועות נוער ללא פיקוח הוגן. בשביל זה יש ספורט מקצועני (כדורגל, כדורסל, האבקות וכו' ) ולא השטויות האלה. אין לי בעיה עם פיצול הפרקים ומתיחתן ועם הפרסומות הסמויות (השמפו ....כמה אפשר לדשבר על שמפו ...) או עם המקלחות של הבנות (דוקא סבבה - רק שאם כבר מקלחת אז כמו שצריך - בעירום ) אבל עדיין הצורה שבה ערוץ 10 עושים את זה היא מגעילה וחובבנית דן הוא טיפוס מעצבן ואנטי טלוויזיוני ולא היה צורך לשמור עליו. רוצים שהבנות יתקלחו ויחפפו בשמפו... צ'אפרו אותם על משימה אמיתית שתתפרו אבל לא על בדיחת המטפחות האדומות ותתיחסו לזה ברצינות כאילו שאנחנו מטומטמים ולא מבינים שהן ניצחו בגלל הטיה מובהקת דברים כאלה יוצרים זלזול באינטילגנציה גם שמרמים (כשאין ברירה) נא לעשות זאת בסטייל ולא להשאיר לנו תחושת פיגור שכלי בפה .... והיה נחמד אם ההפקה היתה מוציאה איזו הודעת התנצלות רשמית בעניין אם הם לא יזלזו בנו אולי נבין את הבעיות שלהם קצת יותר טוב. בתיקווה לעונה שניה מוצלחת יותר !

אבו זקן

New member
נסיון אחרון

האם מישהו מוכן לפתוח שרשור חדש עם המילה "מרינה" בכותרת (אני יכול רק לשלוח "תגובה מהירה" ולא רוצה לבזבז את ההודעה שלי על דף מס' 700)? תודה.

LiRs Lullaby

New member
אבל פתחו עבורך שרשור כזה אתמול ../images/Emo4.gif

ועוד אנשים לא הבינו למה אין שם תוכן.....

falson

New member
אם ויקה ודן היו עפים מוקדם יותר זה לא היה פוג

פוגע בתכנית יש שם מספיק אנשים מעניינים,גם ככה יש שם צוות מלא מעורכים,מפיקים וכל מה שצריך הם אומרים למתמודדים מה לעשות ואת כל הטקסטים שהם אומרים מול המצלמה זה מבויים,צילומי ההשלמה עם הטקסטים שכותבים להם מה להגיד על מנת לבלבל,היתערבות במשימות עומר מול ויקה באי המתים,דאגו שויקה תנצח (לעומר בנוסף על בנוזל היה צריך גם ללעוס חתיכות עור ומה שלא יהיה-ראו איך הוא ניתקע עם חתחכה שהו לא הצליח לבלוע) במשימת הSOS דאגו לתת לבנות יותר כלים לנצח ,,, מה היו מראים את מולי משפשף למשה

רחמים 111

New member
מסכים איתך לגבי דן. אם הוא היה עוזב זה רק

היה מעלה את הרייטינג הוא פשוט מעצבן את הצופים ולא יותר מזה אין ספק שערוץ 10 לא יודעים לעשות טלוויזיה טובה בכל מקרה מה שכן הטוקבק הלא רשמי הזה מראה את השיקולים שלהם בלהרוס את התוכנית. בתכלס, יכלו לשים כמה חברה בדירה בת"א ולצלם משימות שם אם היו להם בעיות תקציב.

Jen74

New member
לגבי התגובה של אותו "מקורב להפקה"

רציתי רק לציין שלדעתי יש אפשרות למכור את הישרדות הישראלית לחו"ל לתחנות טלוויזיה שמשדרות לישראלים בחו"ל. יש לא מעט ישראלים יורדים בקנדה ובארה"ב וגם באוסטרליה שאני בטוחה שלא יתנגדו לראות הישרדות דובר עברית. סתם חומר למחשבה למפיקים של הישרדות בקאריביים.

מסויאס

New member
נכון הרסו את האמא של התוכנית

ועוד משקרים אומרים לנו ריאלטי חושבים אנשים טיפשים. עושים מה בראש שלהם.

למעלה