מסכים לחלוטין שהרסו את התוכנית!!!
קנו אותה מהאמריקאים ופשוט הרסו אותה. גם להעתיק הם לא יודעים. מורחים ומורחים שזה כבר יוצא מכל חור. הפרק האמריקאי הממוצע עומד על 45 דקות ובארץ כנראה לא מכירים את המשפט "כל המוסיף גורע" והחליטו למרוח את זה על שעתיים וחצי (שעה ורבע כל פעם).אני מוצא את עצמי צופה וכל שניה אומר. איזה פאתטי! הם ניסו לקחת מכל עונה בהישרדות האמריקאית, רעיון מדליק שהיה ,ולשלב את זה בעונה אחת, וזוהי חשיבה שגויה. להראות לנו פרומו שקבוצת הבנים מתחרה באתגר חסינות אישית לפני שמראים לנו את תחרות החסינות בין השבטים זה טיפשי. ( מן הסתם זה נותן להסיק כי הבנים הפסידו בתחרות החסינות בין השבטים ונלחמים על החסינות האישית). ועוד טעות הפקה נוראית. אתגר הכוח הכפול חחחח הצחיקו את סבתא שלי. פתאום ראו שאין לזה משמעות אז שינו את זה לחסינות אישית מפני הצבעה.ואני אומר, אל תנסו להיות חכמים. אם הסדרה הצליחה כל כך בארה"ב , אז היא הצליחה מכל ההיבטים בהפקה. תעתיקו ותהנו. אבל לא, אנחנו כרגיל ,מנסים להיות חכמים על כולם. המתמודדים לא מעניינים בכלל. במיוחד נעמה שמקבלת זמן מסך מוגזם ביותר (פרק יום רביעי שעבר). בקיצור לפני שאנשים יוצאים עליי פה, שאני תוקף את התוכנית ורואה רק את הרע אז תחסכו ממכם את המילים. אני אדם מאוד אובייקטיבי ולא מיהרתי לשפוט את התוכנית לאחר 5-6 פרקים ,אבל זה פשוט כל כך בולט לעין, שזה עושה את זה פאתטי ביותר. זכותכם לא להסכים איתי. למרות שאני בספק, אם צופה הדוק של הישרדות האמריקאית יחלוק עליי.