הרספריי... קצת באיחור...

JC Superstar

New member
הרספריי... קצת באיחור...

ראיתי אתמול את הסרט... וזה סרט ממש מגניב!!! ממש נהנתי, ויש במחזמר כמה נאברים ממש טובים... והשחקנית הראשית ממש חמודה!!! בכל מקרה, אהבתי את השיר של מנהלת התחנה... שיר ממש טוב לתרגום (מתישהו :) ) זהו :)

netmaster1

New member
דווקא אני חייב להגיד

שלא אהבתי כלכך את הסרט. את המחזמר אני מאוד אוהב, אבל הרגשתי בסרט כאילו הכירוגרפיה חוזרת על עצמה וחלק מהליהוק לא התאים לי, במיוחד מישל פייפר(מה לעשות, לא זמרת) ואמנדה ביינס. הבחירה של ללהק אלמונית בתור טרייסי זה החלטה מבורכת, ומכל הקאסט של הכוכבים שהיו(כולל טראבולטה בדראג) היחידה שהתבלטה כמו תמיד היא קווין לאטיפה שיודעת לתת שואו. גם בשירים היו שינויים שלא ממש אהבתי, הוציאו כמה שירים והעבירו אותם לקרדיט הסיום, שאת זה אני אף פעם לא מבין, וחוץ מגרסה סופר מאורכת של Welcome to the 60's שחשבתי שהייתה ממש טובה השירים בסרט נפלו מההקלטה של המחזמר. אבל לפחות נגמרו מחזות הזמר עם המילה שיער בהם שאפשר להפוך לסרטים.

tommy walker

New member
מי יודע...

אולי עוד יכתבו מחזות זמר עם המילה שיער. "מאבדים שיער", מחזמר על חבורת גברים בגיל העמידה שמתחילים להתקרח ויוצאים למסע אחרי התרופה המושלמת. במהלך החיפוש הם מתמודדים כל אחד עם הבעיות שלו,עם יריבויות שנוצרות במהלך המסע ובסוף גם נאלצים להתמודד עם עובדה מפתיעה שמכה בהם ומשנה את השקפת העולם שלהם. איך הסינופסיס?

netmaster1

New member
באופן מפתיע כמו בשיער המקורי

גם כאן זה תפור בול לצביקה פיק לתפקיד ראשי

למעלה