הרסתי?

מאיה8820

New member
הרסתי?

אני תמיד ישירה, יותר מדיי. איך מחסנים את הפה? אז ככה - הכרתי מישהו ביום שישי, באתי כדי להשיג "משהו" זרמנו אליו הבייתה...שכבנו. נתתי לו את הטלפון שלי לפני שהלכתי. מעבר לסקס מעולה, דיברנו המון והיה ממש כיף....הוא חכם לשם שינוי...ויש לנו תחומי עניין משותפים אתמול התקשר. אנחנו גרים מרחק כמה דקות נסיעה זה מזה. אחרי 20 דקות שאנחנו מדברים...זה נפלט לי "תגיד, למה אתה לא מזמין אותי שניפגש?" כאילו איזה טמטום! שוב אני עם התוקפנות הזאת והאגרסיביות הזאת, די לישירות! אז הוא אמר שהוא עסוק בטירוף....והוא ממש נהנה איתי וישמח להיפגש איתי במשך השבוע. אני מצידי אמרתי לו שפשוט נראה לי מוזר שאנחנו גרים כל כך קרוב אבל מדברים בטלפון....יותר נחמד הרי לשבת לקפה. מתחרטת שבכלל התחלתי. סיכמנו שנדבר. פשוט היה לי קצת מוזר שבחור שזה התחיל איתו כסטוץ יתקשר ותכלס ירצה לדבר איתו, ולא ישלח לי אס אמ אס וישאל אותי מתי נפגשים שוב אוקיי - זה ברור שאני צריכה לשאול את עצמי מה אני מחפשת מהקשר. זה התחיל כמשהו סליזי אז אני לא מצפה להרבה...חוץ מזה שיש מצב טוב שאני נוסעת לחול עוד חודשיים לתקופה ממושכת. אז בינתיים מעניין אותי לעשות חיים....אבל שום דבר לא סגור...פתוחה להצעות בקיצור, מה הלאה? להתקשר לא להתקשר? אני מקווה שהוא לא נרתע מהישירות שלי, הוא אמר שהוא אוהב את זה בבחורות. אבל בינינו...אין מצב!

למעלה