הרס הסדרה על ידי גיורא חמיצר בכבודו ובעצמו?

הרס הסדרה על ידי גיורא חמיצר בכבודו ובעצמו?

זה נראה כאילו גיורא חמיצר החליט פשוט להרוס את הסדרה, מילא העובדה שאביגייל הררי לא תשחק, אבל לגרום לדילן להתאהב פתאום ולהתלבט בין שתי בחורות...? כאילו מה קורה כאן, למה גיורא חמיצר לא עשה סיפור עלילה קצת יותר הגיוני ונורמלי שיתקשר אם העונה הראשונה. אני ממש לא מבינה את זה, וכמובן שהכל מהסתכלות בV.O.D על הדמויות. נראה כאילו סול, אנה, ג'יני וליבי נעלמו מהסדרה לגמריי, כאילו דילן הוא היחידי שקשור לכל העונות. ממש לא ברור לי מה המטרה של גיורא חמיצר פה. ולמה להכניס דמוית חדשות כאילו מדובר בסדרה חדשה לחלוטין.

../images/Emo58.gifמעלייי

קודם כל לפי מה שהבנתי אביגיל העדיפה להיות בצבא.... דבר שני,אם היא לא תהיה אז למה לא לתת לדילן 2 בנות חדשות? צריך לגוון קצת,ובגלל זה הכניסו עוד שחקנים,זה לא אומר שהחבורה לא תופיע,גם בעונה השנייה הכניסו עוד שחקנים והם לא היו כמו הישנים,ובvod מראים דמויות חדשות ככה שנכיר אותן... ואני מבין אותך שאת חושבת שאין פוקוס יותר על החבורה אבל נראה לי שזה לא יהיה ככה....

ny22

New member
מנהל
קראתי לפני שראיתי שזה ספוילר...../images/Emo67.gif

Yarinv

New member
איש לא אמר שאביגיל לא תשחק העונה....

וכמדומני, לא מדובר בהחלטה של היוצרים, סביר להניח שלאביגיל (בניגוד ליון) לא התאפשר השילוב של צבא וצילומים במינונים גבוהים. אין גם סיבה הגיונית של היוצרים להיפטר סתם ככה מליבי -הרי אם השירות של אביגיל לא היה מתנגש עם הצילומים ברור שלא היו הורגים את ליבי והיא הייתה ממשיכה להיות דמות אינטגרלית בסדרה.

לפני שקופצים למסקנות

אני מציע שכדאי שנחכה שהעונה החדשה תתחיל ואז נשפוט אותה

למעלה