הרס עצמי ומשפחתי

הרס עצמי ומשפחתי

לפני כ-4 שנים בני בן ה 25 היה במסיבה סגורה באילת המסיבה כללה סמים מכל הסוגים בני לקח טריפ שנקרא המכשפה ואני מאמינה שעוד כמה דברים כי איך שהוא חזר זה היה מראה שאני לא מאחלת לאף אם לראות הוא חזר אלים,והיו לו הזיות ממש פחד אימים,הוא דיבר לצמחים וכביכול הם דיברו אליו,דיבר לאלוהים ואיתו,ועשה דברים שלא יאמנו על הדעת, הלך לחוף הים והיתה שם בחורה שהשתזפה להנאתה והוא פשוט תקף אותה ובשכונה הציק לכולם, בבית היה אלים בצורה מפחידה ביותר עשה נזקים שלא יאמנו דוגמה קטנה הרים את השולחן של הסלון והעיף אותו מהמרפסת למטה המזל שלא היה אף אחד למטה כי אנו גרים בקומה השלישית היתה תמונה על הקיר תמונה גדולה של כל המשפחה מהבר מצווה של הבן גם אותה העיף למטה ואז התחילו האיומים ברצח עלי ועל הבת אני באותה התקופה פניתי לא פעם לאל סם ולאן איי בתקווה לקבל יעוץ מה לעשות במקרה שלי איך מתמודדים עם הבעיה הזאת התשובה היתה חד משמעית אם הוא מכחיש שהוא משתמש מכור אין מה לעשות וכך התגלגלו הימים והאלימות חגגה כאן בבית בלית ברירה ועם כאב גדול פניתי למשטרה לעזרה גם הם לא בדיוק עזרו רק בקשו ממנו לחדול ולהציק לנו (לי ולבת) לי לא נסלח בבית על שעירבתי את המשטרה אבל זאת היתה דאגתי האחרונה כי הוא היה זקוק לאישפוז ומייד לאחר כמה שבועות הוא עישן סמים ביום שבת בתוך בית הכנסת רק אז הוחלט על ידי המשטרה לעצור אותו להסתכלות באברבאנל שם הוא אובחן ונמצא שהוא עם פסיכוזה על רקע סמים לאחר 4 חודשים יצא ושוב מסכת העינויים החלה הוא היה 4 פעמים באישפוז וכל פעם אני זאת שהייתי חייבת לדווח כי היתה סכנה ממשית לחיינו לפני כשנה האיום וכמעט התממש בעודי ישנה ניסה לחנוק אותי ואמר לאביו שרק הוא יגרום לכך שישבו עלינו שבעה כמובן עלי ועל הבת האב שהוא בעלי רק אמר די דיי עם השטויות כך שתמיכה נפשית לא היתה לי מבעלי כפי שהבנתם אני שוב הוצאתי צו הגנה לי ולבתי אך במקום שהוא יצא מהבית בעלי העדיף שאני והבת נצא כמובן שכך עשיתי היות וחששתי לחייה לבסוף הוא עבר עבירה חמורה שבגינה נכלא לכמה חודשים טובים ואז חזרנו הביתה החיים לא כפי שהיו ביני לבין בעלי הכעס שלי אליו קשה ביותר היום הבן משוחרר מהכלא ושוב חזר לעשן הפחד שלי גובר מיום ליום מה יהיה האם שוב נגיע לאותו מצב של אישפוזים ואיומים שוב מסכת העינויים לא רוצה להגיע למצב שבתי או אני נהיה עוד מ``ס סטטיסטי ברשימת הנרצחים על רקע סמים רק מתפללת לאלוהים שיתן בידי את הכח להמשיך להתמודד עם אלה החיים

לי28

New member
צמרמורת בגופי....

אישה חזקה שלי, אוהבת אותך מאוד... מחזקת את ידייך ונותנת לך תמיד אצלי כתף למשענת. קראתי, אף פעם לא נכנסת איתי לפרטי פרטים, הבנתי אך זו היתה הבנה של שתיקה. אוהבת אותך שמחה שהוצאת את הבפנים מקווה שזה עזר משהו, אם רק היה לי את הכח הייתי עושה הכל שלא תפגעי, לא יתן לאף אחד לפגוע בך או בביתך (בטח אנשים פה לא יבינו על מה אני מדברת אך ליבי אתך ואת יודעת זאת) מקווה שהכל מאחור .. מקווה ולו יהי שלך אוהבת לי28

ללי28

אכן לא נכנסתי אתך לפרטים על שעובר עלי ולא כי לא רציתי לשתפך אלה כדי לא להכאיב הרי כשמכירים אישית זה יותר כואב ואני אני משתדלת מאוד להיות חזקה ותמיד עם חיוך וצחוק קשה מאוד לספר את הכל גם כאן צינזרתי המון כי יש דברים שההיגיון הבריא לא יכול להאמין על קיומם את יודעת כמה זמן לקח לי להיפתח ולהוציא מהלב החוצה וכן זה עזר ההרגשה היא הקלה מסויימת המון תודה לך שגרמת לי לכתוב את אשר על ליבי וכן אני יודעת עד כמה ליבך איתנו ואני מברכת על כך שלך המבולבלת

ronitfin

New member
את יודעת אני ממש מתפעלת

מתפעלת ממך על כך שגם במצב קשה שכזה את מדברת על חיוך, ועוד אומרת שמשתדלת לחייך.אני מוקסמת מהאופי של, וחבל רק שעלייך להתמודד עם מצבים שכאלו. יש פסוק ``אחרי הפעולות נמשכים הלבבות`` אם תחייכי אפילו כלפי חוץ, ישפיע ולו במשהו על הרגשתך, אפילו השפעה טנה ואפילו לרגע. תהיי חזקה, כמה שאת רק יכולה. וה` יהיה בעוזרך. שיהיה לך רק טוב. מאחלת רונית

לרונית

תודה המון תודה החיוך והצחוק שלי שלא מהלב רונית מנסה את הפתגם הידוע חייך לעולם והוא יחייך אליך ושוב תודה המבולבלת

לורה..

New member
אשה יקרה....

אשה יקרה.... ראשית,ליבי עלייך,עלייך ועל בני-משפחתך... אכן,את עוברת ימים לא קלים ואני בטוחה שגם לילותייך רצופים בנדודי-שינה. אני מציעה לך , לפנות ללשכת הרווחה ביישובך,ספרי להם הכל...ומקווה אני שיטו אוזן ויד לבעייתך,תפני אף לער``ן גם שם יוכלו לכוונך כיצד לטפל ולהתמודד עם מצב לא קל שכזה.מס` הטלפון בער``ן:1201 וישנה עמותה שהוקמה למטרת מניעת אלימות במשפחה,מס` הטל`:000-220-800-1 מחזקת אני אותך,עד כמה שניתן,ועצוב-עצוב היה לי לקרוא את שעובר על משפחתך,ולדעת שיש משפחות רבות שחוות כמו משפחתך... אין ספק,שכאשר יש בעיה במשפחה עם אחד מהילדים,ישנה השפעה על זוגיות ההורים,והחיים מתהפכים... דעי לחייך גם בימים קשים,ומצאי לך צוהר שדרכו תוכלי לראות את האור-נסי לפנות לעמותות שציינתי למעלה,בטוחה אני שדרכם תוכלי לראות קצת טוב... קחי חיבוק חזק ממני,מחזקת אני את ידייך...ומקווה שתדעי רק טוב... שלך לורה

ללורה

המון המון תודה פניתי ללשכת הרווחה והאתימות שלהם איומה רק נזכרת איך זה השפיע על בתי מה שנאמר שם וכולי צמרמורת אותי מיד רצו להוציא למחסה אך לבת לא היה מקום בגלל גילה לא למעני פניתי אליהם אלה למענה כך שלדבריהם אם הייתי גרושה הם היו עוזרים יותר אם אני נשואה ידם קצרה מלהושיע וכן משתדלת לחייך תמיד ומי שמכיר אותי אני תמיד עם חיוך לילות לא יודעת מתי לאחרונה ישנתי לילה שלם ושוב תודה לך אשה יקרה המבולבלת

nely

New member
חייבת להגיב ולא יודעת אך!!

קראתי את אשר כתבת בעבודה לפני שיצאתי. חשבתי עלייך כל הדרך הבייתה. מה אפשר להגיד? אך לתת כח? אך לנחם? לעזור? אני לא יודעת! ואני רוצה כל כך לעזוב לכתוב משהו שבאמת יעזור או ישמח אבל אני לא יודעת מה. חשבתי על זה שאנחנו נותנים להם הכל , לקטנים שלנו. שומרים עליהם שהם פוסעים את הצעדים הראשונים. מלמדים אותם לחצות כביש ואנחנו? מה אנחנו בתור הורים יכולים לעשות נגד מה שתארת? ליבי איתך מקווה איתך שזאת סה``כ תקופה רעה שתעבור מהר מחבקת אותך בחום תמשיכי להיות חזקה שלך נלי

לנלי

תודה תודה מתוקה ונותר רק להתפלל רק להתפלל שיתעוררו ויחזרו לעצמם המבולבלת

דספרדו

New member
אני חושב

ש אם יש לך איזה מקום אחר ללכת אליו דהיינו משפחה חבר/ה טוב/ה לכי וכמה שיותר מהר בעל שלא תומך בשעה שכזו `שביל מה הוא טוב?? ןסמים, נו טוב באמת שזה לא הסיפור הראשון ששומע למרות שמקווה שיהה האחרון אני בהחלט אברר על מוסדות או מען שאליו תוכלי לפנות ואשלח לך מייל על כך ליבי לך ישר כוח ותברחי על נפשך לא רוצים אפילו לחשוב שתהיי עוד מס` ססטיסטי

לדספרדו

תודה תודה לך וזה כלל לא קל ליפול על משפחה או על חברים זה מאוד קשה ואני מנוסה בזה זה הורס את הפרטיות של אותה משפחה ואני לא מוכנה שבגללי ירגישו אחרים שלא בנוח בביתם ושוב תודה המבולבלת

דספרדו

New member
היי חומד

אכן קשה ולא נעים אבל התכוונתי כשלב מעבר בלבד לפני ה ``חופש הגדול`` אבל קטונתי מלהשפיע עלייך החלטה שכזו צריכה להגיע אך ורק מתוכך בכל מקרה מאחל לך שכל זה יהיה מאחורייך והלוואי שפעם תוכלי לשבת על נס קפה עם חברה ולהנות מהשמש מהאנשים - הנאה חסרת דאגות רק טוב.

הלוואי..

ויהיה לך כוח להתמודד. הלוואי ויקרה איזה מהפך והבן יתפכח. הלוואי ובנך יחזור להיות זה שאת מכירה. לי יש שני ילדים קטנים והפחד הכי גדול שלי הוא שלמרות כל המאמצים שאני עושה כיום,בעוד כמה שנים יכירו חברים,ואז כל ההשקעה יורדת לטמיון. החשש שלי הוא מהסמים,ששומעים עליהם יותר מדי,שהסמים כיום נהיו ``אין``. חזקי ואמצי והלוואי הלוואי שיהיה לך כוח להתמודד עם כל המקרה.

אצבעונית

תודה תודה לך אשה יקרה ושימרי עליהם בבוא היום כשיצאו עם חבריהם היי עם האצע על הדופק תמיד בידקי אפילו בחפציהם למרות שזאת לכאורה חדירה לפרטיות אך רק כך ניתן להציל מלכתחילה את הנוער שנופל בגלל חברים לסמים מכל ליבי מאחלת לך אצבעונית יקרה שילדייך יהיו מספיק חכמים לא להתפתות לחברים ושההשקעה שלך תהיה הכי מוצלחת שרק אפשר לאחל לך שלך עם המון תודה המבולבלת

מבולבלת יקרה,

הגעתי להודעתך בעקבות מישהו מיוחד שהפנה אותי ואחרים לקרא את בעייתך ולנסות להגיב,אין לי נסיון..מלבד צורך לחזק ולתמוך. מבולבלת,הצלחת להעביר בי את תחושת הפחד...את המרדף והחשש התמידי,את הזוועה שמתחוללת בחייך.והכאב הביא אותי לידי דמעות.אולי גם משום שאין באפשרותי לעזור,מין חוסר אונים שכזה..שהלב רוצה,אבל אין ביכולתי לעזור. ואם יש ביכולתי לעזור...צרי קשר דרך האימייל.אשמח מאוד,לפחות לתמוך.עד כמה שאוכל. ילדך--הוא הילד שלך שבטמטום של רגע הרס את חייו ואת משפחתו.ילדך...איך לאמר זאת בצורה מבוקרת?...אבוד כבר--אולי?...למעשה נראה לי שגם את הבנת זאת כבר.עדיין צריך לנסות להביאו לידיי גמילה...אבל זה תהליך שלוקח זמן ועל מנת לעזור לו את חייבת קודם כל לעזור לעצמך. בעלך--בעיניי,האכזרי בחייך.איך? איך אפשר להפקיר את האשה והילדה שלך?...אומנם הילד הוא בנו...אבל אם לאשה ולילדה יקרה משהו גם בן כבר לא ממש יהיה לו,לא שיש לו עכשיו.ניסיתי לחשוב מה יכול לגרום לתגובה שכזאת מצד בעלך?...לא מצליחה,פשוט כואב. מבולבלת...אכן עוברת תקופת בלבול עתה.אבל חייבת,פשוט חייבת לקום ולקחת את עצמך בידיים...להציל את נפשך ונפש ביתך.טוב,אל תחשבי על חייך-חשבי על חיי ביתך.לעיתים קל יותר לקום ולעשות בשביל אחרים ולמען אחרים יותר מלמען עצמנו,במיוחד בשעת משבר. נשמה טובה ופצועה...נשמה מבולבלת,אני לא אוסיף...כי התחושה היא שקל להגיד,וזה באמת קל יותר להגיד מאשר ליישם.ולכן רק אומר.היי חזקה והצילי את נפשך,ונפש ילדתך ועוד תזכי להיות רגועה ומאושרת. ואסור לך להיות עוד מס` סטאטיסטי-התעוררי בבקשה...מהר. וזכרי,ידי מושטת אלייך,לעזור לך כפי יכולתי. מחזקת אותך,ומקווה שתמצאי את הדרך הנכונה ביותר בכדיי להשיג חיים טובים יותר לך ולביתך. מאחלת לך בהצלחה מכל הלב, אלת האהבה.

לאלת האהבה

תודה תודה אלת האהבה ובשעת הצורך אשתמש במייל מבטיחה שלך המבולבלת

נופר 30

New member
מבולבלת יקרה

הופנתי להודעה שלך על ידי אותו איש יקר שהפנה את אלה לא אלאה אותך בדעתי ואימרותיי אניחושבת שקראת מספיק וחוץ מזה אנשים פה אמרו את זה יותר טוב ממני בת דודה שלי היא פסיכולוגית שעובדת עם משפחות נפגעות סמים ואם נרקומניםוגם באגודת אל סם אני אפנה אותה לפה שתקרא ואולי תתן את דעתה כמו כן אני אשוחח איתה היום בערב ואראה במה אוכל לעזור כמו כן אני אבדוק לך מה בדיוק אומר הטריפ הזה שאת כותבת פה זה הדבר הראשון שעלה בראשי חוץ מזה מצטרפת לדעתם של כולם פה שולחת לך הרבה חיבוקים ונשיקות חיזקי ואימצי ואם כל הכאב אולי את צריכה למחוק אותו ואת בעלך מחייכם כי עדיף חיים עצובים מלא חיים כלל תשלחי לי מיי אולי אניאוכל לעזור לך בנושא הלינה לכמה שבועות עד שתתארגני בשביל זה אנחנו צריכות לדבר ולא פה שלך נופר

לנופר 30 היקרה

תודה תודה תודה אשמח מאוד אם בת דודתך תתן כאן תגובה אך עליה לדעת שכאן צונזרו המון פרטים הרבה יותר קשים ואשמח לדעת יותר על הטריפ הזה שנקרא המכשפה לאחר תגובתה אשלח לך מייל היות והמייל כאן מפוברק שלך המבולבלת

נופר 30

New member
מבולבלת יקרה

מאחר ואנילא יודעת באיזה שם הבת דודה שלי תיכנס אז אני אספר לך קצת על הדברים שדליתי מאתמול אולי אם תיתני לי יותר פרטים אני אוכל לעזור יותר אוקיי אז ככה 1. טריפ המכשפה הוא טריפ רגיל כמו כולם רק שמצוייר עליו מכשפה עכשוו השאלה היא מתי הוא לקח את זה ? כי היום הטריפים מהולים בכל מני חומרים לא טובים שיכולים לגרום למצבים של אי שפיות יכול להיות שמשהו בטריפ היה מהול כי אמרו לי שזה טריפ רגיל שלא אמור להיות נורא כלכך במרכאות כפולות ומכופלות ויכול להיות שהוא לקח את זה עם עוד דברים שאסור לערבב יחד כמו קריסטל או פטריית ההזיות לדוגמא 2.לנושא האלימות:ישנן כמה אפשרויות א. תנסי להיזכר בהיותו ילד או צעיר יותר אם הוא היה ילד בעייתי שמתעצבן מהר או שהיו בו דברים שונים מילדים אחרים כי מה שלי אמרו וזה משיחה עם פסיכולוגית זה שהסמים לא גורמים לו להיות אלים מקסימום מעוררים משהו שהיה קיים ב. יכול להיות שהוא על סמים הרבה יותר קשים ממה שאת חושבת כי לדוגמא קראק והרואין גורמים לאלימות טוב זה מה שהצלחתי לדלות עם הפרטים שנתת תשלחי לי מייל נכון ואני אשלח לך מספר טלפון שלי שתוכלי אולי (אם את רוצה) לתת יותר פרטים כדי שאוכל לברר לך עוד דברים או סתם אם את צריכה מישהי לבכות לה (אני כאן ) שולחת לך הההההההההההההההמון ההההההההמון חיבוקים ומקווה שהכל יהיה טוב וממש ממש מצטערת אם הכאבתי לך במשהו שכתבתי פשוט האמת יכולה להכאיב לפעמים אבל זה עדיף על אי הידיעה או השקר אוהבת ואיתך תמיד ולא צריך להודות יותר מדי בשביל זה אנחנו כאן נופר

למעלה