הרעים והטובים

הרעים והטובים

תמיד שואלים איפה היה אלהים בשואה, למה לא שואלים איפה היה אלהים בצונאמי או באירועים טרגיים אחרים? כי ברור שאי אפשר לשאול שאלות כאלה, כי בצונאמי מתו גויים עובדי אלילים ומגלי עריות. אי אפשר כמובן לאשר או להכחיש תשובה כזאת אבל אפשר רק לראות את זה מנקודת מבט של הצד השני, שוחחתי עם אשה פלסטינית שאמרה אלהים יעניש אתכם על מה שאתם עושים לנו, שאלתי למה אלהים לא העניש את הגרמנים על השואה? התשובה שלה, כמה לא מפתיע, לכם זה הגיע וגם אתם וגם הגרמנים הם הרעים אבל אתכם אלהים יעניש על מה שאתם עושים. מסקנא: שוב הדת היהודית לא מקורית, כל בוגר מכל דת שהיא בטוח שהם הצדיקים, אסונות שקורים לאחרים מוצדקים ואלהים כמובן בצד של הטובים שבמקרה זה "אנחנו".

מתבי6

New member
זה שהערבים פתאיים

זה מה שרצית להוכיח? זה יודע. הפלא הוא על היהודים שהיו חכמים במהלך הדורות והיום מתנהגים עם ראש בקיר, מדהים. אחד משבעת פלאי תבל.

אני לא יודע על איזה חכמה אתה מדבר

על עם שנע ונד ונרדף במשך 2000 שנה אתה אומר חכמים? אם הם היו כאלו חכמים הם לא היו נרדפים, אבל כל מה שעניין אותם זה לשמור על הדת בכל מחיר, לא הייתי קורא לזה חכמה. וחוץ מזה לא יזיק לך לקרוא לפני שאתה מגיב, כתבתי במפורש מה המסקנא שלי.

איפה אלוהים?

השאלה איפה אלוהים מתחבא נשאלת כבר בכ``כ הרבה הזדמנויות ומקרים שכבר מזמן לא שואלים אותה,מזמן כבר הגיעו למסקנה רוב האנשים השפויים שאלוהים זו המצאה יפה ומרתקת אבל דימיונית! אגב,לא רק באסונות המוניים נשאלת השאלה איפה אלוהים גם כשילד קטן נהרג בתאונת דרכים או אדם צעיר חולה בסרטן וסובל יסורי תופת על לא עוול בכפיו נשאלת השאלה איפה אלוהים!אני מזמן אומר שאלוהים יושב לו באיזה מקום מחבוא אי שם בהרי החושך ולא מפסיק להתגלגל מצחוק על האנשים הפתיים שמאמינים בכל השטויות שלו...

למעלה