הרעלה ב"ד י טה "

mflash

New member
הרעלה ב"ד י טה "

----אזהרה ----- אזהרה-----מרעילים צמחוניים בדיטה היום הלכנו לחגוג יום הולדת משפחתי בדיטה....ארוע חגיגי וחשוב במסעדה עאלק יוקרתית ...... לפני תחילת ההזמנה ראינו את בעלת המקום המפחידה והמגעילה רודה במלצריה ואף במנהלי המשמרת - היות שנתקענו {סיבות משפחתיות] ולא יכולנו להחליף בחירה של מסעדה התישבנו.... המחירים הפלצניים ...הרשימו אך לא הפחידו . הצמחוני מביננו הזמין לאחר שוידא 3 פעמים עם המלצרית שאף הלכה לודא עם הטבח שהחמין הינו צמחוני וללא בשר....מתחילים לאכול ומוצאים חתיכת בשר - לא עצם , לא שארית ממש חתיכת בשר...... המלצרית והאחראי מגיעים וטוענים שזה במקרה ...."שהחתיכה קפצה מהחמין הבשרי בעצמה לסיר הצמחוני"...... תוצאה נכון לרגע זה - שעה אחרי שהלכנו לא פוצינו אפילו בקפה עלוב אלא בתגובה של "מצטערים זה לא מספיק......."היא בן אדם חולה , מקיא , שוכב ביום החופשי שלו מעולף בסלון כי הוא אכל בשר שבושל בתוך התבשיל!!!!!!!!!!!! חוצפה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אנא עשו לעצמכם ולכולנו טובה צמחוניים וקניבליים, בדיטה - לא אוכלים יותר!!!!!!!!!1

פוגטיב

New member
דיטה מסעדה טובה ולא יקרה

אני מאד ביקורתי כלפי מסעדות ודיטה היא אחת מהמסעדות הקבועות שאני הולך אליהן. בשר עשוי כהלכה, שירות חביב ומקום נחמד. המחירים מאד הוגנים וסבירים. לצמחוניים אין מה לעשות במסעדה כזאת.

liti

New member
ולמרות זאת...

הועלתה כאן נקודה לגבי רגישות המסעדה כלפי הסועדים. תאר לך שמגיע למסעדה אדם שהוא אלרגי למרכיב מסויים והוא מוודא שאותו מרכיב אינו מופיע באוכל, ולמרות זאת בפועל אותו מרכיב כן מופיע. הדבר יכול לגרום לנזקים מאוד גדולים לבריאותו ואפילו לסכנה לחייו. במקרה זה אמנם לא מדובר על חיים ומוות אבל קצת רגישות מצד המסעדה כן יכלה לעזור. גם אם חתיכת בשר מתגלגלת לה בדרך לא דרך לצלחת של סועד צמחוני ופוגעת ברגשותיו, הרי שראוי לקבל לפחות התנצלות כנה מצד המסעדה.

25אירית

New member
יש פתרון לבעיה!

כולנו (חובבי המסעדות) יודעים שבמסעדות עובדים עלינו בעינים. המלצר רוצה שנזמין כמה שיותר אוכל כדי שהחשבון יתנפח- וזה בסדר. אנחנו יודעים כבר מצויין שכששואלים אם אין איזשהו מרכיב תמיד יגידו לנו שאין ועם נתלונן אח"כ יגידו שזה רק קצת בשביל הטעם. אני אלרגית למולים (סיפור מצער בפני עצמו), בכל דבר שיש מיקס פירות ים אני צריכה לברר אם יש מולים. תמיד אומרים לי לא, ואז אני מסבירה שאני אלרגית וזה עלול לגרום לי נזק אז אם אפשר לוודא את זה במטבח- אף פעם עוד לא קרה לי שעבדו עלי. תמיד הודיעו לי שיש ציר מולים או מול ורבע.. ואני מזמינה משהו אחר. בקיצור, אם אלרגים למשהו , צריך פשוט להגיד. אף אחד לא יהיה מנוול מספיק בשביל לגרום לכם כזה נזק.

25אירית

New member
דיטה לא יוקרתית- וגם לא מתיימרת!

דיטה היא מסעדת בשרים עממית, כן עממית. מאיפה ההמצאה של מסעדה יוקרתית?!?!? בכל מקרה זו מסעדת בשרים, כך שלצמחונים באמת אין יותר מידי מה לאכול שם, אולי סלט.. זה שעבדו עליכם שהחמין הוא צמחוני, זו באמת חוצפה ממדרגה ראשונה. אבל חביבי, איך האמנתם מלכתחילה לשטות הזו?

ענבל מ

New member
הבנתי שדווקא הסלט שם בכלל לא רע...

סעדתי שם עם ידיד בליל שישי לפני כמה שבועות- בחוץ היה מפוצץ, בפנים כמעט שלא היו אנשים. אני הזמנתי עוגת גבינה (טובה מאוד). הוא הזמין איזשהו סטייק, שהגיע עם לחם וסלט קטן. בסוף הארוחה הוא טען שהסלט היה הטוב ביותר מבין מה שהוגש לו. בכל מקרה, באמת מצער לשמוע על דבר כזה. ענבל, (בהודעה ראשונה. לא אכלנית, אבל אוהבת לבקר...
)

למעלה