הרענני המכוער באמת !!

הרענני המכוער באמת !!

זה רכב עם תו שלוש נקודות. זה לא תו נכה כחול, שמעיד על אדם עם מוגבלות מוחלטת. הנהג היה גבר (השם שעל התו היה של האישה והוא שמור עימי) שנכנס לענייניו בסניף הדואר שלשום. בשיא חוצפתו המגעילה, הוא (כמו שעיניכם רואות) החנה את הרכב בין שתי החניות היחידות, בחניון הדואר. למקום הגיעו שני רכבי נכים, שלא יכלו להחנות את הרכב בטח שלא לצאת מהאוטו עם כסא גלגלים. ולכן עזבו את המקום (אחת מהן היתה אמי) אני מאוד מקווה, שהחלאה הזה ישב שעות נוספות בבית הכנסת (למה נראה לי שהוא לא...?!)

ארזS

New member
לצערנו הרב הוא לא המכוער היחיד.

אני נתקל מידי יום בעשרות מכוערים שכאלה.

Jab2

New member
צודקים ../images/Emo4.gif

כשאני מגיעה לקניון רננים אני תמיד מסתכלת על הרכבים שחונים בחניות הנכים. חצי מהם ללא תו כפי שאתם בודאי יכולים לנחש. אני לעולם לא העזתי ולא אעיז לעולם לחנות בחניית נכים. גם אם זה לשניה וחצי. אני פשוט לא מבינה את אלה שמעיזים

ohadm14

New member
עוד אתרים לפרסום התמונה

אתה מוזמן לפרסם את התמונה גם באתרים: אור אדום וב-נתפסתם. ויש אפשרות גם להגיש תלונה המשטרה, אבל לא הייתי בונה שם על התייחסות רצינית, לצערי (או על התייחסות בכלל...).

shian

New member
האם יש תוקף לתמונה במשטרה?

אם יש פה עו"ד שמבין אשמח לקבל תשובה - האם תמונה כזאת מהווה אסמכתא למתן דו"ח?

הסתבר לי להפתעתי (לטובה)

שבניגוד לעמדת העירייה בארועים קודמים - מחלקת התנועה במשטרת ישראל מקבלת גם מקבלת תמונות כעדות מרשיעה. רק שצריך לפנות אליהם ישירות.

shian

New member
זו באמת הפתעה

יש לך פרטים איך פונים? האמת שכח האדם של המשטרה כנראה קטן מידי ואם אנחנו יכולים מידי פעם לעזור אז למה לא. אני אישית מתחילה להכניס את המצלמה לתיק כציוד קבוע. קצתי ברכבי השטח שהפכו להיות "רכבי מדרכות" ודווקא ברעננה זה מאוד נפוץ.

ארזS

New member
אם יורשה לי להסביר

זה ממש פשוט : שולחים תלונה בכתב למשטרת התנועה בכפר סבא ומצרפים את כל הפרטים הרלוונטיים. לפעמים זה עוזר ולפעמים לא. אינני יודע מדוע כן ומדוע לא, אבל בהחלט שווה לנסות. אבל : ושימו לב טוב טוב : בענייני חנייה אסורה ומפריעה ברעננה יש פתרון מהיר : מתקשרים ל-107 ומבקשים שישלחו פקח של העירייה. הפקח מגיע [בדרך כלל במהירות, מנסיון] ורושם את הדו''ח + מצלם את העבירה . זה הרבה יותר יעיל משליחת תלונה למשטרה. אל תשאלו למה. זאת עובדה. [והקנס העירוני גם יותר גבוה מהמשטרתי !]. בברכת גמר חתימה טובה.

shian

New member
בעניין 107 וחנייה אסורה

אני לא יודעת לגבי חנייה בחניית נכים אבל לגבי עבירות חנייה אחרות - ישנן סוגים של עבירות בהם הם לא מטפלים למשל: אם הרכב חונה עם שני גלגלים על המדרכה ושני גלגלים על הכביש , הם יטפלו רק אם ארבעת הגלגלים על המדרכה. זה נשמע פארודיה אבל זה אמיתי.

ארזS

New member
את בטוחה ?

מנסיוני הם דווקא כן מטפלים בסוג העבירה שהזכרת.

shian

New member
זאת התשובה שקיבלתי ממנהל המוקד דורון

שעבירה מהסוג הזה אם ארבעת הגלגלים לא על המדרכה זה לא בסמכותם. זה לוקה בחוסר יצירתיות כי הרי הפקחים של רעננה יכולים לצלם ולהעביר למשטרה אבל זה המצב.

ארזS

New member
אינני יודע מה אמרו לך

ואבקש להסביר שהפקחים שמצלמים לא מעבירים למשטרה כי המשטרה לא תעשה עם זה כלום. הפקחים רושמים בעצמם דו''ח ודו''ח שלהם שווה יותר מדו''ח של המשטרה כמה שזה אולי נשמע מוזר...

שיאן צודקת, לצערי

ובניגוד למה שאמרו לי במשטרה, במוקד ובפיקוח טוענים מאז ומעולם שאין באפשרותם לתת דו"ח על סמך תיעוד מצולם. כ"כ, כשבקשתי לשלוח פקחים לפני זמן מה כי מכוניות חסמו פניה הצבועה באדום-לבן, נאמר לי שאין בערב פקח תנועה (לא כל הפקחים הם גם פקחי תנועה, כך שהתורן לא תמיד יכול לסייע). זאת, בניגוד להנחיית שוצמן, עליה סיפר לנו כאן. סיפרתי לו אז על האירוע, לשמחתי לא נזקקתי לבדוק זאת שוב בינתיים...

ארזS

New member
רגע רגע רגע, בואי נעשה סדר בדברים

כי מתגובה לתגובה נהיה בלאגן וחוסר קשר בין התגובות... ולכן אסביר את שידוע לי בצורה מוסמכת : המשטרה ברעננה לא עושה דו''חות חניה לפי "הוראות מגבוה" [ונא לא לשאול אותי מה זה "הוראות מגבוה", זאת עובדה ולא אוכל להסביר יותר מכך]. ברעננה יש 4 פקחים של העירייה שמוסמכים לאכוף עבירות חניה. כמו כן הם מוסמכים גם לכוון את התנועה בשעת הצורך. [הם עברו קורס מיוחד ויש להם הסמכה !]. ארבעת החבר'ה האלה רכובים על קטנועים ומצויידים במצלמות דיגיטליות וכל דו''ח שלהם מלווה בצילום של הרכב העבריין. לכן בכל מקרה של עבירת חנייה יש לפנות למוקד העירוני ולבקש שיגיע פקח . א ב ל . . . פקחי החנייה האלה למיטב ידיעתי עובדים רק עד שעה 19:00 ולאחר מכן יש בעייה. אחת הבעיות שלצערי לא אוכפים היא בעניין משאיות שחונות במקומות שיש שילוט מפורש שאסור להן לחנות לאחר השעה 19:00 . אז מה עושים אחרי 19:00 ?
לכך באמת ובצער רב אין לי פתרון [וגם אני סובל מנהג משאית אחד שחונה בלילות ליד מקום מגורי ובמשך חודשים ארוכים לא מצאנו לו פתרון]. שיהיה ברור, ואינני יודע מדוע חשבת אחרת, הפקחים והשוטרים אינם יכולים בשום אופן לרשום דו''חות על סמך תיעוד מצולם של אזרחים. מי שיכול לעשות זאת הוא אגף התנועה במשטרת כפר-סבא בלבד, ולשם צריכים לשלוח תלונות על עבירות תנועה, אבל לא על עבירות חנייה, כי כפי שציינתי לעיל המשטרה לא אוכפת עבירות חנייה... מסובך ? אולי... אלה החיים...

זה בסדר, אנחנו יודעים אותו דבר

למעט העובדה ששוצמן הורה שהתורן עד 21 או 23 (לא זוכרת כרגע) יהיה פקח המורשה לרשום דוחות - וזה לא תמיד מסתדר. אגב - רק ארבעה בעיר של 78,000 תושבים??? בעייתי. לא מפתיע, לאור זאת, לקרוא היום בקול רענן שהם מוחים על תנאי תעסוקתם.

shian

New member
עומר247 האם אתה בסביבה?

בתור הגרפיקאי/פרסומאי של הפורום (הרווחת את התואר בכבוד) אני אשמח לדעת מה כתוב בסטיקרים שעל האוטו. סקרנות בלבד. ניסיתי באמצעים הדלים שלי ולא הצלחתי.

תשובות

על הסטיקר הימני כתוב "מצפון תיפתח חקירה" על השניים שמשמאל ""קחו אחריות לכו הביתה", ו "לא מפקירים חיילים בשטח"

למרות החוצפה של אותו אדם היית צריך

למחוק את מספר הרכב...... ובנוסף הייתי שולחת את התמונה למשטרה עם המספר.

a r t h e m i s

New member
למה למחוק?

נהפוך הוא! להגדיל את מספר הרכב וסימנים מזהים אחרים. שידע מי שפולש לחניית נכים שהמשמעות היא פלישה לחייו הפרטיים, העברת פרטיו לרשויות וכו'.

למעלה