הרפיה חדשה באתר שלנו

הרפיה חדשה באתר שלנו

סוף סוף העלנו לאתר את הגרסה הראשונה של ההרפיה למי שעדיין לא נכנס מאוד מומלץ אשמח לקבל תגובות ההרפיה נמצאת בתפריט הגישה/הרפיה לדוגמא ובעתיד נוסיף גם שמע שתהיה לכם חוויה נעימה ושנה שלווה

צפיתי בזה עכשיו, מהעבודה.

האמת היא שבהתחלה לא הצלחתי להכנס לזה, כלומר לא הצלחתי באמת לדמיין את אותו כדור אור שמתפשט בגופי. אבל זה בהחלט השרה עליי מין תחושה של רוגע. אולי, אם אעשה את זה כשאני בבית זה ישפיע יותר. האם לדעתכם מומלץ לעשות את זה בזמן העבודה? (בהנחה שבאמת יש את הכמה דקות האלה שאפשר להקדיש לזה). תוך כדי ההרפיה ניסיתי לעצום עיניים, בדרך כלל יותר קל לי ככה לדמיין. האם עדיף במקרה הזה לצפות בכדור שעל המסך בלי לעצום עיניים?

../images/Emo1.gifשימוש בהרפיה שבאתר

נחמד לשמוע שאנשים באמת קוראים את ההרפיה. כדאי לעשות את ההרפיה מספר פעמים, מן הסתם תגלי שלאט לאט את יותר רפויה ונינוחה. העבודה זה מקום לא כל כך נוח להרפיה. אם יש בך חשש שיפריעו לך או שמישהו יכנס זה עלול ליצור מתח, שלא יאפשר לך להרפות. לכן חשוב לפני שמתחילים הרפיה לוודא שהתנאים הפיסיים נוחים ככל שניתן. אם בעבודה יש לך חדר משלך, ויש לך חמש עד עשר דקות פנויות ואף אחד לא יכנס, אז אפשר גם בעבודה ואפילו מומלץ פעם ביום לקחת פסק זמן לעצמך ולנוח. ההרפיה יכולה לשפר את יכולת התפקוד שלך. רוב ההרפיות מבוצעות בעיניים עצומות. עם זאת ניתן להכנס להרפיה בעיניים פקוחות. אם תתמקדי במסך (רצוי להחשיך את החדר) ולא תמצמצי למספר דקות לאט לאט הראיה מתחילה להיות מטושטשת. זה סימן של הרפיה. מתוך עירפול עיניים את יכולה להמשיך לקרוא את הטקסט ולדמיין את הכדור. כמובן שבכל רגע שיתאים לך תוכלי לעצום את העיניים והמשיך את ההרפיה לבד. אני ניסיתי את ההרפיה מספר פעמים וזה עבד מצויין. אשמח לשמוע יותר על החוויות שלך עם ההרפיה שבאתר

תודה, אמיר

אכן, מאז שגיליתי את ההרפיה הזאת וכתבתי עליה כאן, עשיתי אותה עוד מספר פעמים, גם מהבית וגם מהעבודה והיא אכן השפיעה עליי בצורה מדהימה. השרתה עליי תחושה של רוגע ושלווה (גם כשהייתי בעבודה באותו זמן). ברגעים הראשונים, אחרי ההרפיה, אין חשק לעשות משהו, רק לשבת עוד כמה רגעים לפחות כדי להתמסר לתחושה הנעימה שזה יצר. גם אחר כך, לפחות לכמה שעות, ההשפעה של ההרפיה עדיין נשארת.

ronif

New member
החוויה שלי מהגירסה הוירטואלית הזו

אהבתי. האפקט הויזואלי עושה חסד, לדעתי, בעיקר עם אלה ביננו שקשה להם יותר לדמיין בעיני רוחנו תמונות ברורות. הניצול היפהפה של המידיה הזו, הצבעים, כדור האור... מאפשרים חיבור בין המימד הויזואלי והתחושה הפנימית. אמיר, ישר כח. אשמח לעוד מתנות כאלה. שיהיה לכלכם אור כזה רך ונעים בפנים וגם בחוץ. רוני

תודה../images/Emo24.gif

נכנסתי לאתר וכל מה שיש לי לומרעל ההרפיה נפלא כן ירבו כאלה ומחכה לפס קול (זה די קשה לבצע כך)

../images/Emo51.gif רבה לכל המחמאות

ממש כיף לקרוא את כל התגובות על הההרפיה. אז תודה לכולכם

למעלה