הרפסססס הצילווווו

גל בת 17

New member
הרפסססס הצילווווו

בבקשה תעזרו לי...יש לי הרפס בשפתיים בועה ממש ענקית שעכשיו הפכה לפצע מכוערר... אולי זה ישמע לכם ממש טיפשי אבל אני לא יכולה לצאת ככה מהבית.. עזרו מה הטיפול הכי מהיר שאפשר לעשותת.. בבקשה ממכם

אי אפשר להעלים אותו רק לייבש מהר יו

את צריכה טיפות רסקיו או משחת רסקיו-לשים על הבועה. אם אפשר להוסיף טיפה אחת של שמן עץ התה-יופי. רק טיפה אחת.

../images/Emo36.gifתרופת סבתא../images/Emo26.gif

לדבר הזה עדיין לא שמעתי אבל בבית מרקחת יש משחת זובירקס שמאוד מאוד עוזרת.

iditush11

New member
קרם אכניצאה עוזר לטיפול בהרפס

אם יוצא לך להזדמן לבית מרקחת הומואופתי, את יכולה לרכוש שם תמצית של אכניצאה וקרם בסיס ולהכין לעצמך קרם בבית שעוזר לטיפול בהרפס!! אני לא בטוחה עד כמה זה נכון לעשות את זה לבד בבית אבל שלי היה הרפס הלכתי לבית מרקחת בירושלים שמתמחה בטיפולים הומואפתיים והמליצו לי על הקרם הזה והכנתי אותו לבד בבית וזה ממש עזר לי. ext. echinacea 100cc cream base 400gr להוסיף את התמצית לבסיס ולערבב תוך כדי בחישה. הטיפול פשוט מאוד - טיפה מהקרם על הפצע הרפס שלוש פעמים ביום. מקווה שעזר לך.

iditush11

New member
אין לי מושג אם שמן זית יכול לעזור

או לא, מה שכן אני אומרת בוודאות שקרם אכניצאה הוא קסם במקרים של הרפס מנסיון!!

ה מוזה

New member
הרפס

שרשור שעלה בעבר תקראי בו , יש את עצת הקרח , דבש מקווה שיעלם ולא יבוא יותר מה שכן מוטב שתדעי שזהו חיידק כך שרצוי מאוד לטפל בו ולנסות להמנע ממה שמעורר אותו מתח נפשי,חום,שמש וכו' .. תרגישי טוב

הרפס הוא וירוס ולא חיידק

הוא נמצא בגוף בצורה רדומה(למי שנשא שלו)ומתפרץ בתקופות של מתח,מערכת חיסונית חלשה וחילופי עונות.

למעלה