הרפס.. בסימן שאלה

mamzer

New member
הרפס.. בסימן שאלה

ערב טוב, היום במשרד הבחנתי שקיימת אצלי בליטה על השפה התחתונה (בפה) בחלק הימני. הבליטה "צמחה" ממש מהר...זה אפילו היה דיי מוזר, וניפחה לי מאט את השפה (כאילו קיבלתי מכה). לא יחסתי לזה יותר מידי חשיבות... לא היה הרגשה נילוות לנפיחות או משהו. ששאלתי בחורה מהמשרד היא ישר אמרה שזה הרפס... שהיא מבינה בזה כי יש לה את זה כבר שנים והיא שלפה מהתיק משחה שבוודאי מוכרת לכם (שפורפרת כחולה קטנה בתוך מבחנה) ואמרה לי למרוח מייד. אני חייב לציין שאין לי מושג בעצם מזה הרפס... אף פעם לא סבלתי מזה, ומבחינתי כל העסק דווקא דיי מלחיץ (אולי בגלל ה"שם" שיש למחלה, וכנראה מחוסר ידע פשוט). בכל מקרה... הלכתי עם המשחה הלבנה והמציקה הזאת כשעה וחצי והתיישבתי לאכול... המשחה ירדה לי (קצת עזרתי לה) וגיליתי שהנפיחות ירדה לגמרי... ללא שום סימן או הרגשה. היות ואני חייל... ממש בעייתי לי לקבוע תור לרופא עור... זה יקח שנים... אני מקווה שע"פ האינפורמציה שנתתי פה מישהו יוכל לעזור לי להבין מה יכול להיות שהיה\יש לי... מה לעשות עכשיו? מותר לתת נשיקה לחברה? :) בתודה מראש...

mamzer

New member
תוספת

אני לא יודע עד כמה זה עקרוני... אבל אני לא חולה... אין לי חום... מצבי הנפשי (שמעתי גם על זה משהו) מצויין... מקסימום חסרות לי שעות שינה... :)

eyalhl1

New member
תשובה

ממה שאתה מתאר מה שיש לך זה הרפס. אני חושב שאתה צריך להמשיך טיפול עד שהפצע יעלם. לא ממולץ להתנשק עד שהפצע יעבור, כי בכך תדביק את חברה שלך.

mamzer

New member
דבר ראשון...

תודה על התשובה... אני גם ציינתי שה"פצע" (בעצם זה היה רק נפיחות) ירדה לאחר שעה וחצי עם המישחה... ומאז ועד עכשיו (עברו יותר מ24 שעות) אין שריד לנפיחות.. אין בעצם שום כלום... יש למה ללכת לרופא? הרי אין לי מה להראות לו עכשיו! והאם זה עדיין מדבק? הרי אין לי כלום! :) שוב תודה..

nyarom

New member
נגע בשפה

תנסה לפנות למרפאה לרפואת הפה הצה"לית בבי"ח תל השומר - ד"ר שויר

למעלה