הרפס

fiesta1

New member
הרפס

שלום לכולם!! האם יש איזשהי תרופת סבתא לטיפול בהרפס (פצעים מוגלתיים בשפתיים)? בעיקרון יש לי כל מיני משחות מייבשות והיום התחלתי טיפול בזובירקס, אבל רציתי לדעת האם יש פתרון טבעי יותר לבעיה? תודה מראש!

smady a

New member
הרפס. אך שרק מרגישים את זה בא

ולא קשה להרגיש. יש מעין דיגדוג מעצבן מעין עיקצוץ על השפה או המקום. לשים מייד קרח כן כן זה מקפיא את המעצבנים והכואבים האלה. אלוורה. וזובירקס לצערינו אבל הוא עוזר.

fiesta1

New member
תודה על העצה עם הקרח

הפעם התחלתי טיפול נוסף בזובירקס, אבל בפעם הבאה (אני מקווה שזה יקרה לא מוקדם יותר מארבע שנים..) אני מקווה לא לשכוח את הקטע עם הקרח, כי הדיגדוג הזה מעצבן!!! תודה רבה!

hunny1

New member
בתור לצערי מומחית להרפס

זובירקס עוזר רק אם גילינו אותו ממש בהתחלה וזה אומר ב - 24 שעות הראשונות, לפני שיוצאות השלפוחיות. אם כבר יצא אז כלום לא עוזר, עם או בלי משחה זה ייקח 7 ימים לפחות, מה שכן, עדיף ללכת לרופא עור ולקבל כדורי זובירקס הם הרבה יותר יעילים, אני מטופלת כבר 3 חודשים בכדורים כטיפול מונע לדיכוי החיידק. באם כבר יצא ההרפס -- דבש מוריד את הנפיחות פלאים.

fiesta1

New member
התכוונתי לכדורי זובירקס לא למשחה...

אני יודעת שאם כבר יצא הרפס אז כלום לא יעזור... וזאת הסיבה שכבר 3 ימים אני הולכת עם ראש מושפל
כבר טופלתי פעם בכדורי זובירקס (5 כדורים ביום למשך 5 ימים) ולא הופיעו לי הפצעים הארורים האלה במשך 4 שנים... בכל אופן, אתמול התחלתי שוב ליטול זובירקס... תגידי, מה זה הטיפול המונע לדיכוי החיידק?? זה עם זובירקס? למה כ"כ הרבה זמן? לכמה זמן זה יעיל? תודה וסליחה על ההפצצה!

smady a

New member
יקירתי אני לא בעד טיפולים מונעים כא

כאלה. אלא אם כן מדובר בחיי אדם. כמו אסטמה לב ועוד. אם יש לך המון פצעונים לעיתים תכופות מאוד אז אולי יש צורך. נסי לקנות את המשחה ולמרות מייד אך שיש עיקצוץ עוד לפני שיש פצע. וממש כמה פעמים ביום. ההרפס זה חיידק שמגיע ולא נעלם. חיי בתוכך. פורץ ברגעי לחץ.וחום. הנפש מאוד משפיעה על יציאת הפצעים. אי אפשר למגר את זה לחלוטין. ואנחנו מדברים על הרפס של חום סביב האף או השפתיים בעיקר. כמובן שיש עוד סוגי הרפס לא עלינו.

fiesta1

New member
ניסיתי לעשות את מה שאת אומרת..

ניסיתי למרוח משחה ברגע שהרגשתי עקצוצים, אבל זה לא עזר בכלל וניסיתי הרבה משחות (היה לי בבית בית-מרקחת שלם רק עם המשחות להרפס)... ואצלי ההרפס בשפתיים די גדול (מתנפחת חצי שפה...) אז לא נעים לקבל את זה כל כמה חודשים... אני מעדיפה ליטול זובירקס למרות שאני לא אוהבת להשתמש בתרופות בכלל...

hunny1

New member
fiesta1 שלום

תראי אני לא סתם משתמשת כטיפול מונע בכדורים זה פשוט הציק לי וחזר כל חודשיים אם לא יותר, התייעצתי עם רופאת העור שלי והיא המליצה וזה עוזר למרות שלפעמים אני שוכחת ולוקחת רק כדור אחד או יומיים לא ואם יש לי איקצוץ אז זה לא מתנפח כי אני ישר לוקחת כדור, אני לא אומרת שזה בריא לקחת אבל אני רק בניסיון של שלושה חודשים ואחר כך אני אלך אליה ונראה איך מתקדמים אם זה.

smady a

New member
תפנו למרפאים טבעיים. בהרבה מקרים

הם עזרו. הם יכולים להכין לכם מרקחת על פי מה שנכון להם למצבכם. זה עוזר. שווה לנסות ובטח עדיף מכדורים.

למעלה