הרפתקאות רומי ביום העצמאות

ענבל30

New member
הרפתקאות רומי ביום העצמאות ../images/Emo104.gif

יום שלישי, יום הזכרון, היה יום לא קל - עבדתי עד 17:00, נסעתי לבקר את אבא בבי"ח (הוא מתאושש לאיטו) אחרי 2 דקות וחצי עם רומי, חזרתי הביתה, התארגנתי ואירגנתי את רומי, ובערך בשעה שהיא רגילה ללכת לישון - יצאנו מהבית. הלכנו ברגל לאזור המופע - נהנים נורא, כי ההורים שלי קנו לרומי טיולון חדש - ועל כך בהודעה נוספת בשרשור... רומי החזיקה וניפנפה
קטן שקיבלה במעון, והיתה במצב רוח טוב. רוב הערב היינו רק שתינו, פוגשות פה ושם מכרים... המופע היה מקסים, צבעוני, קצבי ומושקע - אבל ארך מדי. לקראת הסוף רומי קיטרה מעייפות, לקחתי אותה לסיבוב ברחובות השקטים יותר מסביב, והיא נרדמה ל20 דקות בערך... חזרנו בדיוק לשירת התקווה ולזיקוקים. רומי המתוקה שלי לא נבהלה מהזיקוקים, אלא הביטה בהם נדהמת, קצת בהלם... מיד אחר כך עברה צלמת של הטלויזיה המקומית וצילמה את רומי, שהפגיזה חיוכים בכיף
(יש לי קשרים ואני אפעיל אותם כדי לקבל עותק מהצילומים) היום התעוררנו מאוחר, עשינו טיול רגלי גדול במסגרת "צעדת בנימינה" (ותודה למזג האויר שהתחשב כל כך) ובצהריים הצטרפנו לאמא שלי לפיקניק אצל חברים, רומי זחלה על הדשא, הפגינה כישורים אקרובטיים, צחקה, צעקה ופיטפטה וכבשה לבבות...
חזרנו הביתה עייפות ומרוצות, ואחרי מנוחה קצרה היה לה מרץ עוד לסחוב עד 10 בלילה
שתהיה בריאה. הצטערתי שאבא שלי לא איתנו, ואפילו לא היתה לנו מצלמה כדי לצלם ולהראות לו כמה רומי היתה חמודה... אבל בעצם הוא יודע! אני מצרפת תמונה מהשבת האחרונה

ענבל30

New member
קיבלנו טיולון במתנה../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

ההורים שלי קנו לרומי מתנה - טיולון חדש
זה אותו דגם שסיגל של שגיא קנתה, האיזי-בייבי (תודה על ההמלצה
) והוא אכן מוצלח ביותר. פשוט, נמאס להם לגמרי מכל מלאכת הקיפול המסורבלת והמעצבנת של העגלה הקודמת... ובהזדמנות זו אני רוצה להמליץ לכל מי ששוקל איזו עגלה לקנות, לדלג לגמרי על ה"מון-בבה", זה הדגם הלא מוצלח שהיה לנו. בעיקר בגלל ההרכבה והפירוק הלא נוחים, אבל גם בגלל הגודל, הגלגלים שנתקעים והרעיעות הכללית. אז לא להתפתות, למרות שבמבט ראשון היא נראית נהדרת. הנה מבט על העגלה הישנה...

ענבל30

New member
ועוד תמונה (אני בשוונג)

התמונה צולמה בגן משחקים מדהים בשכונת גבעת-עדן בזכרון יעקב. מי שמגיע לזכרון ורוצה להתרחק קצת מהמרכז ההומה, ולבלות עם הילדים במקום יפה ומיוחד, זה מקום מומלץ! יש שם פסלי עץ ענקיים של חיות, תוכי, צב, חיפושית, לטאה ועוד, וגם מתקני משחק מקסימים ונדנדות וארגז חול ודשא ועצים... מקום מקסים!

ענבל30

New member
ואחרונה להיום... ../images/Emo8.gif

בתמונה הקודמת זו אני כמובן עם רומי... והנה עוד תמונה - רומי צוהלת כשרוכבת על כתפי הדודה שלה, אחותי המקסימה!

popo11

New member
../images/Emo104.gif נשמע שהיה לכם חג נפלא !

אחלה תמונות. מאד חמודה הבת שלך. רק אושר,
סיון

למעלה