"הרפתקאות שרה ג'יין"

מוגלי7

New member
"הרפתקאות שרה ג'יין"

חשבתי לפתוח את זה כ
, אבל חשבתי על זה קצת ואפשר להפוך את זה לדיון נחמד.
כזכור, "הרפתקאות שרה ג'יין" הייתה סדרה בCBBC (ביביסי לילדים) שהתמקדה בשרה ג'יין סמית וחבורת נערים שביחד מצילים את העולם. לסדרה היו 5 עונות עד שאליזבת סליידן נפטרה באופן מפתיע בשנת 2011.
עכשיו ראסל טי דיוויס, הכותב הראשי לשעבר של דוקטור הו והכותב הראשי של 'שרה ג'יין' חושף מידע על קו עלילה שהיה אמור להתפתח אם הסדרה הייתה ממשיכה - בנה המאומץ של שרה ג'יין, לוק, עמד לצאת מהארון. לדבריו של RTD, הנהלת CBBC הם אלו שפנו אליו בבקשה ליצור דמות הומוסקסואלית ב'שרה ג'יין' והוחלט כי לוק יתאים לתפקיד. אפילו הושתלו רמזים לעניין בעונות ששודרו - לוק נהג להזכיר את ידידו סנג'יי מהאוניברסיטה - שאמור היה להתגלות כמעבר לידיד. כמו כן, יש סצנה מחוקה מפרק בעונה 4 בה לפני שלוק נוסע לאוניברסיטה, שרה ג'יין מאחלת לו ש"יהנה, יתבגר וימצא חברה" ולוק אומר "או חבר!", ולזה שרה ג'יין משיבה "כל עוד זה לא חייזר, לא אכפת לי".
מה אתם חושבים על זה? הרי תחשבו על זה, ב'דוקטור הו' לא הייתה ממש דמות הומוסקסואלית מוצהרת. כעיקרון היה את קפטן ג'ק וקנטון וכד' אבל המילה 'הומו' אף פעם לא נאמרה בסדרה, לא שאני זוכר בכל אופן ולעומת זאת דווקא בסדרה שמכוונת כלפי ילדים קטנים יותר החליטו לעשות את הצעד הזה. מה דעתכם?

MonicaF

New member
תודה על המידע

מעניין באמת.
אין לי דעה מוצקה כרגע.
אני כמובן בעד פתיחות ובנוסף, הילד מתבגר ומגלה את עצמו, זה לא שמנחיתים על ילדודס קטנים את עניין ההומוסקסואליות.

OKDeSign

New member
אוק יזה ממש מגניב

וחבל שזה לא קרה, אבל כיף לדעת שתכננו את זה :)

timetraveler900

New member
וואו, זה יכל להיות מעולה

בעצם, זה נחשב קאנון, לא? אז זה מעולה :)

זה רעיון טוב להעלות את הנושא הזה ודווקא בסדרה של הילדים כדי לעורר אצלם את מודעות ולסתור את ה דה-לגיטימציה שאנשים מסוימים מייחסים לזה.
מה גם שהכי טוב שזו הדמות הראשית (וזה לוק אז זה כבר טוב
) כדי לתת לזה את הבמה.
הרבה פעמים סיפורים על אנשים גאים או מערכות יחסים גאות, נמצאות בשוליים של הסיפור המרכזי אלא אם כן זה דרמה או סרט רומנטי.
זה יפה שבסיפורים של הסדרה הזאת שמתמקדים בהרפתקאה ובחייזרים וכו' הגיבור הראשי (אחרי שרה ג'יין אם תהיו קטנוניים) יתאהב בבחור ולא בבחורה.

למעלה