הרצאה בנושא DIR מהכנס של גרינשפן

הרצאה בנושא DIR מהכנס של גרינשפן

שלום לכם, מאיה בן עזרא, קלינאית התקשורת המנהלת את פורום ליקויי שפה ותקשורת היתה איתי בכינוס שיטת DIR= גרינשפן-ווידר והיא העלתה עבורנו את החלק הקשור להרצאתה של טל בז, מרפאת בעיסוק ישראלית העובדת בארה"ב בשיטה זו. תודה למאיה ואני מקווה שזה יעשה לכם חשק לקרוא יותר. אפשר כמובן לשלב את השיטה עם טיפולים נוספים.

אופססס ברחה ההרצאה בנושא DIR

שלום לכם, מאיה בן עזרא, קלינאית התקשורת המנהלת את פורום ליקויי שפה ותקשורת היתה איתי בכינוס שיטת DIR= גרינשפן-ווידר והיא העלתה עבורנו את החלק הקשור להרצאתה של טל בז, מרפאת בעיסוק ישראלית העובדת בארה"ב בשיטה זו. תודה למאיה ואני מקווה שזה יעשה לכם חשק לקרוא יותר. אפשר כמובן לשלב את השיטה עם טיפולים נוספים.

lisadan

New member
הספר של גרינשפן בעברית?

האם מישהו יודע אם הספר "הילד עם הצרכים המיוחדים" של גרינשפן-ווידר כבר יצא בעברית? עד כמה שאני זוכר נכתב כאן בפורום שהוא צריך לצאת בזמן הקרוב, ונמסר מס' הטלפון של ההוצאה לאור (משרד פרסום כלשהו). במשך מספר ימים ניסיתי לתפוס אותם אך כל מה שקיבלתי היה תא קולי. השארתי הודעה אבל לא שמעתי מהם עד עכשיו.

הנה הפרטים, כפי שהופיעו אצלנו

ילדים בעלי צרכים מיוחדים-מדריך לעידוד צמיחה אינטלקטואלית ורגשית. מידע והזמנות:"עיתם" הפקות,הדר גלנור-פנסקי טל:098948923 פקס 098943199. כתובת:ת"ד 2509,כפר-יונה 40300. הספר: הגישה המקיפה להתמודדות עם קשיי התפתחות ובכללם אוטיזם,פי.די.די.,ליקויי שפה ודיבור,cp,add,תסמונת דאון,והפרעות הקשורות להן. חלק1:איתור הקשיים.הכישורים ותחומי יכולת ההתפתחותיים הייחודיים לכל ילד. להתבונן מעבר לתווית.קשיים ביולוגיים.קשיים ויתרונות ביולוגיים תצפית על כל ילד.שש אבני-דרך.תצפית על כל ילד:שש אבני-דרך.התבוננות עצמית.רגשות ואינטראקציה:המפתח להתפתחות האינטלגנציה,תחושת העצמי והכישורים החברתיים. חלק2:עידוד צמיחה רגשית ואינטלקאואלית.גישת הזמן-יחד(FLOOR TIME).זמן-יחד1:קשב,התקשרות ואינטימיות.זמן-יחד2:תקשורת דו-כיוונית.זמן-יחד3:רגשות ורעיונות.זמן-יחד4:חשיבה לוגית.חיזוק יכולות עיבוד ביולוגיות.שינה,הרגלי נקיון,וקשיים אחרים.תסמונות של צרכים מיוחדים. חלק 3:משפחה,תרפיה ובית-ספר.קשיים בחיי-הנישואין.גישה אינטגרטיבית לטיפול.מערכת החינוך וילדים אחרים.למה ניתן לצפות? זהו. אבל יש להם עוד כמה ספרים:מדריך הורים להורים-55 ש"ח ממוצרט עד טומטיס(למידה אפקטיבית ורכישת תקשורת לפי טומטיס)-74 ש"ח על הספר של גרינשפן אין פה מחיר.אבל כאשר התקשרתי להזמין אמרו לי שהספר ייצא לאור בספטמבר-אוקטובר.

אורה4

New member
תרגום בעברית של ספר של גרינשפן

מישהו יודע היכן ניתן להשיג את התרגום לעברית של הספר?

beezi

New member
גם אני מעוניינת בספר - מישהו יודע

היכן אפשר להשיג את הספר וגם את מס. הטלפון בבקשה. תודה

למעלה