הרצאה:האפקט הסביבתי של תעשיות המזון מן החי

הרצאה:האפקט הסביבתי של תעשיות המזון מן החי

הרצאה בסלון מזל: האפקט הסביבתי של תעשיות המזון מן החי מהי הפעילות האנושית שתורמת יותר מכל להתחממות עולמית? מהו הגורם המשמעותי ביותר בהכחדת מינים? איזו תעשייה לוקחת שטח ששווה לשליש מכל שטחו היבשתי של כדור הארץ, ולמה כורתים יערות גשם בדרום אמריקה? התשובה לכל אלה היא תעשיית המזון מן החי. הנזקים העצומים של משקי בעלי חיים תועדו ידי מדענים, ובשנת 2006 פרסם האו"ם דוח שמפרט את האסון הסביבתי שנגרם כתוצאה מהם. הדוח מציב את תעשיית המזון מן החי כאחד הגורמים המשמעותיים ביותר לכל הבעיות הסביבתיות החמורות ביותר. ההרצאה כוללת מצגת. מנחה: רונן בר המפגש יתקיים ביום ב', 12/10/09 בשעה 19:30 סלון מזל - המרכז להפצת מידע ושינוי חברתי דרך סלמה 50 תל אביב לפרטים ומידע על פעילויות נוספות: 03-6297734 http://salonmazal.blogli.co.il האירוע בפייסבוק: http://www.facebook.com/search/?q=ה...4338468&ref=search&sid=812052297.256663166..1
 
למעלה