הרצאה : כל מה שרצית לדעת על איידס

הרצאה : כל מה שרצית לדעת על איידס

שלום חברים וחברות ! אנו מפרסמים לפניכם על קיומה של הרצאה בנושא : " כל מה שרצית לדעת על איידס ולא היה לך את מי לשאול ! " הרצאתה של ד"ר נורית ורדינון . ההרצאה ביום רביעי בתאריך 5.9.2001 החל מהשעה 20:00 בערב בבית לנ"י ברחוב קינג ג´ורג´ 37 הנמצא קרוב לדיזנגוף סנטר . ההרצאה תלווה בתמלול וגם בתרגום בשפת סימנים !!! עלות לחבר/ה בקול עם הצגת תעודת חבר בקול בלבד !!! - 10 ש"ח למי שלא חבר/ה בקול - 15 ש"ח יוגש כיבוד ושתייה נשמח לראותכם בין הבאים בברכה , ולהתראות , קובי אדיב - חבר וועד סניף ת"א - בקול

ממש "יעזור" לי

כי הידע שלי של ש"ס אינה מספקת דייה להבין תרגום ש"ס ואני גם לא מבינה בשמיעה, רק קריאת שפתיים. כך שרק אם ידבר ברור אז אבין אותו, וכאלה יש מעטים בעולם. מה הכוונה תמלול? בכל מקרה אני חושבת שאולי זה עדיין לא לגילי, בטח זה לגיל 20 לא שיש הרבה הבדל, אבל בימים אלו שאני בן 14 וחצי אין לי הרבה סיכונים להידבק באידס טוב על מה אני מדברת לעזאזל, טוב יאלה ביי לאב דינוש

המרחפת

New member
דינה:

תמלול הכוונה היא שיש מסך גדול, שעליו מופיע הטקסט שאומר הדובר. אני מוצאת שזה מאד נוח, וזה בדיוק מה שיעזור לך להבין את המרצה. הרצאות על איידס מתאימות לכל גיל כמעט, כיוון שהחשיפה והסיכונים הם לא במגע מיני בלבד. מה עוד שצריך לדעת את הסכנות במגע מיני עוד לפני שמקיימים אותו, לא כשכבר מאוחר מדי....

דוריאן

New member
והכי טוב

שאפשר לשמור את התמלול כקובץ, ואחר-כך לקרוא את זה שוב ושוב כדי שלא תהיה טעות. יש פורומים על איידס, ואפשר לשאול שם מה שרוצים. הכללים הם פשוטים ביותר: לבצע מגע מיני רק עם הגנה. מי שביצע מגע מיני ללא הגנה, ואין זה משנה עם מי (אפילו אם הפרטנר נשבע שהוא הכי נקי בעולם) - צריך ללכת להיבדק אחרי שלושה חודשים. מי שחס וחלילה קיבל תשובה חיובית, לא להיבהל. יש קוקטייל תרופות וחקר האיידס מתקדם.

למעלה