הרצאה מרתקת היום - לא להחמיץ

הרצאה מרתקת היום - לא להחמיץ

היום ב21:00 בגן ברח' יהודה הרצאה "טכניקות לשיפור הזכרון" מפי ערן כץ שיאן גינס בטכניקות של זיכרון. 30 ש"ח כולל קפה ועוגיות.

leamnon

New member
הרצאה- שיפור הזכרון

אכן ההרצאה היתה מאד מעניינת עם הרבה הומור . המשתתפים נהנו מאד . חבל שההענות של התושבים להשתתפות בהרצאות שמגיעות לישוב , לפתח ביתנו ,אינה גדולה יותר . ההפסד הוא בעיקר של הלא מגיעים . כל הכבוד למארגנים שכל כך משתדלים וטורחים להביא נושאים מגוונים והרצאות מעניינות לכולנו . אני קוראת לכולם להצביע ברגליים ולהגיע לנסות לטעום ולהנות בפעמים הבאות.

מארגנים הרצאות איכותיות ואיפה אתם?

לצערי כבר מס' חודשים אנו מארגנים הרצאות וערבים בנושאים שונים ואין הענות או הענות קטנה להרצאות טובות ויקרות שממלאות אולמות. האם אנו צריכים להפסיק עם הפעילויות של המבוגרים??או אולי נושאי ההרצאות לא נראים לכם? אשמח לשמוע את התייחסותכם. לידיעתכם ההרצאה הבאה היא ב27.5 "כל ציור - סיפור" עם נורית בר דוד נלמד לנתח ציורים נלמד לזהות מהציורים האם האדם פועל מהלב או מהראש האם הוא טיפוס משפחתי האם הוא נאמן? לפי מס' המשתתפים בהרצאה זו נבחן האם כדאי להמשיך במתכונת זו של פעילות מבוגרים. תבואו...ההרצאות מסובסדות ע"י הישוב ועולות 30 ש"ח הקפה והעוגה עלינו...

הרצאות מבוגרים

תחילה אודה על אירגון הרצאות אלו. כאמא שכרגע עיקר התרבות שאני סופגת היא דרך הצגות ומופעי ילדים , אני שמחה שמידי פעם יוצא לי להתעשר בהרצאות אלו. אין אני חושבת שצריך להפסיק אותם ואני נהנתי ממספר הרצאות כאלו בעבר .

ורדה ק

New member
מימון ההרצאות

הייתי בחלק מההרצאות ומאוד מאוד נהניתי. עם זאת, בחישוב גס ללא ידע(ואני מקווה שאני טועה), כמעט בכל הרצאה יש הפסד של כאלף ש"ח (אני מעריכה שהרצאה ממוצעת היא בסביבות 1,500 - 2,000 ש"ח. מגיעים 10- 15 איש שמשלמים 300-400 ש"ח). לממן את זה חד פעמי, זה בסדר אבל לממן את זה אחת לחודש זה נראה לי לא נכון מבחינת סדרי העדיפויות. צריך לחשוב איך ניתן לגרום לכך שיותר אנשים יגיעו להרצאות האלו (ואם היה לי רעיון אז הייתי מציעה אותו). אבל אם המצב ימשך, למרות ההפסד האישי, אני חושבת שלא יהיה מנוס מביטול.

את צודקת בחישוב ואני חושבת כמוך

ולכן אם לא נצליח לגרום להתעוררות בנושא פשוט נבטל את ההרצאות. בכל הסקרים בנושא שביעות רצון שעשינו בשנים האחרונות ביישוב, בנושא תרבות וגם בנושאים אחרים שבה ועולה הטענה שאין מספיק פעילות וחיי קהילה למבוגרים. גם בשיחות עם אנשים הטענה חוזרת שוב ושוב. ובכל זאת כשכבר יש פעילות ההענות מעטה. בהרצאות המוצלחות יש 40 איש ובאחרות ארבעה. במסיבות יש 100-120 איש מתוך פוטנציאל של 1000 מבוגרים ביישוב. חוגי המבוגרים גוססים: בטאי-צ'י יש 6 אנשים ובפילאטיס 3 היתר נסגרו מזמן. הפרויקטים המוצלחים למבוגרים הם חברות הזמר וסדנת הפסיכולוגיה בקולנוע - 40 המקומות התמלאו בפחות משבוע. בחודש יוני לא מתוכננות בשלב זה הרצאות אבל מתוכנן ערב שירה בציבור... עוד לא התייאשנו, אבל אני מתחילה להרגיש ש"יותר משהעגל רוצה לינוק הפרה רוצה להניק..." יום נעים אסנת

gath

New member
תנו עוד צ'אנס להרצאות

עדיין לא יצא לי להגיע להרצאה מכל מיני סיבות, אשמח להגיע להרצאות הבאות אל תתיאשו!!

למעלה