הרצאה נוספת מפי ד"ר אברהם לוי

דנישי2

New member
הרצאה נוספת מפי ד"ר אברהם לוי

ביום ראשון הקרוב תערך הרצאה נוספת של "ערכים", מפי ד"ר אברהם לוי. פרטים בלוחות המודעות. ההרצאה תיערך בבית משפחת שמעוני, רחוב הרי ירושלים 22, לפיד. כולם מוזמנים.

כולם מוזמנים להרצאה של ד"ר עמית חזה

ההרצאה בנושא = תנועת "ערכים" כתנועה מוסוות להחזרה בתשובה שאשכרה צריך להזהר מהם. ההרצאה תתקיים ביום ראשון הקרוב על המדרכה בהרי ירושלים. כולם מוזמנים

ניר ש2

New member
ל- המתחזה היחיד וטוב שכך

בס"ד קודם כל תנועת ערכים היא לא תנועה מוסוות בכלל דבר ראשון אם לתקן לך את הבורות העמוקה. זאת תנועה אשר תודה לאל גדולה ומוכרת בכל העולם וידועה כתנועה שעושה את כל מאמציה ומשקיע את מקורותיה לחיזוק וקירוב עם ישראל אל האחד והיחד הקב"ה ואם אתה מפחד מהם ורוצה להיזהר אז אני מוכן לנדב לך שכפ"צ וקפל"ס (אם אתה או את בכלל יודעים מה זה). ברוך השם עד כה נפשגתי מספר פעים עם כמה מאנשים "מסוכנים" אלו ועוד לא נפגעתי ברוך השם ואני ממש מקווה ומאמין שכך ימשיך להיות, אבל במידהשאתה או את מודאגים אני ימשיך לעדכן!!! אני מתנצל על התגובה המאוחרת, פשוט רק היום נודע לי על השטות המוחלטת שהעלת כאן ועל הדעה הקדומה , חסרת השחר , האמונה וכל טיפת הכבוד לאנשים ולעמדות שונות משלך. בוא נקווה שאתה לא מתעסק עם ילדים או תלוי בעצמך, אני מאחל לך בכל מקרה שתגיע רחוק. בכל מקרה ההרצאה לא מתקיימת על המדרכה, בניגוד להמון דברים אחרים שאני כן רואה שקורים ביישוב על המדרכות ובכיכר אבל בעזרת השם שתגדל ההתעניינות והביקוש ונגיע למצב שאפילו על המדרכה אנשים יעמדו על מנת לשמוע ולהתענג על חוכמות החיים שאנו זוכים לשמוע כאן מפי אנשים משכמם ומעלה. לפחות בדבר אחד אני ממש מברך אותך ומסכים לעמדתך ----- כולם מ ו ז מ נ י ם !!! יישר כוח על התמיכה ושבוע טוב במידה ונתקלת בבעיות או טענות אתה מוזמן או מוזמנת להגיב כאן בדרך ארץ ואני ישמח לדון עימך השם ישמור אותך

למעלה