הרצאה שלי על קשב ותזונה- מחר בערב ברופין

הרצאה שלי על קשב ותזונה- מחר בערב ברופין

שלום רב, מחר בערב, יום חמישי, בשעה 20:00 בבית דוד הנמצא דקות ספורות ממדרשת רופין, תיערך הרצאה שלי על תזונה קשב ומנגנוני ויסות חושי, והיא פתוחה לקהל הרחב - ולכל המעוניין, אך מיועדת בעיקר להורים לילדים עם PDD\ADHD\SPD ולקויות דומות (NVLD\MCDD\CP, פיגור ואחרות) לאנשי מקצוע וכל מי שמעוניין. ההרצאה מאורגנת על ידי מחלקת הרווחה של עמק חפר ועולה 20 שח ואני מזמינה הורים מאיזור המרכז השרון ואיזור חדרה להגיע ולשמוע ולשאול בנושא.
יהיו נושאים שמוכרים פה כמו אומגה 3 וחשיבותה, אבץ ומאפייני חסר שלו, חשיבות של B1 לויסות חושי, תפקידם של נוגדי חימצון, קשב והקשבה וקשר בין היפריות לתזונה. ההרצאה נותנת מידע ודגשים לאכילה המשפרת יכולות קשב, עם התיחסות לחלב ומוצריו ומרכיבים נוספים. מצרפת דוגמא על השפעת צבעי מאכל במזון כולכם מוזמנים ! להתראות, תלמה

khisha

New member
איך היה?

לצערי, בשל השעה המוקדמת בשבילנו ומרחק לא הצלחתי להגיע.

מיקי153

New member
היה מעולה!!!

הגענו מרמת השרון וזה היה ממש מאמץ בשבילנו להגיע (בגלל השעה, בגלל הפקקים...) אבל מאוד שמחים שהגענו!!!! מאוד נהננו וללא ספק למדנו המון. חייבת להודות שהיה קצת מהיר אבל פשוט היה כ"כ הרבה חומר חשוב וחיוני אז מן הסתם לא פלא שהקצב היה קצת מהיר....בכל מקרה מחכים שישלחו לנו את החומר במייל שהשארנו :) אז תלמה - תודה רבה על הרצאה כ"כ מעניינית וכן ירבו!

מיקי153

New member
נשמח לקבל את ההרצאה

הי תלמה, נשמח מאוד לקבל את ההרצאה, היו שם כמה דברים שלא הספקנו לרשום... שוב- המון תודות!!!!

היי שלחי לי מייל במסר ואשלח לך את ההרצאה

היי, את מוזמנת לשלוח מייל. הוצאתי לעמק חפר מייל עם קישורים והמלצות ואשמח לשלוח גם אלייך.
בברכה, תלמה.

מיקי153

New member
תודה...בדיוק שלחו לי

אתמול ישירות מעמק חפר....מצגת מרתקת!!! תודה:)

למעלה