תודה תומר ,ראה כאן, רשימת מוצרים שערכם הגליקמי נמוך:
הערך הגליקמי של מוצרי המזון המומלצים לסוכרתיים:
 
שעועית שחורה לפני בישול הערך הגליקמי -11
יוגורט דל- שומן -ערך גליקמי 20
בוטנים - 21
ערמונים קלויים - 23
פולי סויה 25
סובין אורז 27
לוביה אדומה 27
דובדבנים 32
פרוקטו 32
אפונה יבשה מבושלת 32
חלב רזה 34
שעועית חומה 34
שעורה 36
גריסי -פנינה 36
אשכולית 36
עדשים אדומים 36
חלב מלא 39
קמח חומוס 39
שעועית יבשה - 40
עדשים כתומות - 41
עדשים ירוקים-- 42
שעועית שחורה- 43
חלב סויה לא-ממותק -43
משמיש יבש- 44
 
שעועית לימה -46
חומוס גרגירים-47
שיפון גרגירים- 48
יוגורט, סוגים שונים- 51
אגס-- 53
ספגטי מקמח מלא- 53
תפוח עץ - - 54
מרק עגבניות --54
שעועית מש --54
תודה תומר על השיתוף, מקסים שאתה מביא בכול פעם מידע בעניין,
אגב,
לא כול המזונות שברשימה הנ"ל ,יתאימו לכול חולי -סוכרת,
חלקם עשויים שלא להתאים לאדם אחד, ולאדם שני יהיה טובים מאוד לאיזון הסוכר בדם.
לכן יש ללמוד ולהכיר תגובתם של מוצרים אלה על רמות -הסוכר בגוף של כול אחד ואחד.