הרצאה של רופא סוכרת

תומר

Member
הרצאה של רופא סוכרת

הייתי בהרצאה שלו וגם הוא כמוני המליץ על מדד גליקמי 54 ומטה כשל תפוח ומטה לאיזון הסוכר מנת פחמימה בארוחה מנת חלבון בארוחה אחרת ומנת שומן בארוחה נוספת
 

שרון א77

New member
תודה תומר ,ראה כאן, רשימת מוצרים שערכם הגליקמי נמוך:

הערך הגליקמי של מוצרי המזון המומלצים לסוכרתיים:
&nbsp
שעועית שחורה לפני בישול הערך הגליקמי -11
יוגורט דל- שומן -ערך גליקמי 20
בוטנים - 21
ערמונים קלויים - 23
פולי סויה 25
סובין אורז 27
לוביה אדומה 27
דובדבנים 32
פרוקטו 32
אפונה יבשה מבושלת 32
חלב רזה 34
שעועית חומה 34
שעורה 36
גריסי -פנינה 36
אשכולית 36
עדשים אדומים 36
חלב מלא 39
קמח חומוס 39
שעועית יבשה - 40
עדשים כתומות - 41
עדשים ירוקים-- 42
שעועית שחורה- 43
חלב סויה לא-ממותק -43
משמיש יבש- 44
&nbsp
שעועית לימה -46
חומוס גרגירים-47
שיפון גרגירים- 48
יוגורט, סוגים שונים- 51
אגס-- 53
ספגטי מקמח מלא- 53
תפוח עץ - - 54
מרק עגבניות --54
שעועית מש --54
תודה תומר על השיתוף, מקסים שאתה מביא בכול פעם מידע בעניין,
אגב,
לא כול המזונות שברשימה הנ"ל ,יתאימו לכול חולי -סוכרת,
חלקם עשויים שלא להתאים לאדם אחד, ולאדם שני יהיה טובים מאוד לאיזון הסוכר בדם.
לכן יש ללמוד ולהכיר תגובתם של מוצרים אלה על רמות -הסוכר בגוף של כול אחד ואחד.
&nbsp
&nbsp
 
למעלה