הרצאת השבוע 1/11/2007

4Z1PF

New member
הרצאת השבוע 1/11/2007

הרצאת השבוע ביום חמישי 1/11/2007 בשעה 19:30 בבית האגודה הרצאה בנושא: אנטנות לקליטת לוויני תקשורת - על קצה המזלג (טלוויזיה ורדיו) מרצה: משה 4Z1PF ננסה לבדוק מה אנו יודעים על: שטחי כיסוי מבנה האנטנה (צלחת?[מזלג כבר אמרנו!] כיצד? למה?) הגבר וזווית קרינה נצילות האנטנה מרכיבי מערכת לקליטת לווינים ועוד ביום חמישי 1 נובמבר בשעה 19:30 רחוב מיטב 10 , בנין מוטורולה תל-אביב

חבר'ה

למה מישהו לא מקליט את ההרצאות האלו ומעלה אותם לאתרי השיתוף באינטרנט? או רחמנא לצלן, מצלם?

4z5ca

New member
יש הרצאות מוקלטות

אפרים 6HO ז"ל אם אני לא טועה הקליט החלק מההרצאות, לאורי 5FG יש סרטים ופה ושם עוד כל מיני הקלטות מסתובבות מימי שדה, מפגשים והרצאות. כרגיל, ביקשתי מהחובבים שיעבירו את זה למדיה דיגיטלית וישלחו אלי. משם כבר אעלה את זה לשרת או ליוטיוב. מאז הבקשות אני לא עומד בלחץ. השליחים של רשות הדואר לא מפסיקים לפרוק פה משטחים עם סלילים קלטות..דיסקים...נגטיבים.....שקופיות...מה לא. התקשרו אלי מרשות הנמלים בחיפה שאלו אם אני צריך מכולות לאכסן את כמויות המידע העצומות...... הבנתם את הרמז
מישהו מוכן לעזור בעניין ? תדהר.

4Z1PF

New member
הקלטת הרצאות

חלק נכבד מההרצאות הוקלטו ונערכו. הן מכילות שמע ווידאו כולל המצגות. ההרצאות הן באורך של שעה עד 3 שעות. נפח הדיסק של כל הרצאה הוא לפחות סי-די אחד ולפעמים יותר(די-וי-די) ניתן לקבל אותם תמורת בול משלוח בדואר דרך הספרן שלנו "שרוליק 4Z4JT " או בכול מפגש בו שרוליק מופיע. כמובן יש לתאם איתו טלפונית כדי שיספיק להכין עותק. כמו כן ניתן להוריד מהאתר שלי את המצגות (אם הייתה מצגת בהרצאה) ניסינו להעביר את ההרצאות דרך האינטרנט בזמן אמת. רוחב הפס לא איפשר קבלת איכות סבירה. כמו כן אין מראה עיניים ונוכחות בהרצאה כמו צפייה על מסך המחשב או ה-די-וי-די. אנו מצפים לראותכם ביום חמישי הקרוב כמו בכל יום חמישי אחר.

4z5ca

New member
הרצאות מוקלטות ברשת לדוגמא - ted.com

מעטפה ובול זה קצת 80s לא ?
כדאי לבחון הורדת רזולוציה ושינוי שיטת העריכה והצגה שיתאים לצפיה מרחוק ברשת. בטכניון למשל הם מקליטים הרצאות וקורסים עם קישקושים על הלוח לצפיה מהאתר וידאו שלהם. ל TED יש הרצאות קצרות (יחסית) משולבות עם שקופיות. לא חסרות דוגמאות. TED stands for Technology, Entertainment, Design. It started out (in 1984) as a conference bringing together people from those three worlds. Since then its scope has become ever broader אני ממליץ להקדיש 20 דקות להרצאה הבאה, דבריו נכונים גם לגבי חובבות הרדיו: Talks Burt Rutan: Entrepreneurs are the future of space flight In this passionate talk, legendary spacecraft designer Burt Rutan lambastes the US government-funded space program for stagnating: "Houston, we have a problem. We're entering a second generation of no progress." He calls for entrepreneurs to lead the next wave of space exploration, funding new crafts, new (manned) missions, and entirely new approaches to space exploration. תדהר.

4Z1PF

New member
הכפפה נשארת אצלך

שלום תדהר, הנה יש לך פרויקט שיחסוך מהמתעניינים בול. כך (בחינם) את ההרצאות, שנה להם את הפורמט לפי הבנתך, ומצא להם מקום על הרשת. אשמח לראותם שם.

4z5ca

New member
דה-ז'ה-ווידאו של ההרצאות

כן, באמת מחירי הבולים עלו לאחרונה. אולי צריך לעדכן את דמי החבר בהתאם ? בכל אופן, שלח לי איזו "דוגמית" על סידי או דוידי ואראה מה אפשר לעשות עם זה. אחרי פרידריכסהאפן שיחקתי קצת עם עריכת ווידאו ויש היום תוכנות לא רעות. תדהר 4Z5CA

למעלה