הרצוג אתה נשיא מדינת ישראל? אתה לא נשיא מדינת ישראל.

evglev1

Well-known member
מנהל
כנראה שכמו כל דבר, באיחור, העם הבין שבתקופתו הקצרה היה טוב בסך הכל.
תיקון טעות. 12-13 מנדטים של ליברמן באים לא רק מרוסים. יש המון רוסים שמצביעים לליכוד וללפיד
אני רוסי, אני חי בתוך הקהילה.
מה שבטוח, לסמוטריץ, בן גביר וחרדים, אין מה לחפש אצלינו. דווקא בבנט אנחנו מזהים פוטנציאל
הוא חכם ומציאותי, והכי חשוב, הגון
ברור ימנים חילוניים ומסורתיים מבינים שהיה להם טוב יותר תחת "ממשלת האחים המוסלמים" של בנט מאשר תחת ממשלת הימין המלא של ביבי.

צביקה5311

Well-known member
ברור ימנים חילוניים ומסורתיים מבינים שהיה להם טוב יותר תחת "ממשלת האחים המוסלמים" של בנט מאשר תחת ממשלת הימין המלא של ביבי.
ברור, מי שפועל לשילוב הערבים בחברה הוא "פעיל טרור". יש בישראל למעלה מ 20% ערבים ומיעוטים אחרים. מי שמשתמש בתחבורה ציבורית, הם הנהגים.
אם אנחנו חלילה מגיעים לניתוח בבית חולים, מי שיציל את חיינו, רוב הסיכויים שיהיה רופא ערבי.
לפני הקדנציה הראשונה של טראמפ היה נשיא שאביו היה מוסלמי, האיש גדל כנוצרי גמור. בגלל שמו האמצעי הוא היה "חוסיין" לא היו לא עוד שמות!!!
אתם חיים ונושמים "נרטיב"
בממשלת ימין מלא מלא שלכם, תצביע לי על משהו טוב שקרה למדינה שלנו.
16 שנים כמעט רצוף נתניהו בשלטון. מישהו יצא לרחובות? חוץ מ "צדק חברתי" ב 2011 שלא קשור לשמאל-ימין (גם ימניים מתקשים לרכוש קורת גג)
היו מהומות?
"תפרו לו תיקים". כל מי שנכנס למגרש הפוליטי וצובר כח
צריך להיות מודע לכך ש "יחפשו אותו", אלה החיים.
את ליברמן חקרו שנים.
מאז שנתניהו נתון לחקירות המדינה התהפכה.
יש לביבי בייס גדול שפתאום רואה במערכות בטחון ומשפט אוייב, גופי שמאל שצריך "לכבוש"
אני לא איש צעיר. גם אני זוכר את התקופות שבהן לא ספרו אותך אם לא החזקת פנקס אדום.
זה לא פגע בי אבל אני מבין את אלה שכן.
זה שייך לעבר, על מה השנאה?

צביקה5311

Well-known member
אתה פוליטיקאי אומלל ,עלוב נפש שמאלן רקוב מבוגדנות , תבוסתנות וטירלול מוחין.
נשיא שתוקף את העם שלו הוא לא נשיא. הוא עוד פוליטיקאי שמשתמש במוסד הנשיאות כקרדום לחפור בו ולחזור להיות פוליטיקאי.
אז לאחר הנאום הזוועתי שלך הכי טוב שתיקח אויר ותתפטר מנשיאותך. למה אתה מבזה את המוסד הזה נשיאות מדינת ישראל?
אתה מבזה את מוסד הנשיאות כשאתה לוקח צד במאבק בין הימין לשמאל בין האמת לשקר בין הדמוקרטיה לדיקטטורה הצבאית והמשפטית.
זה שהסתדרו לכם הכוכבים ויצא לכם 64, באותו רגע נתון, הייתם הרוב. במשמרת שלכם קרה האסון הכי גדול בתולדות המדינה. מי אשם? וועדת חקירה ממלכתית תחליט. אין לכם אפילו לזה אומץ.
לא מוצאים בישראל שופט שמוסכם על כל המחנות?
כול השופטים "מוטים" פוליטית?
הרי ברור שאתם נאחזים בשלטון בציפורניים.
הרי ברור שתקריבו את כל מערכת הבטחון "כתרנגול כפרות" רק כדי לחפות על "הגדול שבמחדלים"
הנשיא מציב עמדה ניטרלית. הוא הזכיר גם את פצצות תאורה על בית נתניהו בקיסריה
אבל אתם המשיחיים, שיכורי כח, כל מי "שמעז" להציג עמדה שאינה כהניסטית, לתלייה בכיכר העיר.
אתם רוצים דיקטטורה כהניסטית.
והכי חשוב מבחינתכם, לא עוד בחירות בישראל.
"טוב לנו ככה" נעיף את הערבים ואת השמאלנים
נשאר פה כת משיחית שאף אחד לא מתנגד לה.
שכחתם רק דבר אחד. את הכלכלה הישראלית
(ואלה נתונים מדעים) מחזיקים "עוכרי ישראל ובוגדים"
איך אומרים החרדים? חילוני זה החמור שאנחנו רוכבים אליו. לצערי הם צודקים.
אתם רוצים להפטר מהחמור? כי יש לו דעה והשקפה שמנוגדת לשלכם? הוא גם נלחם אליה?
אתם אומרים שכל מטרתינו היא להפיל את שלטון הימין.
נכון, זו הדמוקרטיה.בכל העולם, ההמון יוצא לרחובות כדי להפיל את השלטון. ככה זה עובד.
אם יש אנשים שלמען האמונה שלהם מוכנים להפגע פיזית ממשטרה בהפגנות, צריך להצדיע להם.
אגב, 7/10 זה היה המחדל הכי גדול במשמרת של ביבי. אני בטוח שאת אסון מרון עם 42 הרוגים, (ששום חמאס או חיזבאללא לא מעורבים בו, רק הטימטום וכוחנות פוליטית של החרדים) כבר שכחנו, נכון?

evglev1

Well-known member
מנהל
אתם אומרים שכל מטרתינו היא להפיל את שלטון הימין.
נכון, זו הדמוקרטיה.בכל העולם, ההמון יוצא לרחובות כדי להפיל את השלטון. ככה זה עובד.
אם יש אנשים שלמען האמונה שלהם מוכנים להפגע פיזית ממשטרה בהפגנות, צריך להצדיע להם.
אגב, 7/10 זה היה המחדל הכי גדול במשמרת של ביבי. אני בטוח שאת אסון מרון עם 42 הרוגים, (ששום חמאס או חיזבאללא לא מעורבים בו, רק הטימטום וכוחנות פוליטית של החרדים) כבר שכחנו, נכון?
זאת בעיה כי למרות שהפוליטיקאים החזירים של החרדים הביאו דווקא על הציבור שלהם את אסון מירון, הציבור שלהם ממשיך לבחור בהם ואף מעודד אותם להמשיך בדרך האטומה ולא רציונאלית של הליכה עם הראש בקיר ללא שום גילוי אחריות וללא שום מחשבה רציונאלית.

למעלה