הרצון החזק להיות אישה מתמקד בעיקר שאני חרמנית

di9010

New member
הרצון החזק להיות אישה מתמקד בעיקר שאני חרמנית

אני מרגישה שאני גם גבר גברי וגם אישה נשית.
האישה שבתוכי רוצה לצאת החוצה כשאני חרמנית, כשאני לא חרמנית. אני לא א-מגדרית, ולעיתים אפילו גברית.
הכרתי בחור (דווקא הוא הכיר אותי כבן נשי) והוא רוצה שאתלבש כאישה וכו' וכו'- אז הכל כיף ונחמד. אבל מבאס אותי שהוא יימשך אלי רק בתור אישה.
אני רוצה שיקבלו אותי כמכלול השלם... זה אפשרי בכלל?

האם גם אצל סיסג'נדרים קיימת התופעה שכשעושים סקס יש רצון להקצין את הבדלי המגדר?
אותי אישית מאוד מגרה אותי הבדלי מגדר בסקס..

אשמח לשמוע דעתכם

snoopytush

New member
ברוך הבא!

הדבר בהחלט יתכן יש לנו פה אחד/ת שהוא גם גבר ואישה ביחד
והוא מצא זוגיות עם אישה שמקבלת את כל המכלול שהוא הוא.
יש גם פאנסקסואלים שהם אנשים שנמשכים לאדם ללא תלות במגדר שלו
כלומר לא משנה אם האדם יהיה טראנס גבר או אישה.
בקיצור יש הכל מהכל בעולם ואני די בטוחה שלכל סיר יש מכסה או אפילו כמה.
העיקר שהתבשיל יהיה בסוף טעים.

snoopytush

New member
האם הבחור שיצאת איתו ידע שאת/ה גם וגם?

איך את/ה רוצה שנפנה אליך כגבר , אישה או בלשון מעורבבת?

lily kane

New member
כמה זמן אתם ביחד

אני די בטוח שזו הפעם השנייה שלך כאן לפחות, אם אתה חדש/ה אני מתנצל
עד שתענה לסנופי אני אכתוב כאן בלשון מעורבבת מטעמי נוחות, מקווה שזה בסדר.

ראשית כל זה מאוד תלוי איך החבר תופס אותך יתכן שהוא לא שמע על ג'נדר קווירים לפני ולכן הוא מניח שאתה אישה טרנסית, יתכן שעם הזמן כשהקשר יתחיל להיות יותר יציב שווה יהיה לעבוד על התקשורות ולהסביר לו לאט לאט על עצמך וההגדרה העצמית שלך.

עכשיו לגבי השאלה אני לא יודע כי כל סקס איתי הוא לא סקס סיסגנדרי ולכן אני לא יכול לדעת לגמרי איך מתנהל אצלם הסקס,אני מניח שכל אחד הוא בפני עצמו.

ליופי לדעתי יש הרבה צרות
אישית אני מרגיש שיש משהו מאוד יפה בעמימות מינית, במראה האנדרוגינוס.

di9010

New member
תודה על הקבלות פנים

אני לא חדשה פה. כותבת מידי פעם...
אבל בכל מקרה תודה רבה על הברכות..
אפשר לפנות אלי בכל מין שרוצים זכר/נקבה/מעורבב.

אתה צודק, אני חוששת שכנראה הוא מחפש אישה טרנסית ולא GQ.
הבעיה שאני לא אנדרוגינוס. אלא אני אשכרה או גבר גברי או אישה נשית...
זה נשמע מוזר אני יודעת....

כל העסק מבאס אותי 90% מהשיחות שלי עם הפסיכולוגית שלי זה על עינייני מגדר... לא מוצאת את מקומי....

lily kane

New member
לא מוזר בכלל

זה אתה וזה מקסים
ואני בטוחה שאת לא לבד

both

New member
אפשרי מאד!

אני מצאתי את מקומי עם אישתי, שמקבלת אותי על שני צדדי. בד"כ אני גברי אבל כשהאישה שבי יוצאת אני נשית. אישתי אוהבת אותי כפי שאני ונותנת לכל אחד מהמגדרים מקום להתבטא כפי שנוח להם. לדוגמא- לפני שבוע לערך הייתי תחת לחץ נפשי גדול והאישה שבי יצאה החוצה. הייתי נשית ופגיעה מאד ואשתי מצידה לקחה את תפקיד האישה החזקה ותמכה בי באהבה. אתמול, מצד שני כשיצאנו לחגוג את המשכורת הראשונה שלי בגרמניה, הייתי גבר לגמרי.התלבשתי יפה ( חולצת כפתורים ועניבה), ויצאנו למסעדה. אשתי מצידה נתנה לי להיות הגבר שלה..להזמין את האוכל, לשלם, כשהלכנו בחוץ שילבה את ידה בידי ודיברה אלי בלשון זכר.
לגבי הבחור שפגשת- אולי פשוט תושיבי אותי לשיחה ותסבירי שיש בך גם את הצד השני ושאת מקווה שהוא יהיה פתוח להכיר גם אותו?!
גם אצלי כשרק הכרתי את אשתי היא הכירה רק את האישה הנשית שבי, אבל עם הזמן הסברתי לה על המגדרים והיא למדה להכיר אותי והתאהבה בי כמכלול.
אגב, אצלי בסקס בד"כ אני גבר ולפעמים אישה אבל לא משנה מה יוצא החוצה זה יותר מוקצן מהרגיל...הגבר גברי יותר והאישה נשית יותר מהרגיל אצלי.

di9010

New member
אני בדיוק כמוך

גם אצלי, זה יהיה יותר מוקצן.
בחיי היום יום, אני אהיה קצת יותר גברי מהגבר הרגיל.
ובמיטה אני יהיה יותר נשית מהאישה הרגילה.

תודה על התגובה. יש לך מזל שאתה נמשך בשני המגדרים שלך לאותו האדם. אני קצת משתנה.. אני תמיד אוהבת סטרייטיות. כלומר- אני במיטה אישה שנמצאת עם גבר. בחיי היום יום, אני גבר שנמצא עם אישה...

both

New member
פעם

חשבתי שהאישה שבי היא ביסקסואלית והגבר שבי סטרייט, אבל עם השנים למדתי שהאישה שבי היא לסבית, ושמה שחשבתי שחשה כשהיתה עם גבר היה לגמרי שונה מהמשיכה המינית שחשה עם נשים. כך או כך במשך הרבה שנים הייתי צריך להתמודד עם החשיבה הזו ועם זה שחייתי עם גבר (גם כשהאישה שבי היתה דומיננטית וגם כשאני הייתי). כך שאם מנתחים את זה לעומק, בעצם חייתי חלק מהזמן כאישה לסבית במערכת יחסים סטרייטית ושאר הזמן כגבר סטרייט במערכת יחסים הומוסקסואלית על פי תפיסתי..עד שהצלחתי להבין ולשנות את חיי. הכל מסובך!

vixen5287

New member
מניסיון אישי

אאני אישה סיסג'נית, בת הזוג שלי היא אישה טרנסג'נדרית. לפני שהכרתי אותה היו לי מגוון מאהבים גברים ואישה.

מתוך הניסיון הזה, אני רוצה לענות לך שבסקס קיימת הקצנה בכלל. כל הפעולה של סקס היא הקצנה, היא הקצנה של רגשות ושל תגובות פיסיולוגיות והקצנה של הבדלי המגדר גם מתבטאת בזה.

אם אני אתיחס למאהבים הגבריים שלי, היה די ברור שכל האגו שלהם התעצם לעוצמה אחת של פמפום.
גם ביחסי S&M כשהאישה שולטת, הלבוש מקצין את הבדלי המינים.

עם המאהבת האישה הסיסג'נית שלי, היתה לי בעיה גדולה, כי שתינו שאפנו להיות נשיות, והחוסר הזה באיזון הדו-צדדי, מאוד פגע ביחסים שלנו.
לפי סיפורים שלה על מערכות יחסים קודמות שלה, ידעתי שתמיד היתה את האישה שלקחה תפקיד גברי יותר, ולא סתם צוחקים על לסביות שיש את בוץ'.

אני חושבת שהמיצוי של מערכות היחסים המיניות שלי מגיע דווקא במערכת היחסים הנוכחית שלי עם זוגתי הטרנסית:
היא יודעת מתי ואיך להיות הגבר, ואני יודעת מתי ואיך היא רוצה להיות האישה, ולוקחת על עצמי את התפקיד הגברי.
אבל תמיד יש את ההקצנות המיניות האלה כדי להגיע לקיצון המלא-לשיא ואיתו לפורקן.

אני יודעת שחפרתי הרבה, מקווה שיש בזה היגיון.

lily kane

New member
אני חושב/ת שזה נפלא שחפרת

נקודות המבט שלך היא יחודית כאן ועוזרת להשלים עוד מבט
וגם מוכיחה שיש בני זוג סיסגנדרים שיכולים לקבל אתנו על כל המכלול

זה דבר מאוד משמח לדעת

vixen5287

New member
אני חושבת שברגע ש...

אני חושבת שברגע שאדם מפסיק לחשוב "מה זה אומר עלי" ומתחיל לחשוב "מה אני אוהב/רוצה" אפשר לקבל ולאהוב הרבה מאוד דברים.

אני יכולה להעיד רק על עצמי. כשהכרתי את אהובתי היה לי משבר מיניות מאוד קשה. יצאתי מקשר של שנתיים עם אישה סיסג'נית שאהבתי מאוד, אבל לא התחברתי אליה מינית. ומערכות היחסים שלי עם גברים לא עבדו כלל, אבל חיי המין שלי עם גברים היו הרבה יותר ססגוניים.
ההחלטה שלי היתה פשוטה - לחקור! לראות מה אני מעדיפה, גברים או נשים.... ו....מכירים את צחוק הגורל? הבחורה הראשונה שהכרתי היתה טרנסג'נדרית.

אני חייבת להודות שלרגע לא חשבתי דבר מה רע עליה או על היותה טרנסית, להפך חשבתי שזה דורש כוח פנימי מאוד חזק. אבל חששתי מאוד להכנס לקשר בגלל השאלה "מה זה אומר עלי? האם אני לסבית? האם אני סטרייטית? האם אני בורחת מהתמודדות עם הבעיות שלי? מה יגידו ההורים שלי? ההורים שלה?"

נפגשתי איתה שוב ופתאום הבנתי שהדבר היחיד שזה אומר עלי שאני סופסוף יכולה להיות מאושרת!
קבלתי אהבה ומאהב, קבלתי חברה טובה, ומישהו שדואג לי כלכלית, קבלתי תמיכה נפשית ואוזן קשבת, קבלתי אישה וגבר בחבילה אחת.
ואני חייבת להודות שמה שאני הכי אוהבת בבת זוג שלי, זה שהיא שניהם. היא לא מתעלמת מהגבר שנמצא בה והיא חונכה להיות רק בגלל שהפכה לאישה.
לפעמים כשממש רע לי, היא נעמדת בצורה זקופה שכזאת, מרחיבה את כתפיה ומחבקת אותי בכוח ומגע שרק גברים יכולים (קשה לי להסביר מעבר לזה).
ולפעמים, כשעובר עליה יום רע, היא מתכרבלת לידי כמו פרח ואני מנשקת את המצח שלה ומלטפת את השיער שלה.
היא רוצה להרוויח את רוב הכסף ו"ללבוש את המכנסיים במשפחה" כמו שהיא אומרת. והיא רוצה להיות ה"אבא" של הילד שלנו בתנאי שהוא יקרא לה אמא.
פעם אני מהופנטת מהיופי שלה בשמלה, ופעם ממש מדליק אותי כשהיא לובשת בוקסר.
אבל בסופו של דבר כמה זה נפלא שאני מתאהבת בבת זוגתי כל יום מחדש, רק בגלל שלפעמים היא בת זוגתי ולפעמים היא בן זוגי ושניהם מדהימים ונפלאים.

שוב סליחה על החפירה - קמתי היום במצב רוח רומנטי.

lily kane

New member
זה ממש חמוד

האמת שנשמע שגם לה יש הרבה צדדים ג'נדר קווירים בתוכה
בכול אופן זה ממש מקסים
להתאהב במי שנמצאת לידך כל יום מחדש.
הלוואי על כולנו.

snoopytush

New member
מה היה חסר לך בקשר עם גברים ומה המרכיב

שנעדר בקשר עם האישה?
היה חסר לך שאין להם גם את הצד השני ( נשי או גברי),
או שפשוט משהו בדימנימקה ללא קשר למגדר הפריע לך?

vixen5287

New member
ללא ספק היה חסר לי

את הצד הגברי.
כי הביולוגיה לרעתינו, לא משנה כמה אקססוריז יש לנו. ויכולתי להתמודד עם זה אם ריגשית היה לי את המענה.
אבל איכשהו כל הזמן אני הייתי הגבר וממש לא רציתי את זה. וזה הפך לעינוי.

Apikachu L

New member
הממ... קצת מחשבה וזווית אישית

אני חושבת שכן, זה אפשרי, אבל זה ידרוש עבודה מצד כל המעורבותים במערכת היחסים.
לדעתי בסקס אין בהכרח הקצנה של התפקידים המגדריים, אבל כן יש בני/ות זוג שיותר או פחות פעילות/ים ויוזמותים. לפעמים יש היפוך, לפעמים הקצנה, לפעמים תמונת מראה לזוגיות.
אני חושבת שבכל זוגיות זה שונה.

אני גם קצת נתקלת בזה, כי בן הזוג שלי, קצת קשה לו למשל עם זה שאני משטח את החזה לפעמים. הוא מאוד אוהב שדיים...

אני כן לעיתים יחסית אקטיבי כאשר זה מגיע לעסקי המיטה, ואני כן יודע שהוא נמשך אלי רומנטית גם בצדדים היותר גבריים שלי, אבל אני לא יודע כמה הוא יכול להמשך אליי מבחינה מינית ככה. אני כן יודע שיש משיכה מינית, אבל לא בטוח באיזה אופן.
אולי בגלל שאני באיזה מקום לא זה ולא זה, יש כאן משיכה אליי כעצמי, אבל כאשר מיניות של מישהו מכוונת לפנוטיפים נקביים, פנוטיפים זכריים לא בהכרח יעשו לו את זה. מבחינת התנהגות (בכל זאת, במיטה עירומים) אני חושב שהוא יהיה סבבה עם זה.
אבל זה דרש שיחות בנושא המגדרי מהרבה כיוונים.

lily kane

New member
עדיין מצויין

שהייה שיחות ותקשורות ופתיחות
זה המון עבודה ומאיד על זוגיות בריאה שלצערי אני לא רואה הרבה.

מה שכן מה שציינתה לפני נורא מזכיר לי עניינים בעצמי כמו החשש הזה
שבני הזוג שוכבים רק עם צד אחד שלי או לפני שיצאתי אז שהגברים שהיו איתי הם בעצם "הומואים" ואפילו לא יודעים

למעלה