הרצון לנסוק..

הרצון לנסוק..

תמיד רצה האדם להצמיח כנפיים תמיד הוא חתר לגעת בשמיים נשא עיניו בלילות לגעת בשחקים עשה ימים כלילות לגמוע מרחקים מפץ החלום הגדול רק חוזר ומוכיח את שפלות האדם למול עוצמת היקום חומר למחשבה לדוד סאם גם,למול היומרה בעירק זהו לדעתי,הלקח.

הרצון לנסוק

האדם הציב לעצמו... מטרות תמיד שאף הוא... גיבור להיות עוטה על עצמו... כנפים מלאכותיות רוצה כציפור... חופשיה להיות. כאילן הצומח לגובה כעוף הנוסק למרום כך רצה לגעת בשמיים רצה להגשים החלום. נקטף האילן באיבו ענפיו פזורים בריבוא הותיר אחריו צמרתו וענפים המבכים קטיעתו.

להמריא... לאן?

מוציאים מילארדי דולרים כדי לכבוש עוד פיסת שמים שולחים את טובי האנשים ישראלי, הודית, גברים ונשים הכל לשווא, ירד לטמיון כי לא בשמים טמון הפתרון השאיפה לצאת, לכבוש, להרשים לא תורמת כלום למין האנושי לו רק היו מוקצים אותם המשאבים לצלילה עמוקה לנבכי הבפנים לריסון האלימות לכיבוש האגו ליצירת שלום ושלווה מטרות נעלות אך ללא תקציבים כי הדרכים שבפנים לא מצטלמות אילן רמון - יהיה זכרו ברוך כואב אני את כאב יקיריו אל עצוב הוא לעם שזוהי דרכו ואלו - אליליו. במיוחד בזמן הזה, עת מחסור וקושי לא נכון הוא להשקיע במרוץ החלל הטפשי במקום להתבונן בשמים מעל התבוננו מה יש לנו כאן על הספסל מובטלים חסרי בית מלחמה, פיגועים, אז לכל הרוחות, תעזבו אותי מכוכבים! תתמקדו בעיקר והוא שלום בית גם ביננו לבין עצמנו עוד גדול הפער דתיים, חילוניים, ימנים, שמאלנים תקציבים למתנחלים וכספים לחרדים סכסוכים באזור יש בלי סוף, זה ברור עם הפלשתינאים עימות וסופו לא ברור. אז כשאתם מדליקים כאן נר נשמה חשבו על מה ולמה דווקא בשבילה. כי כל שבוע מתים פה אנשים במלחמה על דברים לא פחות חשובים.

צר עולמך,כעולם נמלה

ועזוב פוליטיקה כי יש לי הרבה לומר לך על כך בוא לאקטואליה,לא פה ואסביר לך קצת,מעובדות החיים כן,ואשרי העם,שאילו אליליו ולא כפי שכתבת מתוך מרירות נפש איומה כן,לכל אדם,מגיעה גם פיסת חלום אפילו,כשרובו טבול בביצה.. יש לך בעיה עם זה ? לי,אין,ואני בטוח שלרוב חפצי החיים-אין.

למעלה