הרצון לנקמה

asparagos

New member
הרצון לנקמה

3 חברים חזרו לביקור מחו"ל. אחד מרומניה לומד רפואה, אחד מגרמניה לומד הנדסת רכב והאחרון מאיטליה, לומד ל***ן סטודנטיות לאמנות. נוצרה המסורת (זו השנה השלישית) להתחרות בקארטינג מידי שנה כשהם חוזרים מלימודים/עיסוקים אחרים, הרומני לא מהווה איום אך האיטלקי מהיר ממני בשניה שלמה במסלול בקניון חיפה ועם הגרמני עוד לא יצא לי להתחרות השנה אבל הוא גם חזק בתחום. אתמול יצאתי עצמאית לאימון (בסודיות משהו.. בלי ליידע את האוייב), והתאמנתי עם קארט פתוח ביחד עם כל הקהל הרגיל (קארטים סגורים למעט 2 נהגים), הזמנים שלי השפתרו (27.5 שניות כשיש קארטים סגורים איתי במסלול) אבל אני מרגיש שחסרים לי שני דברים: 1. התאוריה - ישיבה נכונה, תזוזה של הגוף ( האם צריך לזוז בכלל?), החלקות, מתי זה בסדר להחליק, מתי לא. ובטח עוד הרבה דברים שלא חשבתי עליהם. האם יש מאמר שמסכם את הנושא הזה? 2. ספציפית, הקוים הנכונים במסלול המדובר - קניון חיפה ובכלל, דגשים למסלול הספציפי אם יש למישהו. אני יודע שהקו שלי פחות או יותר נכון, אבל אם יש כאן נהגים שמתחרים קבוע ומכירים טוב את המסלול, אשמח לקבל כל טיפ. אני מקווה שתעזרו לי לייצג את ישראל בכבוד אל מול מדינות אירופה השונות, תודה

asparagos

New member
ועוד משהו קטן

אני שוקל כ 55 ק"ג, אם זה משנה לקוים שעדיף לי לקחת...

בנקלה

New member
טיפים כלליים

1. תנסה לא להחליק ולאבד מגע עם הכביש יותר מדי, אפשר להחליק קצת בהירפינים אבל רק אם אתה יודע איך, לא להגיע למצב שצריך להאיץ מהתחלה. 2. תיישר פניות כדי לקצר דרך. 3. תיצמד לאייפקסים כדי לקצר דרך. 4. אל תכנס לפנייה בצורה מהירה שלא תאפשר לך לצאת ממנה מהר, היציאה יותר חשובה מהכניסה (פנימה לאט-החוצה מהר). אם אתה רוצה טיפים יותר מפורטים תדבר איתי במסנג'ר [email protected]

Yaron Edry

New member
נהיגה בהתכתבות?!

לא לומדים נהיגה בהתכתבות. גש ליוסף תירשם לקורס ואולי גם עוד אירופאים לא יוכלו עליך.

בנקלה

New member
צודק..

נכון לא לומדים נהיגה בהתכתבות, אבל הוא רצה טיפים אז ניסיתי לעזור..

asparagos

New member
הנקמה הושלמה ../images/Emo70.gif

עכשיו חזרתי אחרי המרוץ, ניצחתי, והכל בזכות ההדרכה שעברתי. תודה גולן, ותודה לכל החבר'ה שהיו באימון.

למעלה