הרצח של טרי השוטר

yaarit6

New member
הרצח של טרי השוטר

ראיתי את כל העונות של המגן חוץ מהעונה השישית, אבל עכשיו אני רואה שיש שידורים חוזרים של העונה החמישית והשישית, אז אוכל לראות אותה. יש מישהו שיכול להזכיר לי בקצרה מה היה הסיפור עם ויק, שיין וטרי? ויק באמת רצח אותו? ואיך לם היה קשור לזה? בגלל שהוא ידע מהרצח, בגלל זה שיין הרג אותו בסוף העונה החמישית? הקצב של הסדרה הזאת כ"כ מהיר והעונה החמישית הסתיימה מזמן ואני לא זוכרת כלום... אבל עכשיו אני מרעננת את הזכרון והעניין מסביב לרצח מטריד אותי... כמו כן בגלל זה גם קוואנו (מהחקירות פנים, איך שקוראים לו...), יושב להם על התחת?

ShadysSoldier

New member
../images/Emo140.gif

טרי היצטרף לצוות הפשיטה והיה כמו אחד משלהם, אבל הוא העביר מידע למח"ש. כשויק גילה זאת הוא החליט שצריך לרצוח אותו. כמובן שלא ברצח פשוט אלא בפעולה של צוות הפשיטה, הם הסתערו לבית של סוחר סמים (TwoTime), רצחו אותו ואת טרי ואז הטמינו את האקדח בידיו של TwoTime. כך נראה שהיה כשל בניקוי הסביבה ולכן נרצח טרי. קוואנו היה אמור לתפוס את צוות הפשיטה בעונה החמישית, אך הוא לא מצא ראיות כנגדם מלבד עדה שסיפרה שלם לקח שקית הרואין מסוחר סמים. לם נילקח לחקירה וקוואנו ניסה לגרום לו להלשין על שאר הצוות וקח לצאת נקי, הוא לא הסכים אבל שיין פחד שהוא ילשין ויגרום לכולם ליפול, ולכן הוא רצח אותו. מקווה שעזרתי

Carpet Crawler

New member
יש לציין

שלם ורוני לא היו מעורבים ברצח של טרי ולא ידעו שויק ושיין תיכננו את זה. שיין היה גם היחיד שידע והיה גם העד היחיד.

AKECHETA

New member
שיין גם תכנן את זה?

או שהוא היה רק שותף? לפי מה שאני זוכרת ויק כנראה תכנן את זה ורק הודיע לשיין לפני, לא?

Carpet Crawler

New member
מה אנחנו יודעים בעצם על התכנון?

למעשה מעולם לא הראו בסדרה איך ומתי ויק החליט לרצוח את טרי ומתי הוא אמר לשיין. סביר להניח שזה נעשה כך בכוונה כדי שהרצח בסוף הפרק הראשון של הסדרה יהיה כמה שיותר מפתיע, כי את מעט הפרטים על התכנון עצמו קיבלנו יותר בהמשך הסדרה - בהלוויה של טרי בפרק השני ויק "מנחם" את שיין שמרגיש חרטה כשהוא רואה שם את המשפחה של טרי וויק מסביר בקצרה למה זה היה הכרחי. בסוף אותו פרק גילרוי (זצ"ל) אומר לויק שהאנשים שלו הזהירו אותו על כך שטרי מתכוון להפיל את ויק. מאוחר יותר בעונה 1 שיין מתבכיין לויק "אנחנו הרגנו שוטר..." (הראו את זה הרבה בתקצירים) אבל עם הזמן כנראה השלים עם זה. ובפרק האחרון של עונה 5 שיין אומר לויק שהרצח של טרי היה החלטה של שניהם, ויק בתגובה אומר בגילוי לב "כפיתי את זה עליך". אולי היו עוד פרטים שלא זכורים לי כרגע, אבל לפי כל אלה ומה שקרה בפועל בזירת הרצח, ויק כנראה החליט על הרצח ושיתף את שיין ותכנן את זה יחד איתו, והם החליטו ביחד שזה נשאר ביניהם ושלא לערב את לם ורוני.

AKECHETA

New member
צודק

חח גילרוי זצ"ל "WE KILLED A CAP" כן זה היה הרבה פעמים ושאלה לא קשורה לזה, ויק רוני ושיין ירו על הקבר של לם?? אם כן למה? יענו כבוד כזה?

yaarit6

New member
תודה רבה לכם!

אחל'ה רענון ושיין יצא ממש מניאק, אין מצב שלם היה מפיל אותם... עצוב לי על לם אבל בטח בעונה השיישית שטרם ראיתי, יהיו לו יסורי מצפון חזקים...

למעלה