הרצליה עיר של צעירים

eopeace

New member
הרצליה עיר של צעירים

במשך 10 שנים, שהחלו בתחילת הקדנציה האחרונה של לנדאו, החלה הגירה מהעיר. הסיבות לכך היו ברורות - החינוך בירידה והעיר משקיעה רק בחברים בעלי הממון ולא בכלל תושביה. בשבועות האחרונים ברור כי המגמה התהפכה - השנה ישנם יותר תושבים בהרצליה מאשר בשנה שעברה. חשוב מכך, ישנה עלייה במספר ילדי הגנים השנה לעומת בשנה שעברה ועלייה במספר תלמידי כיתות א' (9% יותר מאשר בשנה שעברה, כפי שפורסם בעיתון שלא כל כך אוהד את השלטון הנוכחי...) הצעירים חוזרים להרצליה - עוד מגמה שחייבת להמשיך.

חוזרים ומשלמים המון...

הצעירים חוזרים, אבל משלמים המון כסף, וזאת מכיוון שגרמן ב-5 השנים האחרונות בנתה רק 28 יחידות דיור. בטח תגיד לי עומד להבנות בגליל-ים. וכבר שמעתי את כל העובדות שיריב בן-אליעזר אומר לך להגיד.

סיפורי גליל ים אני שומע כבר 10 שנים

מאיפה תגיע התנועה לשכונה החדשה שתקיף עד כמה שהבנתי אלפי יחידות? מרח' הרב קוק? מישהו ביקר שם לאחרונה? - עורק די מרכזי לכניסה למרכז העיר שבו שני מסלולים צרים (האחד תפוס לחניה). כשתעלה זעקת התושבים המעונים השמימה תשלח לשם גרמן שוטרי תנועה? מתי יבינו בעיריה כי אסור לאשר שום בניה לפני שמכינים מראש את התשתיות המתאימות!

eopeace

New member
דיור לזוגות צעירים

ישנם שני פרוייקטים שעברו את כל האישורים ומתחילה בהם הבנייה. פרוייקט אחד באזור ז'בוטינסקי, בו כ 30% מהדירות מיועדות לזוגות צעירים. פרוייקט שני הוא אכן פרוייקט גליל ים ובו ישנם כ 20% יחידות לזוגות צעירים זכאי משרד השיכון. כל זאת כשכבר עכשיו ישנה הגירה חיובית לעיר של צעירים כפי שהראיתי מוקדם יותר.

כל שנה נסגרות 2 כיתות גן

המספר הכולל של התלמידים במערכת החינוך בהרצליה יורד כל שנה. כך היה ב- 6 השנים האחרונות!!!! בדוק!!!! כולנו רואים שאין בנייה חדשה בהרצליה (למעט הפרויקט של אשרמן, המתקדם בעצלתיים) ובעיקר: אין בנייה לזוגות צעירים!!! כל שנה נסגרות 2 כיתות גן. הרצליה עיר של צעירים? הצחקת אותי. במערב העיר יש רוב לבתי האבות ובגני המשחקים יש רק כלבים.

eopeace

New member
איפה אתה חי?

השנה ישנה עליה במספר תלמידי כיתה א' ועליה במספר ילדי הגנים - בדוק את המספרים שלך...

למעלה