הרצת שיר קדימה/אחורה ??

• פותח הנושא oz s
  • פורסם בתאריך

oz s

New member
הרצת שיר קדימה/אחורה ??

היי, בזמנו הבאתי לאבא שלי את הנגן שקווי זהב חילקו לכל מי שמצטרף אליהם (64 מ"ב,פשוט למדי).בכל מקרה,הוא היה מרוצה ממנו,והוא עדיין מרוצה ממנו רק שישנה בעיה אחת - הוא מקליט הרצאות של שעה על הנגן,ואם הוא עוצר את ההרצאה באמצע ומכבה את הנגן, אין לו אפשרות לחזור לנקודה שהוא עצר בה,אלא חייב להתחיל לשמוע הכל מחדש. בכל מקרה,חיפשתי עבורו נגן חדש באינטרנט,אבל בשום מקום לא מופיעה הפונקציה של הרצה קדימה/אחורה - האם מישהו מכיר דגם לא יקר שמאפשר אופציה כזו? תודה

stardust19

New member
בשביל הרצאות כבר עדיף לקנות מכשיר

הקלטה בנפרד...הפ ומכים בכל הפונקציות הללו.

matke

New member
אני יודע שבאיפוד יש בדרך מאוד נוחה.

ואיזה נגן בידיוק קווי זהב חילקו?

matke

New member
אה אבל אי אפשר להקליט בו...

אלה עם כן אתה קונה תוסף (יש מיליונים כאלה..)

gt-master

New member
כעיקרון>>

כל נגן נורמלי יכול להריץ קדימה ע"י הלחצן שמעביר שיר קדימה או אחורה. פשוט צריך ללחוץ לחיצה ממושכת. בנגנים של איריבר יש מצב STUDY שבו ניתן לקבוע קפיצה (5,10,20...שניות) ואז במקום לעבור שיר הנגן מקפיץ קדימה יחידת זמן. מעבר לזה בנגנים שלי היו (קריאטיב MUVO TX FM,IRIVER IFP )יודעים לחזור למקום שניגנו לפני שכובו.לפעמים יש צורך לסמן RESUME בהגדרות של הנגן. בכל מקרה ,אם אביך רוצה להקליט באיכות מעולה אז אני ממליץ על איריבר.

stardust19

New member
אממ אני לא חושב שהוא התכוון לזה

אלא הוא התכוון שהוא מפסיק את ההקלטה באמצע ורוצה להמשיך אותה מהמצב הקודם...בנגני ה HDD (איריבר ) יש אופציה כזו, לגבי פלאש אני לא יודע.

gt-master

New member
למה?

הוא אמר במפורש שבשמיעה לאחר כיבוי המכשיר הוא צריך לשמוע מהתחלה, בקריאטיב שלי וגם באיריבר ,לאחר כיבוי הנגן שב לנגן מאותה הנקודה ולא מתחילת הקטע אבל צריך לסמן בהגדרות RESUME

oz s

New member
אכן התכוונתי להרצה במהלך שמיעה

קווי זהב חילקו בזמנו (לפני כמעט שנה) נגן בסיסי ביותר,ולא הייתה שם אופציה של ריצה קדימה/אחורה (בעצם,לא הייתה שם שום אופציה מלבד לעבור שיר קדימה/אחורה ,ולכבות/להדליק/להשהות). פשוט אני מעוניין לקנות נגן דרך האינטרנט,אבל מפחד שלא תהיה שם אופתיה של הרצה פשוטה קדימה/אחורה - איך אני יכול לדעת,לפי המפרט הטכני של הנגן,באיזה נגן ניתן להריץ? או שכיום כבר בכל הנגנים יש אופציית הרצה?

למעלה