הרקדה בבאר-שבע

CHENPROG

New member
הרקדה בבאר-שבע

כיוון שרכבת ישראל חידשה את הקווים לבאר שבע, ויש מבצעים בסוכות של - סע ברכבת וטייל בנגב. מה שנותר זה לברר מתי מתחילה הרקדה ביום מסויים בבאר שבע, להיכנס לאתר של רכבת ישראל ולראות לוחות זמנים- לרכבת שיוצאת מנהריה - דרך חיפה - דרך ת"א,יבנה לב"ש , לקבוע יום , קרון ברכבת ולנסוע מס´ רוקדים לב"ש. אם אין רכבת חזרה אז כל אחד שנוסע מת"א לב"ש ברכב, יכול להחזיר עימו 4 רוקדים. דעתכם...

ואלו מבאר שבע ירקדו בנהריה ?

או שתוותר להם ותסכים שירקדו בחיפה ?

אוהוהו תראו מי הופיע ? ../images/Emo47.gif

בוקר טוב לך זקנמוך... וגם לכל חברי הפורום. מי העיר אותך פתאום? חסרת לנו וגם העירו על-כך לא פעם. לא תשמע, לחיפה יש רכבת טובה ומהירה ואם כל הרוקדים יסעו להתארח שם בהרקדה נוכל לשיר במקהלה : כולם נוסעים לחיפה כולם נוסעים לחיפה.

הוספה - לא לערבב קודש בחול

הצעתך מתקבלת בשמחה. א. משום שהיא באה מהומוריסט כמוך ב. מתוך תקוה , שכך נתגבר על המיתון. ג. נבקש הנחה בכניסה להרקדות - נוכל לאיים- לא תתנו הנחה ניסע ברכבת או במכוניות חדשות לסעודיה. שם רוקדים בלי כסף - כולל כיבוד. ד. נוכל לשיר את כל שירי הריקודים. אם יש כפולים, נשב בקרונות נפרדים, כל קרון ישיר לפי המדריך, שלימד את הריקוד. והעיקר , כמה טוב שבאת - אפשר קצת להתבדח.

CHENPROG

New member
הרקדה בב"ש - לקרחון ולחבר של כולם

1. קרחון מה התעוררת? תחזור לעידן הקרח. 2. לחבר של כולם: אתה רוצה להתבדח על הרקדות בסעודיה - תדבדח - יופי שיש לך דמיון מפותח , אך אל תתן לי ציונים "חוש הומור..." ותאמר לי "יופי שבאת..." לא אתה פתחת את האתר. 3. בנושא המיתון והמחירים של ההרקדות - אתה בטח חושב שהמחיר גבוה, כמו הרבה אחרים אך לא תעשה כלום בנידון... 4. אם היית מעיין ביסודיות באתר זה (כמו שאתה חוקר את 2 הרוקדות הצעירות) , היית מגלה שבהודעה מה- 23 לחודש של דוב אורבך (11:11) כן דובר על נסיעה (חד פעמית) להרקדה בבאר שבע כך שהנושא בהחלט רלוונטי. 5. אני עוזב לשבועיים את האתר. בברכה.

חנניה גולד - CHENPROG

אני עושה מאמצים גדולים להבין אותך, נבהלתי מהאידבח שלך - "תדבדח". בסעודיה זה מסוכן מאוד. שם שוחטים בלי רחמים. הדאגה שלי - מה נעשה שבועיים בלעדיך ? באתר - כמוני כמוך כעמי כעמך. להתראות בשובך לאתר, ואשמח לומר לך שוב: יופי שבאת |

CHENPROG

New member
ממשיכים קדימה-120 שנה לראשון

קיבלתי תודה. אגב היום יום ד´ ו- ה´ מתקיים חג היין בראשון לציון, שמתאפיין בחגיגות 120 שנה לראשון. בשעות 19:30 , 21:00 , 23:00 מתקיים המופע 120 שנה לראשון , בגן המושבה, הישיבה ביציע מיוחד. המופע הוא מחזמר ססגוני (אם שחקנים ושחקניות רבות) , הרבה ריקודים ושירים , תפאורה מהממת ו...גבי עמרני, במקביל מוקרנות תמונות מחיי ראשית המושבה, כניסה חופשית - מומלץ. מאחורי גן המושבה מוצג רחוב בתפאורה ובמקצועות של פעם. וכמובן - יין חופשי - בכוסות / בקבוקים - בתשלום. אבטחה למכביר ויריד מזון ברחוב רוטשילד . תבואו, לדעתי יש גם הרקדה בגן נחום היום (רביעי) ומחר (חמישי). בחמישי - צביקה פיק והפילרמונית.

חברשל...לא למהר לשמוח.

קודם כל אמרתי לך שיחזור נכון ??????? דבר שני כמו שהוא הופיע הוא גם יכול להעלם כי זו דרכו של זקנמוך... מדי פעם מגיח ממערתו שמי יודע היכן היא ?????

elani9

New member
אני ממליצה בחום ,תבואו../images/Emo24.gif

היום יום רביעי יש בב"ש הרקדה של רפי זיו במכללת קיי בב"ש זוהי הרקדה מגוונת (ריקודי מעגלים ,שורות,זוגות) ומחר בקאנטרי קלאב

למעלה