הרקדה ביום שני

avigal23

New member
האמת בשביל זה יש את אתר רוקדים,אבל

אני ממליצה על החוג של בתיה קרוננברג ביום שני,לפי דעתי החוג טוב,האווירה שם משפחתית, מאוד נחמד שם.אפשר גם לבקש ריקודים... אבל השאלה באיזה רמה הידידה שלך,הרמה שם בערך לבינונים מתקדמים רק בעוד בערך חודש היא פותחת שם חוג מהתחלה... פרטים על החוג:{מיקום:} מרכז פיס קהילתי איילון נחלת יצחק 35 תל אביב{על גבול גבעתיים} קווי אוטובוס:63 55 45 43 וכל הקווים שמגיעים לקריה. מתחיל בשעה 19:45 מתחילים-בינונים{בעיקר בינונים} 20:45 ליטוש וחזרה על ריקודים 21:30 מעגלים ברצף 22:45 זוגות אל תוך הלילה. מקווה שעזרתי...

avigal23

New member
אני גם רוקדת ביום שני

אצל בתיה קרוננברג אבל אצלה גם ביום רביעי וחמישי וביום שבת אצל אייל עוזרי...אם תרצה פרטים על ימים אחרים או משהו תשלח לי למסר האישי... ובבקשה...

לחץ על שלח מסר ליד מסירת תגובה או

לחץ על שלח מסר ליד הציור של המעטפה אם זאת הודעה חדשה ולא תגובה

המשך לשליחת מסר לנשוי הנחמד

אם אתה מוסר הודעה חדשה,אתה קודם צריך להיכנס לכרטיס האישי שלך לאחר שאתה לוחץ על שמך שרשום באחת התגובות או באחת ההודעות.המעטפה מצויירת מצד ימין של הריבוע שבו אתה רושם את המסר שלך ולוחץ על שלח מסר.

Speechless

New member
נסיכה

מאיפה אתה בארץ יש הרקדה באוניבסתת תל אביב ויש בבת דני

לאביגל החמודה-אני מכיר טוב את בתיה

ומצויין לרקוד אצלה.היא מדריכה נפלאה ומקסימה.יכול להיות שאחזור לרקוד גם אצלה.אבל מה שאני רוצה לאמר לך זה שלא טוב לשים את כל הביצים בסל אחד. זאת אומרת כפי שאני יודע ממך שאת רוקדת נוסף ליום שבת אצל אייל,את רוקדת 3 פעמים בשבוע אצל בתיה ואת יודעת בעיקר את הריקודים שהיא מלמדת.בתיה ומרקידים אחרים נוהגים לתת בכל החוגים שלהם את אותם הריקודים.כאשר תרצי לרקוד בחוגים אחרים יהיה לך קשה להשתלב משום שאת לומדת ריקודים רק אצל בתיה ואת כל הזמן טוחנת את הריקודים שהיא נותנת.עצתי לך שתרקדי אצלה רק בשני חוגים ותחפשי לך חוג אחר פעם בשבוע שיתאים לך ויהיה לך גם נח להגיע אליו וכך תלמדי ריקודים נוספים ויפים שבתיה לא נותנת.

avigal23

New member
אתה יודע מה? אתה צודק וגם אחרים

אמרו לי את זה. אבל תראה קודם כל בתיה אומרת לי שבגלל שאני בפורום ומפרסמים פה ושם ריקודים חדשים ואם אני שומעת על כאלה ובא לי אז פשוט משבקשים ממנה והיא תלמד.והנה בכרמיאל הרקידו אם אני לא טועה את תקוותינו,אני ועוד אחת באנו אליה וביקשנו והנה ביום שני הזה היא תלמד את הריקוד. עוד דבר זה שידוע לי לפי מה שספרים לבתיה,יש מרקידים שההפך,הם לא מלמדים דברים שבתיה כן מלמדת,אצלהם בחוג האנשים לא קלטו את הריקוד גם אם לימדו אותם 8 פעמים {ואני רצינית} והנה אצל בתיה זה נקלט מצוין,על כל ריקוד שבתיה מלמדת 3 פעמים היא עוברת עליו בכל חוג שבוע אחרי שבוע ואם גם אז לא קולטים אין בעיה נחזור על זה שוב. בהרקדות של בתיה אומרים לי כמה פעמים את רוקדת אני עונה להם ארבעה פעמים וכמה מתוכם אצל בתיה? אני עונה 3. ואנשים אומרים לי שצריך לגוון,אבל האמת גם התרגלתי אני אוהבת א תהריקודים שבתיה בוחרת לשים,היא גם יודעת מה אני אוהבת,היא זוכרת וקולטת מה אנשים אוהבים ושמה אותם היא גם שמה ריקודים שנשכחו אם משבקשים וגם אם לא כדי לרענן את הזכרון. וגם אם בתיה לא לימדה את הריקוד הזה והזה או שעוד לא הספיקה ואחרים כבר יודעים היא שמה אותם כי הם ביקשו ואם מבקשים ממנה ללמד את הריקוד הזה היא תעשה בשמחה. אני יודעת שמומלץ לגוון,אבל תראה,אני רוקדת אצל בתיה אם אני לא טועה שנתיים או יותר או פחות משהו כזה,ואיך אני אסביר את זה? התרגלתי וזה לא שאני רוקדת רק אצלה כי רקדתי פעם אצל מרקידה אחרת ביקרתי פעם כאלו וכאלו חוגים ועכשיו גם אצל אייל והבחנתי שאצל בתיה אני קולטת יותר טוב.אני אוהבת איך שהיא מלמדת איך שהיא בוחרת להרקיד,והאמת גם קשה לי לעזוב אותה,לוותר עליה...מקווה שהבנת,ושוב פעם המון אמרו לי את אותו הדבר...

אביגל - כל הכבוד

התבטאת נפלא. אני תומך בדעה, שיש לרקוד אצל מרקיד אחד. ולא לטייל בין החוגים - המטילים בין החוגים , הם אלה , שמקלקלים לנו את ההרקדות הטובות . הם יודעים ,כביכול , הרבה - אבל לא יודעים שום דבר , ביסודיות. הם מוצפים בסגנונות שונים , של ריקודים והדרכה - ובכל מקום הם מיטרד. תשמעי אותם מעלים את האגו שלהם : "מה את זה עוד לימדו אצלכם ? " "שמה אנחנו " וכו´ וכו´ אגב , את אותם הדברים הם אומרים גם "שמה"... מדריך שיש לו עמוד שידרה ויודע ליצור קשר עם רוקדים, להביא להם חומר מתאים , ולעצב את הרקדתו -אסור לעזוב. את ושכמותך - חלק מההצלחה של בתיה. מדריך טוב נמדד, ביכולת שלו למשוך קבוצה קבועה, לתת לה צביון משלו, עם הטעם האישי שלו - זה מדריך אידיאלי. אני לא מכיר את בתיה, מישהו כתב כאן - שהיא צועקת, ואחר כך התברר , שזה לא נכון. אני מציע לך - בלי להכיר את בתיה - שמרי עצמך מעצות אחיתופל. אם את אוהבת אותה ורגילה לשיטותיה - אל תעזבי אותה שמרי על החוג והרוקדים , שאת רגילה אליהם. יש לך יתרון גדול על הרבה רוקדים , בעלי פספורט וויזה , שבכל יום נמצאים במקום אחר. הדבר שונה בהרקדות המוניות וחגיגיות , במרתונים, ובים. שם תנדדי כמה שתרצי. בהערכה רבה , לכישרונך בכתיבה חבר

avigal23

New member
../images/Emo77.gifתודה רבה חבר...../images/Emo77.gif

כמה שמנסים לשכנע אותי,אני לא חושבת שיעזור אני לא טיפוס שנכנע מייד. אני רוקדת אצל בתיה בוא נאמר תמיד,גם כשהיא מלמדת. אבל אייל ביום שבת מרקיד פשוט לקהל הרחב,מי שמגיע מוזמן לרקוד. הוא לא מלמד,ולעומתו בתיה כן,אני אומרת שאף פעם לא אעזוב אותה, ואני לא אפר את ההבטחה הזאת!

לחברשלי שלום.אני לא הצעתי לאביגל

לעזוב את החוגים של בתיה אלא ללכת פעמיים בשבוע במקום 3 פעמים.לאחר שקראתי את התגובה של אביגל השתכנעתי ב-100% שאביגל צודקת.דרך אגב זה אני שאמרתי שבתיה פתאום צועקת בהתלהבות ובחינניות ואכן עדיין היא כזאת.צעקותיה הן לא צעקות של כעס אלא להיפך.

עזרא ידידי - אתה אבא נהדר

קראתי את כל מה שכתבת , תמיד - במקום שמופיע שמך - שם אני. פשוט התפעלתי , מהקשר הטוב שיש לאביגל , עם מדריכתה. חבל לקלקל זאת. להבדיל , אלף הבדלות - אני לא אציע לאשה נאמנה , לנסות גברים אחרים. בעיקר , כשהיא מכריזה , שהיא אוהבת את בעלה, ורק אותו. אביגל - זה קטע למבוגרים בלבד !!!!!!! שלום לך עזרא החכם ואלוף החידונים. בידידות חבר

avigal23

New member
נהניתי לקרוא את הדו-שיח בינכם

לחבר-אני בטוחה שעזרא לא התכוון למשהו רע,המליץ,אני גם לא חייבת לקבל את ההצעה. לעזרא-זוהי זכותך להביע דעה,להמליץ לי,ושוב כמו שאמרתי לחבר,אני לא חייבת לקבל את ההצעה... באמת שיש לי קשר טוב עם בתיה. ובקשר לקטע למבוגרים הרשה לי לאמר חבר

avigal23

New member
מצטערת שאני כותבת את זה בפורום

אבל...עזרא שלחתי לך מסר,אני לא יודעת,אולי לא קיבלת אותו? ועוד דבר....להתראות בשבוע הבא...{אני נכנסת בימי שישי שבת..} שיהיה לכולכם סוף שבוע טוב!

הארה (ב"א") קטנה לאביגיל

אל תשכחי לאחר הפסיק לעשות רווח, להקלת הקריאה שלנו.

MosheFromNY

New member
מסרים אישיים מתעכבים

מסרים אישיים מתעכבים להגיע ליעדם, לפעמים מספר ימים . אז חברי הפורום כותבים כאן. לידיעך - ירון

לא נתקלתי בתופעה כזו.

יתכן ויש לפעמים בעיה בשרת של הפורומים אך זה לא רציני ולא צריך להיות סיבה לכתיבת משהו אישי בתוך הפורום.

למעלה