אביגל - כל הכבוד
התבטאת נפלא. אני תומך בדעה, שיש לרקוד אצל מרקיד אחד. ולא לטייל בין החוגים - המטילים בין החוגים , הם אלה , שמקלקלים לנו את ההרקדות הטובות . הם יודעים ,כביכול , הרבה - אבל לא יודעים שום דבר , ביסודיות. הם מוצפים בסגנונות שונים , של ריקודים והדרכה - ובכל מקום הם מיטרד. תשמעי אותם מעלים את האגו שלהם : "מה את זה עוד לימדו אצלכם ? " "שמה אנחנו " וכו´ וכו´ אגב , את אותם הדברים הם אומרים גם "שמה"... מדריך שיש לו עמוד שידרה ויודע ליצור קשר עם רוקדים, להביא להם חומר מתאים , ולעצב את הרקדתו -אסור לעזוב. את ושכמותך - חלק מההצלחה של בתיה. מדריך טוב נמדד, ביכולת שלו למשוך קבוצה קבועה, לתת לה צביון משלו, עם הטעם האישי שלו - זה מדריך אידיאלי. אני לא מכיר את בתיה, מישהו כתב כאן - שהיא צועקת, ואחר כך התברר , שזה לא נכון. אני מציע לך - בלי להכיר את בתיה - שמרי עצמך מעצות אחיתופל. אם את אוהבת אותה ורגילה לשיטותיה - אל תעזבי אותה שמרי על החוג והרוקדים , שאת רגילה אליהם. יש לך יתרון גדול על הרבה רוקדים , בעלי פספורט וויזה , שבכל יום נמצאים במקום אחר. הדבר שונה בהרקדות המוניות וחגיגיות , במרתונים, ובים. שם תנדדי כמה שתרצי. בהערכה רבה , לכישרונך בכתיבה חבר