הרקדה בנצר סירני

sharls

New member
הרקדה בנצר סירני

היום יום שני יש חוג רוקדים חדש מאוד של המרקיד בועז כהן מהשעה 19:30 למתחילים וכן אלא בינוניים ומתקדמים חוג מאוד כייפי ומהנה יש כיבוד ושתיה קרה וחמה בייייייי

miloshevitch

New member
מיהו?

מיהו אותו בעז כהן שמשתמש באתר זה לפרסום עצמי ולהאדרת שמו, ואלי עושים זאת אחרים בעבורו. בכל אופן כדאי שיתחיל להשתתף בהוצאות על האתר.

בעז כהן

New member
מסייה מילושביץ´

ראשית,אשמח אם תיכנס לאתר שלי ותקרא קצת רקע עליי.שנית, האמן לי,אינני זקוק לפרסום לא באופן ישיר או עקיף.מאות האנשים שרקדו ורוקדים איתי, מילדים ועד מבוגרים, ישראלים ורוקדים מכל העולם,הם יעידו עליי.בוא ואגלה לך סוד...הסיבה העיקרית שלי, להשקעה הגבוהה בבניית אתר,היא האפשרות להציג את ריקודיי.לי, ולעוד רבים כמוני, יש בעיה להציג את ריקודינו בהשתלמות של ארגון המדריכים, בו אנו חברים.לא נותנים לנו צ´אנס....עיין במה שכתבתי לפני כמה ימים.... על כל פנים, אשמח לארח אותך בנצר סרני, בכל עת שתחפוץ.

בעז כהן

New member
תודה לך על הפירגון

שמח שאתה,ואני מקווה גם שאר הרוקדים המגיעים לחוג נהנים, וכייף לכם.שכן, אתה יודע, רקודי עם זה לא רק לרקוד. זה הרבה מעבר...לא ארחיב, כי כועסים עליי כאן.טוענים שאני מפרסם את האתר שלי יתר על המידה.שיהיה. להתראות במעגל ידידי...

sharls

New member
בבקשה

נתראה היום בערב למשמיץ המהולל זה נעשה ללא ידיעתו של בעז אלא מתוך הלב ורצון טוב שיבואו עוד רוקדים לחוג אז בואו בהמוניכם להיתראות היום ב 20:00

שאלה קטנה לשארלס

קודם כל - טוב הלב שלך ראוי להערכה. באמת קצת נדיר בימינו. כן ירבו. בנוסף, מעיון בכרטיסך ראיתי שהפורומים היחידים בהם אתה פעיל הם: 1 - סקס 2 - פנטסיות מיניות 3 - חטאים ושירי זימה 4 - הכרויות (למימוש 3 הקודמים?) אז רק רציתי לשאול: באיזה לבוש אתה מעדיף שהבחורות תבאנה ואיזה מידות אתה אוהב. פשוט שלא תגענה סתם. בברכה,

sharls

New member
לשאלה שלך

למה אתה פוחד להיות גלוי תהייה אתה עצמך לא משנה לי הלבוש מספיק שיהיו מעניינות

למעלה