הרקדה בשעה 12 בלילה

הרקדה בשעה 12 בלילה

מי חושב כמוני שההרקדה שבכרמיאל היתה צריכה להתחיל בשעה 12.00 אני חושבת שמי שלא הלך למופעים יכול היה להתחיל את ההרקדה ב9.00

שוגי צודקת בהחלט ../images/Emo61.gif

ממש מרגיז, אנשים הגיעו בעיקר כדי לרקוד. בזמנו היו הרקדות כמעט כל היום וכל הלילה. שנים רבות הייתי ב"כרמיאלים", ובשנתיים האחרונות לא. השנה "קפצתי" לערב, ומאד התאכזבתי משהסתבר שההרקדה מתחילה רק בחצות. ובכלל, כל השוק המגעיל מסביב, הרעש של הדיסקוטקים ... זה כבר לא אותו כרמיאל שהכרתי ...

מאז ומעולם (15 שנה)

ההרקדה במגרשי הטניס מתחילה לאחר המופע המרכזי ז"א ב-24:00. יותר מכך אחד העקרונות בפטיבל הוא שבמקביל למופע המרכזי אין אף אירוע נוסף. וזה אמור גם לגבי היום השני בו המופע המרכזי הינו בד"כ בלט. החלטה זו, לדעתי, הינה הגיונית ביותר. מאחר וכל שעות היום, הערב והלילה יש הרקדות ואירועים במקביל, המאפשרים לכל אחד לבחור את המתאים לו ביותר (ולהצטער על מה שהוא מפסיד כ אינו יכול להיות ביותר ממקום אחד בו זמנית...), הרי אתנחתה של 3 שעות המאפשרת את קיומו של האירוע המרכזי (והמאפשרת גם למארגני האירועים, רגע של נחת), ומאפשרת למי שלא רוצה לצפות בו, פשוט לנוח - הינה החלטה חכמה ביותר, לדעתי.

עלי כהן

New member
ירון צודק לחלוטין

טוב מאד שנקבע שאין שום מופע במקביל למופע הערב המרכזי - מי שלא רוצה ללכת למופע המרכזי יכול - לשם שינוי - לנוח מן הפעילויות הרבות הנערכות במקביל כל יום , ערב ולילה (החל מחצות) כדי לאגור כוח. -ואגב - מי שלא הולך למופע המרכזי מסיבות השמורות עימו - מפסיד בדרך כלל מופע מרהיב שאין רבים כמותו בישראל (על הבמה הגדולה ביותר בישראל !!). וחוץ מדברי השבח וההסכמה שלי - היה שוב פסטיבל מדהים וגדול : השבח לכל המתכננים, העושים במלאכה והבאים מקרוב ומרחוק.

למעלה