הרקדה בתעשיה האוירית- התרשמות

הרקדה בתעשיה האוירית- התרשמות

שלום לחבריי בפורום. הערב התארחתי, בחוג של המדריכה: עדנה קווה, בתעשיה האוירית. הרקדה משפחתית מקסימה, בה מכירים האחד את השני, ( בגלל אופי ההרקדה, והאנשים שעובדים ורוקדים יחד.). חלוקת רפרטואר שווה, שעה מעגלים ושעה זוגות. שאר הפרטים, כמו: אולם, ריצפה, כמויות רוקדים, מזגן, רפרטואר, וחתך גילאים, הם לא כל כך רלוונטים,(החוג ממילא סגור בפני רוקדים מבחוץ) אך באופן כללי, הכל פשוט נהדר ובליגה הלאומית. עדנה המדריכה, תוססת, דינמית, סחבקית של כולם, וחייכנית להפליא. באמצע ההרקדה, עשינו הרמת כוסית, היו יין, שתיה, עוגות, נישנושים, וכמובן גם ברכות ואיחולים. פשוט נהדר. דב אורבך ידידנו בפורום, מככב בהרקדה ובלי הגזמה, שולט מצויין בריקודים. היה שם גם ידידי הטוב, אלי רונן, שרקודיו היפים נרקדים בכיף. אני כאורח הערב, התפנקתי בהמון הפתעות: זר פרחים, לוח שנה, יומן שנה, פירגון מקיר לקיר בעיקר לריקודים שלי. וגולת הכותרת, שעליה מטעמים מובנים לא אוכל להרחיב, " סיור של שעה, במחלקות ובחטיבות של המפעל", סיור שערך לי האיש שהזמין אותי: דב אורבך. כאן ההזדמנות להודות לך חבר, על החוויה המטריפה שעברתי אתך כל אחר הצהריים.( עכשיו אני מבין, למה לי-מור, קפצה עליו כשפגשה בך), קסם של אדם, נעים הליכות, צנוע, וחכם. תודה לך חבר יקר, על הזכות שהענקת לי. מסור אהבתי לאשתך המקסימה, ולרוקדים המשגעים, שעשו אותי גדול. לחבריי מהפורום, הפעם קצת גלשתי מהרגלי, ( חד פעמי) בגלל אופי ההרקדה בה התארחתי. הלוואי ויצא גם לכם, להכיר את חברינו דבל´ה, לא תצטערו. שהשלום ישרור ביננו תמיד. יום טוב.

עממי

New member
ליום-טוב

לפי מה שכתבת ותארת אנו בפורום יכולים רק להצטער שלא היינו ולמדנו מריקודיך, כל הכבוד לעדנה ולדב שיודעים לארח ולפרגן. המשך לעשות חייל ושנה טובה. עממי

אכן, חוויה מושלמת !

ליום טוב ! אכן, התאור שלך מרתק מאד ומחמם את הלב. שמחתי בשבילך שזכית לבקר בחוג של עדנה המרקידה הוותיקה והידועה כמרכזת האולפן להכשרת מדריכים, במסגרת "המדור לריקודי עם בהסתדרות" שעליו היתה אחראית רינה מאיר. לפני שנה זכיתי להיות ב"מרתון חנוכה" שנערך בתעשייה האווירית בניהולה של עדנה והתרשמתי מאד מהאווירה המשפחתית והחברית הקיימת שם. שמחתי לשמוע גם כי דבל´ה מהפורום ארח אותך יפה, והראה לך את חטיבות המפעל, ואני מקווה שעמד בהבטחתו להפתיע אותך בגדול כפי שכתב. האם ההפתעה מותרת לפרסום ? אגב - מתי תבקר בחוג שלי ברעננה ? שנה טובה ! מירי.

מירי היקרה- הלוואי ויכולתי לדבר.

מירי שלום רב! אכן היה לי יום מעניין ביותר. דבל´ה היה משכמו ומעלה, ההרקדה ובעיקר הרוקדים, היו נהדרים ומקסימים, קבלת הפנים שופרא דשופרא, עדנה מיקצוענית אמיתית, ודב שלנו יד ימינה. הבנתי מדבל´ה, שהכין לי את ההפתעה כבר כמה חודשים, הלוואי מירי, ויכולתי לספר לך עליה. היא תשאר נצורה בליבי, עד שדב אורבך יחליט אחרת. אני באמת מצטער, שהיא לא ניתנת לפירסום, ואני בחבר לא אמעל באמון, עד יום מותי. הבטחתי שגם לרעננה אגיע, וכך אעשה, יש ל ריקוד חדש בזוגות: " אהובה" אתמול הדגמתי אותו, ואתו אגיע לרעננה, ואקדיש אותו אהובה. שיהיה לך אחלה של יום. יום טוב.

לכבוד ולעונג היה לי לארח אותך !

ליום טוב היקר וכותבי הפורום הנכבדים ! אתמול היה לי הכבוד והעונג לארח את האיש הנפלא המרקיד והיוצר יום טוב, שטרח ובא לבקרני מבאר שבע בחוג שלי במפעל בתעשיה האווירית. לפני ההרקדה ערכתי ליום טוב ולזהבה טיול וסיור מודרך ברחבי המפעל שאני כה גאה בו, ומפאת קוצר הזמן נאלצתי רק להראות מרחוק מבלי להכנס למקומות ששם ניתן ללמוד על ההתפתחות הטכנולוגית של התעופה בישראל. אני מקווה שבביקורך הבא אוכל להראות לכם הרבה יותר. כמובן שארחתי אותם במשרדי היפה, עם הצגת המיכשור החדיש המשמש לי כלי לעבודתי הטכנית. ההרקדה היתה מקסימה, יום טוב הזמין אותי לרקוד מולו ובמרכז המעגל את ריקודו היפה "הנחלים רושמים" ולא היה מאושר ממני. למדנו את הריקוד "שוב לשוב", ואני מבטיח ליום טוב שאחזור על ריקוד זה בשבוע הבא כדי שלא ישכח. את הריקוד העתידי של יום טוב "אהובה" יום טוב הדגים עם חברתו זהבה. הריקוד נראה יפה ומבטיח, אך היה קשה להתרכז בריקוד - העיניים נתפסו על זהבה, היא פשוט מדהימה, תראו אותה תבינו אותי. אז לסיום, תודה לך יום טוב וזהבה על ביקורכם, הסבתם לנו ולי עונג רב. שלח ברכותי ותודתי לבני משפחתך ולזהבה המדהימה. שנה טובה ומאושרת ליום טוב ולחברי הפורום. דבל´ה.

לדב אורבך ידידי - תגובה

שלום לך חבר. הכבוד והעונג היו כולם שלי. שמחתי להתארח אצלכם,(בעיקר עם מארח כמוך.). זהבה היא האיזון שלי, לכל הרקדה שאני מוזמן, היא נמצאת אתי, וכך אור הזרקורים מופנה אליה, ולא אלי. זה מאוד מתאים לי, ומחמיא לי. ראית כמה מהר אני נבוך ומסמיק. נכון, זהבה ניראת פיצוץ, ובכלל היא מדהימה. אני מאוד מפרגן לה, ומחמיא כל הזמן. כי היא גם, אישיות בפני עצמה. שוב תודה לכולכם, ובמיוחד לך, על הכל ובעיקר על ההפתעה הנעימה שטרחת והכנת עבורי, עודני בהלם. חג שמח ושנה טובה. יום טוב.

למעלה