יום טוב אוחיון
New member
הרקדה בתעשיה האוירית- התרשמות
שלום לחבריי בפורום. הערב התארחתי, בחוג של המדריכה: עדנה קווה, בתעשיה האוירית. הרקדה משפחתית מקסימה, בה מכירים האחד את השני, ( בגלל אופי ההרקדה, והאנשים שעובדים ורוקדים יחד.). חלוקת רפרטואר שווה, שעה מעגלים ושעה זוגות. שאר הפרטים, כמו: אולם, ריצפה, כמויות רוקדים, מזגן, רפרטואר, וחתך גילאים, הם לא כל כך רלוונטים,(החוג ממילא סגור בפני רוקדים מבחוץ) אך באופן כללי, הכל פשוט נהדר ובליגה הלאומית. עדנה המדריכה, תוססת, דינמית, סחבקית של כולם, וחייכנית להפליא. באמצע ההרקדה, עשינו הרמת כוסית, היו יין, שתיה, עוגות, נישנושים, וכמובן גם ברכות ואיחולים. פשוט נהדר. דב אורבך ידידנו בפורום, מככב בהרקדה ובלי הגזמה, שולט מצויין בריקודים. היה שם גם ידידי הטוב, אלי רונן, שרקודיו היפים נרקדים בכיף. אני כאורח הערב, התפנקתי בהמון הפתעות: זר פרחים, לוח שנה, יומן שנה, פירגון מקיר לקיר בעיקר לריקודים שלי. וגולת הכותרת, שעליה מטעמים מובנים לא אוכל להרחיב, " סיור של שעה, במחלקות ובחטיבות של המפעל", סיור שערך לי האיש שהזמין אותי: דב אורבך. כאן ההזדמנות להודות לך חבר, על החוויה המטריפה שעברתי אתך כל אחר הצהריים.( עכשיו אני מבין, למה לי-מור, קפצה עליו כשפגשה בך), קסם של אדם, נעים הליכות, צנוע, וחכם. תודה לך חבר יקר, על הזכות שהענקת לי. מסור אהבתי לאשתך המקסימה, ולרוקדים המשגעים, שעשו אותי גדול. לחבריי מהפורום, הפעם קצת גלשתי מהרגלי, ( חד פעמי) בגלל אופי ההרקדה בה התארחתי. הלוואי ויצא גם לכם, להכיר את חברינו דבל´ה, לא תצטערו. שהשלום ישרור ביננו תמיד. יום טוב.