הרקדה מאד מצליחה בבית דני!

הרקדה מאד מצליחה בבית דני!

חזרתי כעת מבית דני, קיבלתי תגובות רבות מן הרוקדים על כך שגדי ביטון מגוון יותר את החוגים (למורת רוחם כך נאמר לי של כאלה שאינם אוהבים את הריקודים הישנים) בסה"כ כעת כולם נהנים מן החדשים ומן הוותיקים. ירון כרמל ביקר היום בחוג. ירון בן שמחון שהוא רקדן בחסד עליון - חזר על הריקוד תקוותינו. גדי ביטון לימד ריקוד חדש מאד יפה בזוגות - גם השיר נפלא וגם הצעדים, ושוב אני צריכה כאן את התוספת של יוסי מחולון שבוודאי יודע את שם הריקוד והיוצר. גדי ביטון מזמין אתכם ביום חמישי הקרוב - תהיה הופעה עם קטעי ריקוד מכרמיאל, גם אני אגיע (אני מוזמנת אישית) וכנראה אגיע להופעה, כולכם מוזמנים! שיהיה לכם ערב טוב.

עדה שלום עברתי לשם יוסי מחולון1

שלום. גדי לימד בזוגות את "אגדת דשא" יוצר: ישראל שבתאי מילים:מאיר אריאל לחן:שלום חנוך מבצע : דקלון בברכה. יוסי חולון.

יוסי תודה רבה - איך אתה זוכר הכל?

יפה מצידך שהגבת האם הריקוד מצא חן בעיניך? הוא מאד קליט והשיר נפלא והצעדים יושבים היטב על המוסיקה, לדעתי הוא ריקוד שיצליח!

שלום לעדה -שאלה לפורום../images/Emo53.gif

שלום לך. אני לא זוכר את "הכל" אבל כל המידע נמצא בקלטות של הריקודים, את זוכרת בתקופה שרקדנו יחד תקופה קצרה בזוגות בתחילה של כל ריקוד זוגות אני מזכיר לעצמי את שם הריקוד ואו את שם היוצר של הריקוד למה??? פשוט מאד- על מנת לשלוף את כל מאגר הנתונים והצעדים של הריקוד אני צריך לדעת את שם הריקוד במידה ואני לא זוכר את השם אני לא יכול לשלוף את המידע מתוך הזכרון, נשמע מוזר מאד????? שפר מזלי ואני זוכר מיד ב99% את שמות הריקודים . במשך כל הזמן שאני לא מזהה את השם אני מעתיק ב100% את הריקוד, אשמח לקבל תגובות אם ישנם עוד רוקדים אם אותה בעיה -כלומר- כאשר לא ידוע להם שם הריקוד הם לא "נזכרים" בצעדים, בברכה יוסי.

עדה כבר לא בפורום - אגיב במקומה

תודה על דבריך לעדה אדאג למסור לה אותם. היא תהיה היום באוניברסיטה היא מוסרת שקיבלה מגדי הזמנה אישית. היא מוסרת לכולם בפורום דרישת שלום. היא מצטערת שהפורום הפך להיות אנטי דמוקרטי.

היא מצטערת

שלדעתה, (וכנראה גם לדעתך) "הפורום הפך להיות אנטי דמוקרטי". ובנוסף: דמוקרטיה אין פירושה לאפשר לכל אחד (או אפילו לאחד), לכתוב בצורה לא הולמת (גם לא כתגובה שנראית, אולי, מוצדקת). את/ה מוזמנ/ת להגיב בצורה הולמת לכל דבר.

ע דה

New member
לירון - כנ"ל גם לגביך וחבריך

אם מסלקים את האחד מן הראוי לסלק גם את השני ואם משאירים את האחד מן הראוי להשאיר גם את השני - זוהי הדמוקרטיה עליה אני מדברת, לגבי כתיבה לא הולמת "הגמל לא רואה את הדבשת של עצמו" - כבר אמרתי לך זאת פעם.

ע דה

New member
ירון מה לגבי התנצלות באשר להתחזות?

הבטחת לרויטל המקורית1 באוניברסיטה שאתה תתנצל על כך שהאשמת אותנו לשוא ששתינו אחת זוכר? אנו עדיין מצפות להתנצלות על האשמה זו. היא הוכיחה לך שהיא זאת היא ואני זאת אני אמת? אז להבא לפני שמאשימים כדאי לבדוק היטב את הדברים, אגב היום לאחר שהאשמת אותי בזהות כפולה, התאמצתי ולמדתי כיצד עושים זאת סוף סוף - אני לומדת על המחשב בדרך ה"קשה", לצערי.

מה שסיכמתי עם רויטל

הוא עניין שביני לבינה והוא אינו עניינך. חלק מהסיכום שלנו היה גם שאת תחזרי לפורום בצורה מסויימת. את חזרת בצורה "אחרת" ואני "דילגתי" גם על זה וביקשתי שתפסיקי לכתוב על העבר, עוד לא כל כך הצלחת. אני מבקש זאת פעם שניה, ואין לי ספק שהפעם תשתדלי מאד לעשות את מבוקשי וגם תצליחי.

ע דה

New member
לירון מישר - תגובה

מה שסיכמת עם רויטל הוא כן מענייני כיוון שאתה קראת לי אישיות מפוצלת או פיצול אישיות ואני גרמתי לכך שרויטל תיגש אליך על מנת להוכיח לך שהאשמת אותי לשוא - כך שזה יותר מענייני מאשר מעניינה של רויטל - כיוון שהאשמת אותי בהתחזות, מן הראוי - לאחר שנוכחת כי טעית בגדול שלפחות תתנצל על האשמותיך אותי - כך עושה כל אדם שהוא הגון! לגבי כניסתי לפורום - זה בדיוק כמו שמאשימים אסיר שלא עשה שום דבר ואז הוא מחליט לברוח על מנת להוכיח את חפותו. הוצאת אותי בדרך לא דמוקרטית כך שאיני חייבת לך שום דבר - ולא התחשק לי להתקשר על מה? לא עשיתי לך ולאחרים כל רע - וכן איני רוצה לדבר יותר על העבר, דשנו בכך מספיק ושכל אחד התבצר בעמדותיו. אך זה לא קשור להתנצלות לגבי הרושם שיצרת כאן שאני רמאית, וגם אם נכנסתי בדרך אחרת לפחות הודתי שזו אני ע ד ה ולא השתמשתי בשם אחר נכון? זה אומר לך שאין בי כל פחד ואני תמיד מודה במעשי. אתה יכול מצידי לא להגיב או למחוק את הדברים הללו, אך כולם כבר יודעים את האמת לגבי הזהות הכפולה שניסית ליצור לי.

יבנאי

New member
ל- מעייןגפן

בדמוקרטיה מי שמאיים נעצר לחקירה וכו´ וכו´ אלא אם כן הדמוקרטיה שלך היא דמוקרטיה אחרת, ככל הידוע לי מקריאת התגובות בפורום עדה שמה עצמה כלוחמת מול הפורום וגלשה כאחרים לויכוחים ושטויות. בכל אופן, ברוך הבא לפורום.

בלדה למעיין !

למעיין גפן שלום ! ראשית כל - ברוכה הבאה לפורום. אני שמחה לראות חדשה בפורום ואני מקווה שאת תוסיפי ותעשירי את חברי הפורום בנסיונך ובידיעותייך בתחום שאנו עוסקים : ריקודי עם. מדוע את מחברת את שמך למעייןגפן במקום מעיין גפן ? הרי את זכית לשם כה יפה, מכובד ובעל תוכן, למה לקלקל אותו ? מעיין, שזה מקור מים חיים, וכמובן הגפנים שהם ברכת האל !!! יורם טהר לב זיכה אותנו בשיר "חלקת אלוהים" : "מעיין ידעתי בין עישבי הבר בתוך השקט הכחול" והמשוררת רחל כתבה : "אעולל כגפן שארית הלחש ואשלח מנחה לך מזמרת לבי" שיר יפה וריקוד יפה ששמו "שי" (טוביה טישלר) אז שנהנה משמך הטוב ובכלל ממך. מירי.

ע דה

New member
ליוסל´ה מחולון - שאלה

זה כמו ללכת לחנות ולרצות לקנות דיסק - אם אתה לא יודע את שם השיר והיוצר - חבל על הזמן! גם בזה אני כה גרועה - לכן אני אף פעם לא קונה דיסקים בשאלה, אני בוחרת ואז מגישה למוכר. שאלה: ריקוד הלהקה שלמדנו באוניברסיטה הוא הריקוד שזכה במקום הראשון בכרמיאל? ע"י גדי ביטון?

יבנאי

New member
לעדה

כן נכון, הריקוד זכה במקום הראשון. לא מזמן מירי פרסמה בפורום את הדירוג הסופי של התחרות, אם זה מענין אותך!

למעלה