הרקדות עם אלי סגל

inbar05

New member
הרקדות עם אלי סגל

אלי, המרקיד, שר ורוקד במרכז המעגל, מגוון בריקודים ישנים וחדשים, מלא אנרגיה, מרץ, וכיף. לדעתי, מרקיד מזן נדיר. אלי סגל מרקיד בקאונטרי בת-ים בימי שלישי מתחילים - 20:00 מתקדמים - 21:30 מאוד מאוד מומלץ!!!!!!

כל הכבוד לאלי סגל

ונעבור לפרסומות. למי שמעוניין : אפשר לקרוא את המאמר שפרסמתי ב-25/09 בשעה 23.14 תחת הכותרת "לו הייתי מנהלת הפורום........" ודי לחכימא. מירי.

מה לעשות ואת לא...

אבל אני מאד מעריך את דעתך, ואת יודעת זאת. בכל זאת, זה לא חורג מהגבולות שנראים לי. סו "לט איט בי". ואתם, אל נא תלמדו שזו הדרך הנכונה בפורום.

בי

New member
סליחה, מה הבעיה?

מישהי הולכת לחוג שהיא אוהבת ומדווחת על כך. מה רע???

שאלה ל-INBAR05

הרוקדת בקאנטרי בבת ים. למדתי לפני שנה ריקוד זוגות שמצא חן בעיני מאד ושמו "אחיבק" של אלי סגל. האם הריקוד הזה עדיין נרקד בקאנטרי בחוג של אלי ? מירי.

inbar05

New member
היי מירי

כן, עדיין רוקדים את הריקוד. אגב לתגובתך - חברי הפורום הרוקדים בחוגים שונים אינם יכולים להביע דעתם על מרקידים מסויימים שלדעתם יותר משקיעים בחוגיהם ובכך מעודדים יותר אנשים ורוקדים להצטרף לחוגיהם ?

ל- INBAR05

אפשר בהחלט ורצוי לשבח את המרקיד או את ההרקדה כפי שאת עשית, ולעודד בכך רוקדים נוספים להצטרף לחוג שלהם. הבקורת שלי רק לגבי מרקידים ה"מזמינים" לבוא לחוג שלהם כאשר החוגים נערכים בתשלום. זה נראה לי כניצול הפורום באופן ציני לפרסום אישי ועשיית רווחים. מסכימה איתי ? מירי.

למעלה