הרקדתה של בתיה קרוננברג ביום חמישי
ובכן,ביום חמישי בתיה קרוננברג פתחה חוג חדש. קודם כל החוג ממוקם באולם הספורט של בית הספר אליאנס{רח´ ברודצקי פינת סלואדור {מאחורי המרכז המסחרי}. האולם, מקום ענקי וממוזג. 20:30
לימדה בתיה את המתחילים מהצעד הראשון כיצד לרקוד ארבעה ריקודים קלילים וישנים שאת שמם איני זוכרת. 21:30
ההרקדה למתקדמים. בתחילה ריקודים לבינוניים,ריקודים בסגנון בנוף ילדות,את הגשם... אחרי זה ריקודי שורות ממש קצרים,לבקשת "הקהל". לאחר מכן זוגות גם לבינוניים שהיו וגם למתקדמים. בערך ברבע לשתים עשרה
עוד הרקדת מעגלים קצרה הפעם יותר למתקדמים ולריקודים היותר חדשים. בסביבות שתים עשרה או קצת אחרי{מי כבר מסתכל על השעון?!}
זוגות מתקדמים אל תוך הלילה... בעקרון הריקודים היו אמורים להסתיים באחת אבל אני כבר הלכתי בשתים עשרה גם בגלל שלא היה לי זוג אבל בעיקר בגלל שאם אני מדרגת את עצמי בריקודי זוגות כבינונית אז אני לא מתאימה למתקדמים... בכל אופן,בגלל שראיתי שאתם מספרים על הרקדות שאיני יודעת אם הם חדשות או לא אז אני מבקרת את ההרקדה החדשה שביקרתי... אני ממליצה ללכת,איני יודעת אם זהו חוג ממש שמלמדים או הרקדה בלי ללמד ריקודים כי ביום חמישי בתיה לא לימדה ריקודים אלא רק שמה מוזיקה "ונתנה לרגליים לזוז"... לאלה מכם שמחפשים מקום ללמוד לרקוד מההתחלה אני ממליצה,ולאלה שמחפשים מקום לרקוד באיזור ת"א-רמת אביב זה המקום...אולם גדול,לא גדול ע-נ-ק-י! וממוזג... נ.ב. אומרים שזה בין האולמות הגדולים ביותר בארץ...ככה אני שמעתי...
ובכן,ביום חמישי בתיה קרוננברג פתחה חוג חדש. קודם כל החוג ממוקם באולם הספורט של בית הספר אליאנס{רח´ ברודצקי פינת סלואדור {מאחורי המרכז המסחרי}. האולם, מקום ענקי וממוזג. 20:30