הרקדתה של בתיה קרוננברג ביום חמישי

avigal23

New member
הרקדתה של בתיה קרוננברג ביום חמישי

ובכן,ביום חמישי בתיה קרוננברג פתחה חוג חדש. קודם כל החוג ממוקם באולם הספורט של בית הספר אליאנס{רח´ ברודצקי פינת סלואדור {מאחורי המרכז המסחרי}. האולם, מקום ענקי וממוזג. 20:30
לימדה בתיה את המתחילים מהצעד הראשון כיצד לרקוד ארבעה ריקודים קלילים וישנים שאת שמם איני זוכרת. 21:30
ההרקדה למתקדמים. בתחילה ריקודים לבינוניים,ריקודים בסגנון בנוף ילדות,את הגשם... אחרי זה ריקודי שורות ממש קצרים,לבקשת "הקהל". לאחר מכן זוגות גם לבינוניים שהיו וגם למתקדמים. בערך ברבע לשתים עשרה
עוד הרקדת מעגלים קצרה הפעם יותר למתקדמים ולריקודים היותר חדשים. בסביבות שתים עשרה או קצת אחרי{מי כבר מסתכל על השעון?!}
זוגות מתקדמים אל תוך הלילה... בעקרון הריקודים היו אמורים להסתיים באחת אבל אני כבר הלכתי בשתים עשרה גם בגלל שלא היה לי זוג אבל בעיקר בגלל שאם אני מדרגת את עצמי בריקודי זוגות כבינונית אז אני לא מתאימה למתקדמים... בכל אופן,בגלל שראיתי שאתם מספרים על הרקדות שאיני יודעת אם הם חדשות או לא אז אני מבקרת את ההרקדה החדשה שביקרתי... אני ממליצה ללכת,איני יודעת אם זהו חוג ממש שמלמדים או הרקדה בלי ללמד ריקודים כי ביום חמישי בתיה לא לימדה ריקודים אלא רק שמה מוזיקה "ונתנה לרגליים לזוז"... לאלה מכם שמחפשים מקום ללמוד לרקוד מההתחלה אני ממליצה,ולאלה שמחפשים מקום לרקוד באיזור ת"א-רמת אביב זה המקום...אולם גדול,לא גדול ע-נ-ק-י! וממוזג... נ.ב. אומרים שזה בין האולמות הגדולים ביותר בארץ...ככה אני שמעתי...

doki22

New member
הרקדה חדשה- בתיה קרוננברג

רציתי ליידע אתכם הרוקדים, כי ביום חמישי הייתי בהרקדה חדשה שנפתחה במיתחם תיכון "אליאנס" ברמת אביב הישנה. אני רוקדתד כ- 15 שנים במקומות שונות באזור תל - אביב לפחות 3 פעמים בשבוע והחלטתי לנסות מקום אשר קרוב למקום מגורי. האוירה היתה מדהימה , הגיעו רוקדים וותיקים וחדשים כאחד, ניתנה לרוקדים אפשרות לכתוב על גבי לוח את אשר ברצונם לרקוד ובתיה פשוט הדהימה במילוי בקשותינו אחת לאחת (כמעט....במסגרת האפשר). כמו כן, רקדו ריקודי שורות, זוגות,מעגלים ובאמת אחרי 15 שנה של ריקודי עם היתה אוירה חמה ולבבית. (כמעט משפחה....) . הוברר לנו כי כיבוד קל מוגש להנאתינו ובתקופת הפתיחה הוצעו לנו מחירי מבצע לזוגות. כמו כן, בכניסה לאולם ישנה אפשרות לקניית משקאות קלים, נקניקיות לאלה הרעבים ולמי שמתעייף מלרקוד ישנה אפשרות לעלות לפאוויה (טריבונה בעברית עילגת....) ולהשקיף לאותם רקדנים מנוסים וטובים ולהנות מהנוף ממבט מלמעלה למטה. החוג נמשך ונמשך עד 01:00 בלילה והיה בהחלט שווה את המאמץ לבוא ולהתרשם ממרקידה אשר יודעת ללמד מהצעד הראשון ויודעת לסחוף את המתקדמים. ובהיבט של המקום עצמו שבהחלט אפשר לדרגו כאולם מרשים, ממוזג, גדול, רצפת פרקט, = הנאה צרופה! מחכה לכם במעגל בשבוע הבא. doki22

avigal23

New member
שלום לך!

שלום לך! מעניין,ביקרנו באותו מקום ולא שמנו לב אחת לשניה...
באמת היה כייף,ומצחיק שכתבנו את אותו הדבר בהפרש של הודעה אחת... האם רקדת במתקדמים/מתחילים? באמת הגיעו ותיקים מהחוגים שלה האחרים {חצי אם לא יותר הכרתי...} לוח העץ שניתן היה לכתוב בו היה עמוס ומלא בשמות של ריקודי זוגות ומעגלים פה אחד. אם את לא ביקרת בשאר ההרקדות של בתיה:קאנטרי ג´{אם איני טועה},קאנטרי ל´ ואולם הפיס בנחלת יצחק את בהחלט מוזמנת. אמנם מקומות בהחלט יותר קטנים מאליאנס אבל גם שם אווירת החמימות והלבביות בולטת. אם אינך יודעת באיזה ימים מי ומה הנה כמה פרטים: על קאנטיר ג´ ידוע לי שבתיה מרקידה בו ביום ראשון,את השעות איני יודעת מפני שאיני רוקדת שם. ביום שני-אולם הפיס בנחלת יצחק-רח´ נחלת יצחק 35{אם אינני טועה במספר} על גבול ת"א גבעתיים. 19:45
מעגלים-מתחילים ומתקדמים לבינונים. 20:30 בערך
זוגות מתחילים ובינונים לאחר מכן. 21:30
מעגלים בינונים ומתקדמים 23:00
זוגות אל תוך הלילה. הקוים {דן} שמגיעים לשם הם:63,55,53 וכל הקווים שמגיעים לקריה ביום רביעי-קאנטרי ל´ בורלא 31{אם אינני טועה במספר} 20:00
מתחילים מהצעד הראשון{כבר חודש פחות או יותר} ובהמשך זוגות מתחילים 21:00
מעגלים בינונים 21:30 או 22:00 בערך
זוגות בינונים 23:00
זוגות מתקדמים הקווים שמגיעים לשם {דן} הם: 26 ו-6 {אבל בזה איני בטוחה!} וביום חמישי כבר היית אז אין לי סיבה לכתוב,וחוץ מזה בהודעה שלי כבר כתבתי את הזמנים. מקווה לראותך באחד מההרקדות הנוספות של בתיה... ואם את רוצה לדעת מי אני תשאלי את בתיה מי זאת אביגל...

dw2322

New member
תודה ל avigal ו doki

זה בדיוק מה שאני לפחות אוהב לקרוא כאן בפורום. רשמים מחוגים (בייחוד אם זה חוג חדש, כמו של בתיה). בעבר הועלתה כאן בקשה לתחרות מול החוג הגדול של גדי ביום ה, ויפה שמישהו נטל את היוזמה. כצרכן אני תמיד בעד תחרות
בשאיפה שתמחור הכניסה ישאר כפי שהוא, ואכן יהיה שווה לגשת לרחרח אצל המתחרים. מי יודע, אולי גילינו (יותר נכון גיליתן) חוג חדש ומוצלח?

טוב שנפתחה הרקדה חדשה ביום ה´

מעניין לדעת באיזה מחיר? כמו באוניברסיטה 25 ש"ח? אם המחיר נמוך מזה כדאי באמת לנסות. ברכות לבתיה על פתיחת החוג החדש.

avigal23

New member
העלות:

היה כתוב: בתקופת הפתיחה 20 ליחיד 30 לזוג אבל זה כנראה היה בפתיחה. בעקרון כל החוגים של בתיה עולים 20 שקלים ליחיד... אבל ביום שני הוא עולה 22 בגלל המאבטח שבכניסה...

avigal23

New member
אין בעד מה ואת מוזמנת לבקר בהרקדות

של בתיה...
נ.ב ביום ראשון אני לא רוקדת אז אני לא בדיוק יודעת כמה עולה אבל אני לא חושבת שזה עולה 25... אני רוקדת רק בימי שני,רביעי וחמישי {טוב בקיצור בכל ההרקדות חוץ מיום ראשון...} מקווה שעזרתי

בהצלחה לבתיה !

בתיה פתחה חוג חדש בתל אביב וביום חמישי, ואני מאחלת לה בהצלחה ומכל הלב. כידוע יום חמישי בערב הוא הערב הכי פוטנציאלי להשיג הצלחה ולמלא אולם, היות ויום שישי מקובל במקומות עבודה רבים כיום מנוחה ולכן הסיכוי להצלחתה של בתיה רב. בנוסף האולם היפה החדיש והממוזג החניה הנוחה יהוו בסיס טוב להצלחת החוג. בתיה עצמה אינה יוצרת ריקודים ונקווה שהיא תלמד ריקודים שבאמת יפים מבלי משוא פנים או החנפה לעמית שריקודו רע. הצעה לבתיה ! השתדלי להיות טבעית ככל היותר, הימנעי מצעקות יתר ברמקול ותנסי לתת אווירה רצינית ומכובדת ככל האפשר. דאגי ללוח בקשות עם כלי כתיבה ליד העמדה שלך, התייחסי ברצינות לבקשות שבו ואל תשכחי להתנצל בסוף הערב אם לא מילאת את כל הבקשות. אז שתהייה לך הצלחה ושכרה בצידה. מירי.

למעלה