הרקדת נוסטלגיה בכפר המכביה...

הרקדת נוסטלגיה בכפר המכביה...

האם יש למי מכם מושג מתי מתקיימת הרקדת הנוסטלגיה הקרובה בכפר המכביה? השבת הזו, כלומר , היום? או שבשבת הבאה, מוצאי שבועות? בדרך כלל בודקת באתר ה dancehall אך מתברר שאתר זה לא מעודכן כבר כ - 5 חודשים. ירון, חבל שאין לך קישור בפורום, לתאריכי הרקדות שונות, וזאת בלי קשר לחוברת שלך, שבה מופיעות כל ההרקדות. זה יהיה שירות נהדר לכל חברי הפורום.

אלוהים אדירים!!!!

כמה פעמים אכתוב את זה בפורום. עוד יאשימו אותי בניצול לרעה של הפורום לקידום עסקיי.... וברצינות: כתבתי כבר אין ספור פעמים שהכותרת של הפורום שלנו היא קישור לאתר שלי בשם"רוקדים". באתר יש אין ספור דברים שיענינו אותכם ובמיוחד לוח ההרקדות המתעדכן יום יום. מתי תלמדו ש"דאנסהול" הינו חיקוי עצוב ללוח ההרקדות של "רוקדים" והוא רחוק מלהיות עדכני כמו באתר "רוקדים". באתר שלי תמצאו גם את הטלפונים של כת המדריכים ומידע רב על רובם. יש גם כתבות רבות מעץתוני "רוקדים" וכמובן כל הדיסקים וקלטות הוידאו. חוץ מזה החוג של מישאל בכפר המכעביה יהיה ב-18.5.02 למחרת המרתון הגדול שלנו על הגג של קניון עזריאלי. ירון מישר

תודה!

ירון , תודה רבה לך. מקודם לא הצלחתי להכנסת לאתר משום מה, ולאחר תשובתך זו - הצלחתי. האתר שלך הרבה יותר טוב, הרבה יותר מעודכן, מזה של dancehall ומעתה הוא זה שמופיע אצלי במועדפים.

סתיו חמודה

סתיו ילדתי ! האם אבא מסכים שתעני בפורום במקומו וגם תחתמי בשמו ? האם אבא מסכים גם לשגיאות הכתיב שלך ? או אולי אבא מקבל זאת בהבנה ? מה זה "חיקוי עצוב","כת מדריכים", כפר המכעביה", המרתון הגדול שלנו"? עצה בחינם : בגילך כדאי להשקיע יותר בלימודים בבית הספר, במקביל לרקודים. עתידך לפנייך ילדתי - בלמודים וגם ברקודים. את בוודאי ילדה צעירה ומוכשרת ועתידך לפנייך, אך אנא, השאירי את הפורום למבוגרים יותר. מאחל לך כל טוב.

לדב ארובך

תמי רצית להיות חכם מכולם. אינך יודע שהשם ש הכותב הוא השם של המחשב וכשאני בבית ומשתמש במחשב של הבת שלי (שגם בעצמה מנהלת פורום "מחזות זמר" בתפוז (ובהצלחה רבה, אפילו שהיא עדיין תלמידת בית ספר...)? לכן, כדי שלא יחשבו שזו היא, חתמתי אני את שמי. (בעברית יש פתגם: "על ראש הגנב בוער הכובע") אצלנו לא חותמים בשם של האחר. טעויות כתיב יכולות להיות אך ד"כ הן בגלל מקלדת המדלגת על אותיות ולכן כדאי להפעיל איטליגנציה בסיית כדי להבין למה התכוון המשורר. כדאי להתייחס לגופם של הדברים ולא לגופם של אנשים או לכתיב.

revgola

New member
ישנה אפשרות להחליף שם

היי ירון ישנה אפשרות כאשר שולחים הודעת להחליף את השם של שולח ההודעה. אתה יכול לראות זאת ליד השם (מעל הנושא), [החלפת שם]. ככה לא תבלבל אף אחד.

תודה

ניסיתי וזה לא מצליח עדיין. כל מקרה גם אני לומד כל פעם עוד ועוד על המערכת והאפשרויות שבה תודה רבה

למעלה