הרקדת נוסטלגיה חדשה

הרקדת נוסטלגיה חדשה

שלום לכולם ביום רביעי הקרוב (14.8), בשעה 21:00, תפתח הרקדת נוסטלגיה בחדר האוכל של קיבוץ יקום. הכוונה היא לקיים הרקדה כזו מדי חודש. את הערב ינחו חיים צמח ואייל קרבלניק, ויתארחו בו משה אורון, יאיר בינו ומשה תלם. חיים צמח (מירושלים), לדעתנו, מרקיד הנוסטלגיה הטוב בארץ. יש לו ידע עצום - והוא לא מפחד לשים מדי פעם ריקודים מיוחדים באמת (זאת אומרת, כאלה שגם בהרקדות נוסטלגיה לא שמים). למי שאוהב הרקדות נוסטלגיה - מומלץ ביותר!!!

שאלה ל-בי

בי בקר טוב ! קראתי שאת רוקדת מידי יום שני בקרית טבעון אצל יאיר הראל. לפני כמה שנים למדתי ריקוד מעגל שהרשים אותי מאד של יאיר הראל שנקרא "בן" שמתחיל : "שכב בני שכב במנוחה אל נא תבכה מרה". את הריקוד למדנו מיאיר עצמו שהתארח בחוג שלי במרכז. האם עדיין רוקדים אצלכם את הריקוד הזה ? האם מישהו ראה במקום כלשהו אחר את הריקוד היפה הזה ? מירי.

אולי כן ואולי לא

למיטב ידיעתנו הרקדת הנוסטלגיה בירושלים כבר עולה ככה כמה חדשים, וזה לא גרם לעליה במחיר בהרקדות אחרות. מחיר הרקדת נוסטלגיה לא ישפיע על מחיר ההרקדה באוניברסיטה, לדוגמה. אין בינהם שום קשר. זו ההרקדה, זה המחיר - אנחנו עדיין ממליצים!

מצד שני - זה לא ממש הוגן מצדך

במיוחד אם חוזרים 6 דפים אחורה, ורואים איך אתה מגן בחירוף נפש על מחיר ההרקדה בגליל-ים (שעלה ל- 25 שקלים). ציטוט: "בארץ כל אחד עושה את החשבון האישי שלו,האם כדאי לו ללכת לחוג מסויים. המרכים של מחיר הכניסה הוא לא תמיד המרכיב העיקרי.למשל אם מצא חן בעיני חוג מסויים וכדי להגיע לאותו חוג אני צריך לנסוע בפקק תנועה קשה, שלוקח לי להגיע בשעה וחצי לחוג אז אני מוותר והולך לחוג גם יפה ויקר(25שקלים) וגם אני מגיע תוך 10 דקות לחוג." מעניין, שגם ההרקדה בגליל-ים (שבה אתה רוקד) היא ביום רביעי (וגליל-ים ויקום לא ממש רחוקים...) אם החלטת פתאום למחות על המחיר - לפחות היית צריך לספר לנו הכל...

ליבנאי ועזרא !!!

אני מקווה שעזרא היקר יודע מה קורה בכדורגל כשיש שני כרטיסים צהובים !!! מירי.

למעלה