הרקיע שהביעי חוזרת! ב- 7/7 הרקיע השביעי חוזרת להולמארק למישהו יש מושג איזו עונה זו תהיה?
מ מירב110 New member 27/6/06 #1 הרקיע שהביעי חוזרת! ב- 7/7 הרקיע השביעי חוזרת להולמארק למישהו יש מושג איזו עונה זו תהיה?
N nowhere kid New member 27/6/06 #2 ../images/Emo221.gif../images/Emo42.gif ../images/Emo2.gif זה בטוח? איפה קראת את זה? [נו, לכי תדעי אולי זה בכלל לא נכון בסוף ><] ואני מקווה שזאת לא העונה השישית שוב. אני כבר לא אראה >< נמאס.
../images/Emo221.gif../images/Emo42.gif ../images/Emo2.gif זה בטוח? איפה קראת את זה? [נו, לכי תדעי אולי זה בכלל לא נכון בסוף ><] ואני מקווה שזאת לא העונה השישית שוב. אני כבר לא אראה >< נמאס.
א אפרת1233 New member 27/6/06 #3 שלום! ../images/Emo13.gif לפי מה שהבנתי זה חוזר על העונות הקודמות.. למה הם אפעם לא משדרים אחרי העונה שנגמרה עכשיו?!
שלום! ../images/Emo13.gif לפי מה שהבנתי זה חוזר על העונות הקודמות.. למה הם אפעם לא משדרים אחרי העונה שנגמרה עכשיו?!
מ מירב110 New member 29/6/06 #5 נמאס משידורים חוזרים! ראיתי פירסום בערוץ הולמארק וגם באתר שלהם אבל לא רשום איזו עונה... בטוח שוב שידורים חוזרים. באמת נמאס!
נמאס משידורים חוזרים! ראיתי פירסום בערוץ הולמארק וגם באתר שלהם אבל לא רשום איזו עונה... בטוח שוב שידורים חוזרים. באמת נמאס!
A archer girl New member 30/6/06 #10 ../images/Emo45.gif../images/Emo7.gif../images/Emo79.gif נו, כמה פעמים אפשר אלוהים אדירים? אולי הם משדרים את העונות האלה כ"כ הרבה פעמים, כדי שימאס עלינו לגמרי ונפסיק להציק להם לגבי העונות החדשות? דאמט ><
../images/Emo45.gif../images/Emo7.gif../images/Emo79.gif נו, כמה פעמים אפשר אלוהים אדירים? אולי הם משדרים את העונות האלה כ"כ הרבה פעמים, כדי שימאס עלינו לגמרי ונפסיק להציק להם לגבי העונות החדשות? דאמט ><