הרשות השנייה בודקת התערבות ההפקה בבחירות

הרשות השנייה בודקת התערבות ההפקה בבחירות

תלונה על "המירוץ למיליון" העלתה חשש ממשי לעריכה מחודשת של תוצאות הדחה בתכנית. לקראת תחילת הפקת העונה החדשה, קיבלה רשת אזהרה בנושא. בזכיינית דוחים את הטענות

האם הפקת "המירוץ למיליון" של רשת "שתלה" בעריכה בחירות של מתמודדים להדחה? שאלה זו עמדה במרכז בחינה שביצעו ברשות השנייה בשל תלונה שהתקבלה בנושא והסתיימה כעת, לקראת תחילת הפקת עונה נוספת של התכנית המצליחה.

הזכיינית רשת מודה - כך נודע לוואלה! ברנז'ה - כי בעונה הקודמת של "המירוץ למיליון" נפלו "שגגות בעריכה", זאת בעקבות התלונה בה נטען כי הייתה התערבות של ההפקה באמצעות עריכה מכוונת שהביאה, לטענתה, להטיית תוצאות הדחה. לרגל הקמת מערכת העונה החדשה של "המירוץ למיליון" הזהירה הרשות השנייה את רשת לבל תקיים טעויות עריכה מסוג זה ואף המליצה כי תתנצל בפני הצופים על עריכה רשלנית. e.walla.co.il/?w=//2704146

ny22

New member
מנהל
טוב, זה ממש לא מפתיע...

זה היה די ברור אז.
אני ממש מקווה שבעונה הקרובה דברים כאלה לא יקרו...

Lepton

New member
והם עוד מעזים לומר שזו רק "עריכה רשלנית"

חוצפה שאין כדוגמתה.

ny22

New member
מנהל
למה לא קריטי?

זה יכול לשנות מקומות של זוגות.
אולי במקרה הזה ספציפית לא, אבל אם אנחנו יודעים שההפקה מתערבת, אז הז יכול להגיע גם למקומות שזה ישפיע על מיקומם של זוגות..

Jason2

New member
ממש קריטי, אולי לא מבחינתכם

אבל לנו מבחינת הצופים זה ממש שקר בוטה. זה כבר לא עריכה טובה יותר לזוג אהוב על ההפקה שעם זה אפשר עוד לחיות, אבל זה כבר יותר מידי.
זה בדיוק כמו למכור משחק בספורט.

Jason2

New member
לא בזדון?

במקרה היד של העורך הכניסה שמות אחרים ממש בטעות. זה האמא של ה"בזדון". ובקשר ללא השפיע זה לא כזה ברור, יכול להיות שאם זה היה נכון אז דבי ודנה היו מודחות יותר מוקדם והזוג ההוא היה יכול להישאר ואולי לנצח.

אבל זו לא השאלה העניין הוא שאנחנו צופים בתוכנית בינלאומית עם סטנדרטים שאמורים להיות גבוהים. בשום פנים ואופן זה לא היה קורה בארה"ב. זה בדיוק כמו להחליף את פתקי ההצבעה בהישרדות. יש דברים שלא עושים.

הפערים היו מטורפים בין האדומות לאילתים ולשימי

אני מדבר על שעה פלוס.
למעשה מי שחטף את הנזק הכי גדול היה אנחנו.
בגלל הנזק התדמיתי של לתקוע סכין בגב למאמי של המירוץ.
ועדיין אני מבטיח לך בתור מישהו שהיה שם שזה לא היה בזדון.

Jason2

New member
זה היה בזדון ובגלל זה גם התלונה

והנזיפה.
שיהיה לכם בהצלחה.

אין לי שום דבר נגדכם למעשה הייתם החביבים עלי אחרי רומי וקורל אל אני מאוד מקווה שההפקה תלמד שהצופים לא מטוטמים ותקפיד להבא.

למעלה