אתמול דיברתי עם שני וסיפרתי לה שאני חייבת לנקות את הבית ואני לא אשמע את השיר עד שלא אסיים לנקות. רצה הגורל (והעייפות) וחצי מהיום ישנתי, אח"כ בערב-ארוחת ערב אצל אמא ואח"כ בייביסיטר לחברה, בקיצור, רק הבוקר סיימתי את הנקיונות... אה? איך התאפקתי יפה?? אז ע-כ-ש-י-ו..אני הולכת להאזין לשיר...
על כל הטלפונים ההזויים (יותר ופחות) שקיבלתי במהלך התקופה שאני בפורום... החל מ"דיויד בטלויזיה/רדיו" תדליקי מהר.. ועד....אפילו לא לציטוט...כל מני, כולל "התחילה מכירת כרטיסים למצדה....קדימה...רוץ"
אם כי אי אפשר להתעלם מהמציאות שכולנו נגיע אליה יום אחד. מכירה את השיר "אם יבוא מוות" של דיויד ברוזה? זה אחד השירים הראשונים שלו שהכרתי, מה שכבר אז גרם לי להבין, שהכל בעצם בר חלוף.
אם יבוא מוות שלא הכרתי מי יחתום שנפטרתי טבעי ופרטי מי ידביק מודעות על האבל מי יקשור את החבל על שער ביתי ומי חבר אמיתי ירד יחד איתי אל האופל הבור ולעילוי נשמתי מי ילחש תפילתי חטאי מי יזכור ומי ישמור לי על הכלב על קברי ישתול העשב מי יקנה מצבה מכל הכלות שהיו לי מי פרח תשים לי מי תהיה עצובה ומי בכיסים יחפש לי וחובות שצברתי מי יפרע מי מלוח יתלוש דף שנקרע ומי את היומן יסגור לי. מי בין הדמעות ילטפני על עיני ינשקני מי יהיה האלוהים מי בתפילה יזכירני שהאל ישמרני בצרור החיים מי יתהלך בשבילי מי ילבש מעילי כשיבואו גשמים ומי יגור בביתי מי בתוך מיטתי יחלום חלומי מי יפתח את מה שסגרתי מי יקרא מה כתבתי לתוך מגירה מי ישקע בכורסה בה ישבתי ואת זאת שאהבתי מי ישמור מצרה ויזכור להביא לה בכל תשיעי של נובמבר שושנה מי ימחוק מהשעון שעה אחרונה ומי את היומן יסגור לי. ברוזה (1984)
בשל שמירה על זכויות יוצרים אם רוצים לציין מילים מלאות של שיר מסויים אפשר לשים קישור לשירונט או לציין נניח בית או כמה שורות מתוך השיר, כעיקרון לפי כלל תפוז אסור לפרסם מילים של שיר שלם...ככה לידע כללי...