הרשו לי להיות הראשונה

הרשו לי להיות הראשונה

שמברכת את אנג! מזל טוב!!!!!!!!!!!!!! להולדת הבת המתוקה/ יפהיפיה/ חכמה/ מוכשרת וכו'... (טרם ראיתי אותה אבל אני בטוחה שיש לפחות 2 אנשים שיאשרו את דברי...) שתרווי ממנה הרבה נחת! (=שתהיה רופאה) ותוכלי תמיד להשוויץ בה (=שתהיה יפה ורזה) בקיצור- רק טוב! נ.ב. אם מישהי נולדה בחנוכה אין שום צורך לקרוא לה אורנה/ אורה/ אורלי

דוVשה

New member
קולולולולולולול ../images/Emo9.gif

המון מזל טוב. וכייף. ונחת. ובריאות
. שיהיה רק טוב טוב וטוב
.

יו ../images/Emo13.gif איזה יופי!!!!!

מזלט ושאר ירקות... לכבוד הלידה אתן לך מספר טיפים שיעזרו לך בגידול העוללית:
שהיא בוכה אז היא בטח רעבה או עייפה, לנער אותה בעצבים תוך כדי צעקות "שתקי!" לא עוזר.
היא עוד לא יודעת ללכת בשלב הזה, להגיד לה "ג'וניורית אנג', כנסי לאוטו" לא עובד (בדקי).
פקק זה דבר חשוב =>
תתרגלי מעכשיו ללילות בלי שינה, או שתרגילי את בעלך ללילות בלי שינה.
הצעצועים שלה הן שלה ולא של בעלך!
הספונטניות עברה לה מהעולם, אין יותר לקפוץ לשניה לקניון, היום צריך לסחוב איתך גם סלקל ותיק עם טיטולים, מגבונים, חיתולים, בגדים להחלפה, בקבוקים, מוצצים, סימילק וכמובן עוללית אחת קטנה.

../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifכיף לשמוע!

רגע, אנג'י הייתה בהריון? לא הרגשנו מזל טוב אמא צעירה, אני מאמץ בחום את ההמלצות של חומוס. הוא נראה לי אחד שמבין בעניין. רק נחת ואושר

אני רוצה להיות הראשונה!../images/Emo4.gif

אבל אני אסתפק בחמישית, מזל טוב!אנחנו גאים בך! שתרווי מהקטנה רק נחת, ושהיא תישן יותר מחמש שעות רצוף (בלילה כי אנחנו נרצה לראות אותה ביום...) וכשחושבים על זה- נראה לי שאת הראשונה בהיסטוריה שילדה בדיוק בתאריך המצופה!(זה לא משנה אם יש עוד כאלה-אם אני לא מכירה אותם הם לא באמת קיימים...)
מזל טוב!!!!

חגית02

New member
מזל טוב

אומנם אני עוד לא ממש מכאן, כך שאולי ברכה ממני היא לא ממש הדבר המצופה. אך מצד שני שמחתי לשמוע, אחרי שחלק מעלילות ההריון נהנתי לקרוא, על הלידה שעברה ב"ה בשלום. אז המון מזל טוב ורק טוב, לכם ולה. המשך חג אורים שמח!

היי אני הייתה המברכת הראשונה

פרי-לידה או פוסט-לידה, או שהייתי המברכת האחרונה לפרי-לידה...או משהו... שיהיה המון במזל טובים!!!!! ווווו הווווו!!! ועוד בת!!! יאלללה מסיבה!!!! <אין לי משהו נגד בנים, חוץ מ-ל כי הוא לא החליט אם הוא גבר בהריון או אישה שעירה וזה...אמממ זה מבלבל אתם יודעים...קשה ככה>

סוודרית

New member
אנג'

יא מלכה !!!! עשית את זה !!!! מברוק מזל טוב אלפי ברכות אושר אושר אושר אושר אושר ונחת ! יוווווווו אני מתרגשת ס'עמק !!! אוהבת ! נשיקות ! חיבוקים ! מחכים לך פה לעידכונים

מזל טוב

נחת אושר בריאות והחלמה מהירה לך
ובלילות לבנים תבואי להתלונן פה:) אפרופו חנוכה כעת יהיה לך המון אור בבית [ בעיקר בלילה:) מנסיון] רק אושר.

סנופה

New member
יווווווווו../images/Emo65.gif

התינוקת הראשונה של הפורום!!! (סתם חומוס אל תהרוג אותי
) אנג', מזל טוב!!! המון בריאות ונחת מהנסיכה הקטנה
מי ייתן ותגדל להיות מתלוננת למופת, לפחות כמו אמא

יצורה

New member
מזל טוב להולדת הפולניה היורשת ../images/Emo95.gif

אני מציעה בזאת את הקמתה של פינת תלונות עוללים באחריותם של חומוס ואנג'.

אנגסטרם

New member
תודה למברכים../images/Emo9.gif

להלן תלונת לידה: רביעי בלילה, הבטן עושה לא נעים ואנג מתחילה לקטר לבעלול שכואב. אין צירם סדירים, אבל מחליטים לסוע לבית חולים בכל זאת כי נמאס לנו ומקסימום כשנגיע נגיד לדוקטור שאנחנו פותחים בשביתת רעב עד שהוא לא מוציא אותה החוצה. איך שעולים לאוטו- אייייייייייי מתחילים צירים א י ו מ י ם. מגיעים לבית חולים ומתחילים לצעוק "אפידורל אפידורל", ככה בשביל לעשות רושם. אחרי חצי שעה נכנסים לחדר לידה, כואב כואב,הצילוווווווו. הבעל תפס כורסה ובין הצירים רואה סרט, ואנג מתה מקנאה. סוכם שפעם הבאה הוא יולד ואם זה לא יצליח מקסימום נאמץ. אני לא חוזרת לשם שוב. אחרי שעה המרדים מועיל בטובו להופיע. הוא מסלק את הבעל (בגלל טרואומות עבר של בעלים שמתעלפים למראה המחט) והנוזל המיוחל עושה את דרכו אל הגב. אחרי רבע שעה הכאב נעלם, אנג שמחה, בעל שמח, מרדים מוערץ וכולם רואים ביחד סרט. אממה, אחרי שעה פתאום צירים. מה זה? למה האפידורל לא עובד? איפה המרדים? הצילווווו! תקראו למרדים! כעבור עוד שעה של אאוץ' המרדים חוזר ותוקע מחדש את המחט בגב. לא עוזר. יש כפתור שאפשר ללחוץ עליו כדי לקבל תוספת של אפידורל אם מרגישים כואב. מרגישה כואב ולוחצת על הכפתור. ו- כלום. גורנישט. לא עובד וצירים זה פויה. ככה מעבירים 4 שעות עד שמתחילה להרגיש שמישהו בפנים מנסה לצאת החוצה. ברור שבשלב הזה האחות לא בחדר, והבעל יוצא למסדרון לצעוק על מי שצריך לצעוק והאחות חוזרת. 20 דקות של סיוט עוברות על אמתכם הנאמנה. אפילו ניסיתי כמה פעמים להודיע שאני הולכת, ולא יכולה יותר ומי בכלל רוצה תינוק. בשביל מה זה טוב? סתם סיוט ואחרי זה לא ישנים בלילה עד שהילד עוזב את בית. מצד שני ברגע שנשמע רעש של בכי תינוק בחדר והכאב עבר חלף שיניתי את דעתי בנושא. מאממת הבחורה שיצאה לי מהבטן. אמא מתחילה לבכות ואבא מנסה להסתיר דמעה (מנסים להתרגל לכינויים החדשים) אבא מקבל את הבובה בזמן שלאמא יש דייט עם התופר (קרעה לי ת'צורה, הילדה) שעה וחצי שהוא תופר, באלימות כמובן. רגיל לתפור בחורות שלא מרגישות כלום בגלל האפידורל. אההההההההההה בינתיים רוצים את בובית בתינוקייה. אבל לא הספקתי להיות איתה, אני מתווכחת. לא עוזר. והתופר עדיין עסוק בלהכאיב לי בטירוף. רק אחרי כמה שעות קיבלתי את בובית בחזרה, ומאז ועד עכשיו היא בעיקר רוצה לאכול ולא לישון. אבל כיף לנו!

יחי הקטנטונת

אז את אומרת שלידה זה באמת כואב? אפילו יותר מאשר לראות את הקבוצה שלך מאבדת נצחון בדקה ה-90? נשמע מעניין מה עם תמונות תגידי? שנראה אם היא דומה לאמא או לאבא.

exterior

New member
../images/Emo6.gif איזה כייייף../images/Emo70.gif

מזל"ט! היא נולדה בדצמבר (כמוני), אז היא מזל קשת (כמוני) זה אומר שהיא מגניבה מלידה :)

סוודרית

New member
יאאאאאאאאאא

אוהבת ! אוהבת ! יא יא יאאאאאאאאאאא תמונותתתתתתתתתתתת מהררררררר !!! חמוס אתה לא לבד פההההההה <סווד שהולכת להכנס להריון ברגע זה רק אם אפשר בלי הקטע של הלידה>

יצורה

New member
תגידי תודה (2)

רק 4 שעות צירים + 20 דקות "תלחצי תלחצי!" ?? מה יהיה בלידה הבאה? הבעל יחכה לך במנוע דולק בזמן שאת תלדי תוך 5 דקות? >יצו' נזכרת בסיפורי הזוועה של אמא שלה על 3 ימים שלמים של צירים ומתפללת שזה לא גנטי< רוצים תמונות!

למעלה