הרשטיק/אריאל או כל מומחה אחר בתחום

kraps

New member
הרשטיק/אריאל או כל מומחה אחר בתחום

אפשר בבקשה לקבל איזה טיפ או שניים על איך נערכים ל"טיול מים"? יש איזו הכנה לאופניים או "יאללה אוּדרוּבּ" וחולוס על הגריז במיסבים? מה עושים עם הנעליים היקרות? ככה? למים? בלי נקיפות מצפון? ואז מה? ארבע שעות רוכבים עם כפות רגליים רטובות? מה לגבי ציוד בתיק גב/אוכף (בהנחה שנפילות במים מתרחשות)? מניילנים הכל? מה עושים עם מצלמות/פלפונים/מחשבונים וכל שאר הצעצועים "חובבי" הרטיבות? בתודה מראש.

shaibahir

New member
טוב, זה לא שחוצים במים עד צוואר,

אבל: בעניין הנעליים והאופניים - אין הרבה ברירות כנראה (אלא אם בא לך להסחב עם נעליים נוספות). סה"כ זה לא נורא כמה שעות עם דגים בנעליים (בוודאי לא עכשיו באביב). לעניין האופניים - תן להם טיפול אחרי! גם רכב עובר טיפולים תקופתיים. לגבי הצעצועים - זה כבר עניין אחר. אני שומר את הארנק בשקית ניילון בתיק והמפות שלי ממילא מנוילנות. המצלמה אצלי עובדת כל הזמן, אז אין מצב לניילן אותה. אני לוקח את הסיכון. צא ותהנה, שי.

בקשר לנעליים רטובות התשובה היא

כן רוכבים רטובים אנחנו נראה לאירופאים שכאן זה צבא לא בית זונות חוץ מזה הם מתייבשות על הרגל

alonaski

New member
ואם לא מתיבשות - החום שנוצר בכף

הרגל - והעבודה של כף הרגל בפידול... משכיחים מהר מאוד את מצב הנזילות/רטיבות...

timon1

New member
אני כנראה לא האריאל אליו התכוונת

אבל בכל זאת
,קודם כל הכל בראש, תחליף בסוויטש למצב "ילדות מתקדמת" ואז כבר אתה מקבל את המים בשמחה ולא בבאסה. בקשר ל"תכשיטי הכתר" ולא אלה התלוים להם בין רגליך אלא הדיגיטלים, את המצלמה אני אישית מניילן בשקית PVC אטומה למים ע"י סגירת סקוטש ואילו הנייד בכיס הגב נתון לחסדי [ש]מים... הספידומטר שלי כבר מזמן הוציא תעודת צוללן 2 כוכבים של PADI וממש לא מציק לו מדי פעם לטבול במים [אפילו מעופשים למדי ברוב המקרים]. לגבי נאבות ושאר חלקים סגורים ופתוחים, את הפתוחים [שרשרת וכו'] מומלץ לנקות ולשמן/לגרז מיד עם תום הרכיבה ולא לחכות למחר, מחר הכל יהיה "פומיקי"=ג'ינג'י!!!! את הנאבות, לאחר רכיבת מים כבדה או כמה קלות מומלץ לפתוח, לנקות ולגרז, מי באופן עצמאי ומי בחנות, לא לחכות שהנאבה תחרוק, זה רק יגרום למכונאי שלך "לאהוב" אותך יותר....

timon1

New member
שמחתי לעזור, ההיייהיייהייייייייי../images/Emo2.gif

או מווווווווווו
או מיאווווווווו
.......

Eyal Hershtik

New member
../images/Emo62.gifוהנה עוד סטארט-אפ מקורי :

אם מתוכנן לך גם טיול ביום שלמחרת קח את הנעליים הרטובות תלה אותם ביחד עם האופניים על המנשא והם יהיו לך כמו חדשות ויבשות ביום שלמחרת !! אייל

timon1

New member
מה קרה לך, השתגעת??? לך להצביע..

לא למדת שע"מ לייבש נעלים דוחסים לתוכם דפי עיתון ואז באמת הן מתייבשות ביום, בנוסף הנפח של העיתון שומר על צורתן של הנעליים ולא נותן להן להתקמט

kraps

New member
או שהם לא יהיו לך

כי הם יפלו לך בדרך. ואז תצטרך לשים מודעות בכל מיני פורומים קיקיוניים בנוסח "מי מצא נעלי רכיבה מידה 43 (מסריחות כמו 47) ספוגות במי הכזיב בין צומת חוסן לצומת חירם". ואז תצטרך לרכב יחף (או עם נעלי בית בצורה של גארפילד) ועם פלאטים עשירים בניטים... זה תענוג מזוכיסטי מפוקפק מאד. אפילו יותר מפוקפק מלרדת את הר מירון עם קידה שעירה בתחת. נו, פלא שכל הסטרטאפים (חוץ מאחד, שאח שלי מחזיק אותו עם האצבע כמו הילד ההולנדי) החזירו את נשמתם לבורא. אבל סחה על הרעיון. באמת.

למעלה