הרשטיק תיקונים וטיפולים, שלום

הרשטיק תיקונים וטיפולים, שלום

יצאנו לנו הבוקר לטפס על הר גחר, בהובלת עודד כהן. הכל התחיל כמו שצריך, היה קריר ונעים, השמש זרחה וחיממה מעט, השבילים מהודקים ללא אבק, העליות עבות ומאתגרות... ממש פסטורליה. חיכה לנו קפה על פסגת ההר, ממש הכל נראה מבטיח ומעניין. עד ש.... התחיל הכל אופניים עם נו-טיובס - פנצ'ר שלא ניתן לתקן מעביר אחורי תפוס שרשרת תקועה בין הקסטה לשפיצים ללא יכולת לצאת ועוד מיני תקלות מעצבנות המחייבות תיקוני שטח ואילתורים. האמת, שככה לומדים לתקן - אם אף פעם לא יתקלקל משהו, איך נדע לתקן. חמישה עשר קילומטרים בשלוש וחצי שעות - ממש מייאש. אבל! עודד כהן המדהים
שבחר לנו מסלול נהדר ליום סתווי-חורפי-אביבי זה, סידר לנו מזג אויר אידיאלי, שהייתי חותם עליו בכל טיול. עודד טרח מבעוד מועד והעלה את הרכב שלו לפסגת ההר עם ערכת קפה. בכל פעם שעצרנו לתקלות ואיבדנו את הדרך עודד שמח לטפם את העליות מחדש כדי למצוא אותנו. הבנאדם פשוט מדהים - שקט, מופנם, אבל תותח
תודה רבה לעודד על הסיבוב במגרש הביתי שלך! נשמח לטייל איתך בכל עת באזור. תמיד אחריך עודד, חברי השאנטי.

yossi d

New member
תיסלם עודד ...

כאחד שזו לו הפעם הראשונה לדווש עם השנטים, כל שיש לי לאמר - סחתיין !! (ככה כותבים??) מזג אויר
נהדר, נוף נפלא
, מסלול מגוון ומדריך 10
- מה יכול המדווש לדרוש בנוסף ?? יש תמורה בעד השכמה מוקדמת !!! להיתראות בשבילים יוסי דרור

yahadas

New member
מילא לצלם אותי הולכת

אבל גם לשים את זה כתמונה פותחת? ממש להוציא דיבה
אני נשבעת שלא דיברתי על מתכונים ברכיבה הזו (לא בהליכה בכל אופן), הכל היה רכוב (למעט איזו ירידה או שתיים). תודה למארגנים, לנהג, למתוקה מהאוטובוס הכחול ולעופר שליווה אותי בקטע הכואב.

ody cohen

New member
מה שלום הברך?

אחרי שפידלת בכל העליות, בטח מעצבן לסיים בנפילה. איך הרגל?

yahadas

New member
הברך בסדר../images/Emo51.gif

יותר מעצבן מליפול זה שכואב
, ויותר מתסכל מכואב זה שטל שם את התמונה שלי הולכת
. אבל אני לא פולניה (כולם יודעים) ולכן לא מתלוננת
.

טל שחר1

New member
מצטער ../images/Emo168.gif../images/Emo65.gif

נלמד לפעם הבאה ... וביינתים תמונת פיצוי

yoram232

New member
הרשטיק,היה eser

דניאלה ואני מאוד נהנינו. עודד השקיע בהנאה שלנו יותר ממה שאנחנו משקיעים בה בעצמנו. הדס,סחתיין על הבראוניס. בקיצור,תודה לכולם ונתראה בטיול הבא.

עופר D

New member
אז מה היה לנו שם:

מז"א משגע, אוירה כיפית כרגיל, מסלול נפלא, קפה טרי על ההר, עוגות משובחות של הדס. מה צריך יותר? כן, היה גם פנצ'ר דבילי (+ השטתחות) עם נו-טיובס. כמה התברברויות מתבקשות, בשטח שכל 40 מ' יש התפצלות שבילים. תקיעה בסוף על סעיף שרשרת... אז תודה לעודד שהכין והוביל מסלול שכולו שבילים שלא היכרתי, ועל הקפה; תודה לדרור שעזר בטיפול המג'וייף בפנצ'ר, וגם תעד את הפאדיחה, יחד עם עוד צילומים יפים. ובעניין זה, אחלה צילומים גם לטל. להדס על העוגות, שהשלימו את הקפה באווירת שאנטי נפלאה. וכמובן לאייל, על היוזמה (המתמדת), הפעלתנות, הנסיעה במאסף (
) והדאגה למתעכבים. ולכל החדשים בתחום, היה כיף בחברתכם, ומקווה להתראות אתכם בהמשך, מחוזקי כושר, מבינים יותר, וממשיכים ליהנות. עופר D

ido mazor

New member
מה היתה הבעיה בתיקון הפנצ'ר?

אני לא מבין בטיובלס או סטו נו טיובס, ולכן אני סקרן: יש להם בעיות ופנ'צרים שאי אפשר לפתור ע"י פנימית ספייר? מה היתה הבעיה שלכם?

זהו בדיוק-הנוטיובס טוב עד שהוא כושל

אחרי נסיונות כושלים לנפח בשטח את הצמיג, לנקות את הצמיג והחישוק מהחומר של סטאן, לשלוף את הונטיל החוצה ולהרכיב פנימית חדשה - זה די מלכלך ומעצבן.

steiff

New member
ניפוח נו-טיובס בשטח

בשביל לנפח נו-טיובס (או טיובלס) בשטח צריך לסחוב על הגב אחד מהשניים: 1) תחנת דלק עם משאבת אוויר+קומפרסור. 2) משאבת CO2 (המכונה גם בשם צֶה-אוֹ-צוָוי). משאבה יידנית לא מסוגלת לייצר את הלחץ הראשוני הנדרש לאיטום הדפנות מול החישוק.

וסתם כתוספת אינפורמציה...

גם קומפרסור חשמלי לניפוח צמיגי מכונית, לא יעשה את העבודה.

ולמעריצים - גרף המסלול../images/Emo188.gif

מצורף גרף הגבהים של הטיפוס והירידה מהר גחר. שימו לב לגובה הטיפוס המצטבר בטיול - כ-300 מטרים.

למעלה