הרשימה הפייגלינית תרחיק את המרכז מהליכודביתנו

הרשימה הפייגלינית תרחיק את המרכז מהליכודביתנו

שלמה מעוז האליטיסט לא נכנס כי לא הסכים לשלם למאכרים וקבלני הקולות לדבריו שלו עצמו. ומאיוב קרא ומטה אף אחד מהרשימה הזאת לא ייכנס לכנסת. בתקווה שגם מעל איוב קרא יהיו עוד כאלה שלא ייכנסו. מה שבטוח שבעקבות הרשימה ההזויה של פייגלין וחבריו תהיה נטישה מכיוון המרכז לכיוון שלי ומפלגות המרכז... נתניהו עומד להפסיד חלק גדול מהמרכז בעקבות הקצנת מפלגתו.

אגב, סביר להניח שהיום ביבי הפסיד בבחירות

אפילו נתניהו עצמו כבר הבין שהוא הפסיד. גוש הימין ספג היום מכה קשה, וחלקים גדולים מהמרכז ינטשו את הגוש שהקצין ימינה. הרשימה הפייגלינסטית/ליברמנית תרתיע רבים מהמרכז להצביע לליכוד ביתנו, מה שיחליש משמעותית את גוש הימין בכלל ואת הליכוד בפרט. רוב הסיכויים שהיום נשבר הרוב שהחזיק בו גוש הימין.

dgamim

New member
"נתניהו עצמו כבר הבין שהוא הפסיד"

ספארטקוס כדאי שאת השטויות שלך תכתוב בפורום של הליכוד...
תוריד פרופיל. אתה משעמם. (אני בצד הפוליטי שלך)

ItsikH

Member
הוא כן הפסיד, לאו דווקא בבחירות הוא הפסיד את בסיס הכח שלו בתוך המפלגה. יתכן שהוא ייגרר אחרי מפלגתו ימינה, אבל אני לא רואה איך הוא לא ממשיך להתדרדר בתוך המפלגה לטובת אנשים מסוכנים שלא אנקוב בשמם (שמא אמצא עצמי ברשימות חיסול). בבחירות בהחלט סביר שהליכוד עדיין ינצח, גם מפני שייקח קולולת מהימין הקיצוני (כי ההבדל ביניהם עכשיו קטן מאוד), וגם בגלל קהל בוחרים שבוי שמעדיף לדבוק במפלגה שלו.

dgamim

New member
ימינה שמאלה זה סיסמאות...

רוב הבוחרים הבוחרים לא יודעים מימינם ומשמאלם...
אז כידאי לחפש סיבות טובות כדי לשכנע בוחרים.
לרשימות אין שום חשיבות...

שיר בים

New member
לצערי אני רואה את הדברים באופן שונה ממך...

1. מבצע "עמוד ענן" - גרם להרבה מאוד אנשים "לגלות" פתאום שהם בעצם ימין קיצוני, ולא ימין - מרכז ליכודניקי...ולכן לדעתי ליכוד נמצא על מומנטום של נטייה ימינה של חלק מאוד גדול בציבור.
2. מי שפייגלין לא מספיק לו, וליברמן איכזב אותו - הולך חזק עם בנט. אז אולי הליכוד יורד ל 33 מנדטים, אבל הנותרים הולכים לבנט וחבריו הניצים, מה שיהפוך את כל המפה הפוליטית לניצית יותר.
3. ביבי הוא אלוף הספינים - לא סובלת את הבנאדם, אבל הוא יודע "לבחוש", הוא יודע לראות תרגילי אקרובטיקה/ תחבולות וספינים הרבה לפני כל פוליטיקאי אחר...לכן, זה רק עניין של זמן עד שהוא ימצא את הדרך לנטרל את פייגלין ולשוב לשלוט בליכוד.

למעלה