הרשימה השחורה שלי

The Wraith

New member
הרשימה השחורה שלי

עשיתי רשימה של הספרים השטניים ושל איזה ספרים אני הולך לקנות כשאני אוכל: THE SATANIC BIBLE and THE SATANIC RITUALS -- by Anton Szandor LaVey. Published in paperback by AVON BOOKS; available in all major bookstores, in the Occult or New Age sections. THE SATANIC WITCH and THE DEVIL´S NOTEBOOK -- by Anton Szandor LaVey. Published by Feral House, available in all major bookstores. If needed, bookseller can order, or copies are available from the publisher: FERAL HOUSE, 2554 Lincoln Blvd. #1059, Venice, CA 90291, USA. Send SASE for info. SATAN SPEAKS -- by Anton Szandor LaVey Dr. LaVey´s last (and final) book, released 1998 by FERAL HOUSE (address above). THE SECRET LIFE OF A SATANIST -- by Blanche Barton. The authorized biography of Anton LaVey, published by FERAL HOUSE. In the "Biography" section of bookstores (paperback or hardcover), or send SASE to FERAL HOUSE (address above) for info. THE CHURCH OF SATAN -- by Blanche Barton. Detailed history of the Church, with photos, instructions on forming Grottos or groups, lists of Satanic films, music, and books. Available in stores, or order from: HELL´S KITCHEN PRODUCTIONS, P. O. Box 499, Radio City Station, New York, NY 10101-0499. Send SASE or 2 IRC for information. SATAN WANTS YOU -- by Arthur Lyons. Published in 1988 by MYSTERIOUS PRESS (paperback and hardcover editions). Buy or order in stores. התנ"ך השטני מופיע פה למרות שכבר יש לי אותו, אני יודע.

RainBird

New member
ואני חשבתי... שזו רשימה של אנשים שאתה הולך להרוג. ../images/Emo8.gif אבל אני אמליץ לך להיות פרקטי ולהוסיף ספר או שניים על תורת הניסתר וכישוף (שטני כמובן) וספר על צמחי מרפא... כדי שכבר תדע מה זה מרווה ותחזיק קצת בבית... Arden

The Wraith

New member
יודע מה?

שמעתי באמת על ספר שאומרים שהוא מעולה לאנשי דרך יד-שמאל, הוא נקרא The Black Arts אבל שכחתי את שם המחבר. לצערי הגינה שלי מוגבלת ואני מחזיק רק נענע ועוד כל מני עשבים שהדרך היחידה לזהותם כנראה מאוד לא בריאה. ספר על צמחי מרפא לעומת זאת, אשמח. יש לך משהו בעברית או באנגלית שאפשר להשיג בארץ?

morning star

New member
של ריצ´רד קאוונדיש

והוא מעולה לכל מי שרוצה לעסוק במאגיה... יש לי אותו בבית. ו-THE BLACK ARTS זה הכינוי בו הוא משתמש למאגיה בכללותה, לא רק ל"נתיב יד שמאל". שלך הנווד

The Wraith

New member
עדיין לא

אין לי החומרים עדיין, ד"א - תודה לך שוב

a_duck

New member
יש שיר כזה.............

שלר DARK FUNERAL שנקרא The Secrets Of The Black Arts

RainBird

New member
אוקי... שני ספרים מעולים בעברית: צמחי מרפא מאת פנולופי אודי שזה ספר צמחי המרפא הראשון שלי למעשה, והספר צמחי מרפא בארץ ובעולם מאת ניסים קריספיל, שממש נותן שימוש הגדרה וריפוי בצורה יוצאת מן הכלל לא צריך לשבת עם נוסחאות שלוקח שבוע אלא ישב לסיר ויש לך תרופה... שניהם מומלצים בחום לקורא המתחיל Arden

למעלה