הרשימה לתחרות המבחנים האולימפים מוכנה

cubano1

New member
הרשימה לתחרות המבחנים האולימפים מוכנה

התחרות תערך בסן חוזה, קליפורניה
ב 28 ליוני - יום I גברים
ב 29 ליוני - יום I נשים
ב 30 ליוני - יום II גברים
ב1 ליולי - יום II נשים

בסיום יום II של הגברים יוכרזו שנים מתוך חמשת חברי נבחרת הגברים ללונדון
בסיום יום II של הנשים יוכרזו שלושת הגברים הנוספים + כל הנשים שירכיבו את הנבחרת ללונדון - כאשר מי שמסיימת ראשונה בסיכום שני ימי התחרות מעפילה אוטומטית לנבחרת האולימפית, והשאר על פי שיקולי הוועדה בראשות מרתה קרולי.

הנשים:
קנדי בייקר
רבקה ברוס
גבי דאגלס
ברנה דאוול
שרה פינגאן
אנה לי
נסטיה ליוקין
מקיילה מרוני
אליזבת פרייס
אלי רייזמן
קיילה רוס
אלישיה סקרמון
בריג'ט סלואון
סברינה ווגה
ג'ורדין וויבר

אצל הגברים
כריס ברוקס
אלכס בוסקאגליה
ג'ייק דאלטון
ג'וש דיקסון
גלן אינשינו
סטיבן לג'נדרה
דאנל לייבה
סי ג'י מאסטאס
סם מיקולאק
אלכס נאדור
ג'ון אורוזקו
פול רוג'רי
דייויד סנדר
ברנדון ווין

אמא לה3

New member
הימורים...מי החמישייה שלכם?

1. גבי דאגלס
2. ג'ורדין וויבר
3. שרה פיניגן
4. מקיילה מרוני
5. אלי רייזמן

Mrpops

New member
הרשימה שלי:

1.ג'ורדין וויבר - הקרברביסטית הטובה ביותר בארה"ב נכון להיום, אלופת ארה"ב. היא סגורה וחתומה בנבחרת.
2. אלי רייזמן - קרברביסטית טכנית ועקבית מאוד. משדרת המון בטחון עצמי, רוח קרב ותחרותיות - גם היא בוודאות בנבחרת.
אז הניחושים שלי מתחילים מפה:
3. גבריאל דאגלס - הרשימה ביום השני של אליופת ארה"ב, בהתאוששות שלה מהנפילה בקורה וכן, נתנה קפיצת אמנאר יפה מאוד עם ציון אסטרונומי. יש גם המון באזז סביבה ואי אפשר להישאר אדישים לזה.
4. קיילה רוס - מחזקת את הנבחרת בשני מכשירים חשובים מאוד: קורה ומקבילים. מתעמלת תחרותית מאוד(אלופת הג'וניר פעמיים!) ובעלת כושר מנטלי חזק. משדרת יציבות ועקביות.
5. מקיילה מרוני - כי אי אפשר להשאיר מאחור את אלופת העולם בקפיצות, לא נשמע לי הגיוני. בנוסף, היא הראתה יכולות סבירות בהחלט על שאר המכשירים ביום 1 של תחרות ויזה.

נטע104

New member
הימור על הגברים...

1. דאנל לייבה
2.ג'ון אורסקו
3.סאם מיקוליק
4.כריס ברוק
5.סטיבן לג'נאנדרה\ג'ייק דאלטון

ממש הייתי רוצה שדייויד סנדר היה מצליח לעשות קאמבק מוצלח ולעלות אבל לא נראה לי שזה יקרה (להזכירם היה אלוף ארצות הברית ב2008 ונפצע בהכנות לtrials...)

cubano1

New member
גברים ללונדון

ג'ון אורוזקו
דאנל לייבה
סאם מיקולאק
ג'ונתן הורטון
ג'ייק דאלטון

נטע104

New member
צודק..

אני די בטוחה שהורטון יהיה בנבחרת אבל על חשבון מי... כי הם צריכים משהו טוב בסוס סמוכות וזה המכשיר החלש של הורטון וגם של לג'נדרה ודלטון אז...

cubano1

New member
האופציה הטבעית היא

אלכס נאדור
אבל זה בא על חשבון דברים אחרים - כי הוא מתמחה רק על סוס הסמוכות ולא סביר שיעלה על אף מכשיר אחר - לפחות לא בגמר...

חשבתי שיש סיכוי שיקחו אותו - אבל נראה לי שבסופו של דבר יעדיפו יותר עומק...

Itgs

New member
הרשימה שלי

1. ג'ורדין ויבר.
2. אלי רייזמן.
3. גבי דגלאס.
4. קיילה רוס.
5. מקיילה מרוני.

הי, כמוני

נורא התלבטתי בין רוס לפיניגאן. לנוכח התחרות האחרונה בחרתי ברוס. אבל נראה קודם מה יהיה בתחרות המבחן

Itgs

New member
מסכים

גם אני מאוד התלבטתי בין השתיים.
אני חושב שאם יקחו את רוס, זה בעיקר בשביל המקבילים, וישתמשו בה גם בקורה. אותו דבר אפשר לקבל מפיניגן, עם תרגיל קורה קצת יותר טוב, תרגיל מקבילים קצת פחות טוב, וקצת פחות יציבות.

Mrpops

New member
הגעת למסקנה נכונה לדעתי...

אני חושב שרוס הראתה יכולת מנטלית טובה יותר. הצלחה בהתעמלות לא נמדדת רק ביכולת טכנית אלא ביכולת לתעל את הלחץ למקומות נכונים בתחרויות החשובות. פיניגאן מתעמלת מוכשרת מאוד ויש לה תרגיל קורה ברמה גבוהה יותר מרוס אבל מהמקבילים היא נפלה (דבר שלא קרה לרוס עדיין בתקופה האחרונה..). רוס יכולה בהחלט לסייע לנבחרת ארה"ב בקורה ובמקבילים ואם היא תיתן ביצועים טובים גם בtrials - היא בנבחרת.

cubano1

New member
אני לא אוהב להמר... אבל

ג'ורדין וויבר
גבי דאגלס
אלי רייזמן
קיילה רוס
אנה לי

נטע104

New member
אנה לי

אני בספק לגביה היא לא הראתה יציבות על המקבילים ומרתה קורולי הבהירה שמכפיר אחד לא מספיק והקורה שלה לא משהו מדהים...
אבל בשבילה זה בכלל הישג להגיע לolympic trials...

NBI2

New member

cubano1

New member
מסכים איתך

זאת יותר כמיהה מאשר הימור
אבל יש לי איזו תחושת בטן שהיא תביא פעמיים 15.5+ בתחרות המבחן ושיקחו אותה - כי אין להם ברירה... עם ג'ורדין וויבר או רייזמן או מרוני במקבילים הם מאבדים בערך נקודה שלמה...

MayTheBee

New member
אז בעצם

אף אחד מכם לא חושב שליוקין תצליח להתברג לרשימה?

אני מאוד סקפטית לגביה. השאלה אם תהיה פה פוליטיקה מטורפת או שיחליטו נטו לפי ביצועים.

Tammie

New member
אז הרשימה שלי

זהה לזאת שכבר רשמו כאן-
רייזמן, דאגלס, רוס, מרוני, וויבר.

א-ב-ל אני עוד לא שוללת את נסטיה. אמרתי לכם כבר, סוג של תחושת בטן כזאת, לא משהו באמת מבוסס.
במצב כזה היא תחליף לדעתי או את מרוני או את רוס. להגיד מי יותר סביר שתצא קשה לי. לרוס יש הרבה פחות נסיון וזה משהו שלנסטיה יש בשפע מצד שני מרתה קרולי כבר אמרה כמה פעמים שהיא מאוד אוהבת את קיילה רוס....

Itgs

New member
ליוקין

עצם זה שהיא תשתתף במבחנים קצת מרגיז אותי, במיוחד לאור ההחלטה שלא לאפשר לצ'לסי ממל להשתתף באליפות ארה"ב.

בסך-הכל היא מראה יכולת טובה על הקורה (למרות שאני יכול לחשוב על בערך 4 מתעמלות שביצעו תרגילים טובים יותר) ויכולת הרבה פחות טובה על המקבילים; זאת עדיין נסטיה ליוקין, והמאפיינים שעשו אותה לאלופה אולימפית עדיין נמצאים שם (הקווים, האלגנטיות), אבל בעיני אם היא תכנס לנבחרת, זה באמת לא יהיה משיקולים ענייניים.

בהמשך לסוף המשפט הקודם שלי, אמנם הפוליטיקה משחקת תפקיד אקוּטי בכל מנגנון שמונע ע"י בני אדם, אבל את הסכנה שבלקחת מישהו שלדבריה התחילה להתאמן רק לפני שבוע וחצי על המקבילים ולשים בנבחרת האולימפית, שבין כה וכה קטנה מבעבר, היא פשוט גדולה מדי מכדי שהוועדה בראשות מרטה קרולי תבחר בה. בנוסף, אני לא חושב שיש מישהו שמוכן להמר על זה שנסטיה תיקח מדליה על הקורה, ולכן אין סיבה להעדיף אותה על-פני מתעמלות שמתמחות במכשיר אחד (כמו מקיילה מרוני המלכה).

cubano1

New member
ליוקין

לא רק שזאת היתה הופעה לא טובה - היא לא הצליחה לסיים תרגיל!
אחרי זה התחילו לדבר על פציעה שלא הוזכרה קודם בכתף...
קשה לי להאמין שהיא תעשה מהפך ותהפוך לכשירה תוך שבועיים וחצי, שמתוכם היא מאבדת יומיים על נסיעות...
אם הם מחפשים מומחית מקבילים - גם אנה לי וגם רבקה ברוס וגם בריג'ט סלואון לפניה בתור....

למעלה