הרשימה שלי

איריסא

New member
הרשימה שלי

לאחר נסיון גושל להעלות את העץ (הפורום לא תומך בסוג הקובץ) אנסה להביא פה רשימה מקוצרת הבסיס של העץ זה משפחת פישר יוסף פישר 1787 kisvarda הונגריה פרקס וולף פישר 1822 מגורים כנ"ל אני מדלגת קצת אנדרו havas מגורים כנ"ל מפה מתווספים כמה משפחות שפיגל, גרוס, ספירו(מקנדה), ניומן, גרגלי, פלונקה, כהן, פנק, וינקלר, ארם, גרנברגר, גרנית, אגדוש, auschpitz, פלדי, fuchs´ גלת, גולתץ, זלוי, טסמן, בוטום, רוטנר, גרין, אני מדלגת ל עוד המון שמות ומגיעה אל ההווה ארנקה פישר סבתא שלי מצד אבא התחתנה עם לסלו ארנסט זה העץ המקוצר מאוד של פישר מתחל ב1787 ומכיל כ1000 משפחות בהמשך אנסה להביא את העץ של משפחת ארנסט ואת העץ של אמא שלי משפחת חינגה (עירק)

האופציה להצגת עץ המשפחה

היי! אכן, לא ניתן להעלות את הקובץ המשפחתי (האם הוא בפורמט Gedcom?) כמו שהוא - לפורום, כיוון שהמערכת תומכת רק בקבצים "סטדנרטיים" (קבצי טקסט, תמונות, קול וכו´). מה שאפשר לעשות - ומצריך בעיקר סבלנות - הוא להעלות את העץ לרשת: * להפוך אותו לדף/דפי אינטרנט, בעזרת אחת התוכנות שדיברנו עליהם בפורום (או אחרת). * לאחסן אותו באתר שמאחסן אתרים גניאוליגיים, או בסתם אתר (יש אתרים רבים כאלה, בחינם). * להוסיף כאן לינק אליו, כמו שעשינו כבר לכמה אתרים משפחתיים (אבל עדיין לא הרבה). נכון, זה דורש קצת עבודה - אבל היא מתבצעת פעם אחת, בהתחלה - והעץ שלך באינטרנט, זמין לכל דורש!!! כמו שאומרים בערוץ הקניות: "זה כדאי"... ארנון

למעלה